KENDİMDEN MEMNUN OLMAK İSTİYORUM

karlarprensi

varlığı var edene hamdolsun ...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
2.986
1.864
133
hayatım değişti... ve ben bu hayata insanlara alışmak için kendimi unuttum ... psikolojim altüst durumda ... yeni bir hayata başladım eşimin ailesi başından beri beni istemiyor belki kendi seviyelerinde biriyle oğlunu evlendireceklerdi kendilerinin anlaşabıldiği dilini anladığı ve ben bitik durumdayım kendimi onlara sevdirme mücadelem yediğim darbeler beni yıprattı sonundada sinirli agresif bir insan oluverdim işin kötü tarafı ben kendimden memnun deilim kızlar yoruldum üzgünüm ve çaresiz...

eşinin ailesi cemiyetten mi ki seni beğenmiyorlar

hayır sanırım tersi durum var onlar beni üste görüyorlar ... konuşmalarında bikaç kez duydum banada söylediler...

Esinin ailesi ne kadar kotu olursa olsun is este bitiyor. Esinlede iyi degil ve surekli ailesinin tarafindaysa o evlilik yurumuyor sekil a ben. Sende yurusun dersen daha coook memnuniyetsiz yasarsin. Hayirlisi olsun

Yaranmak için uğraşan kuş tutsa yaranamaz.

Bu ülkede kazık atan laf sokan zarara uğratan yaranıyo.

Sen yüz kişiye yaranıcağına bırak o yüz kişi sana yaranmak için uğraşsın.

Kendini sevdirmek için hiç uğraşma. Nasilsan öyle ol. Sevmezlerse sevmesinler ya.. Oğullarının sevdiği ve hayatını birlestirdigi kıza saygı duysunlar yeter. Eş tarafıyla çok çok iyi olunmuyor zaten.arada bi mesafe kalması inan daha iyi ..üzme kendini bunlar için..yalnızca hissetme..benzer şeyler çoğu kişinin basinda,burada da hep gordugumuz gibi..

Erkeğin ailesine özellikle kayınvalidelere melekte olsa yaranamıyor insan zaten. Benimde çok ahım var. Rabbim büyüktür. Oda hesabını verir birgün

kendınden mennun olmamak ıcın ne gıbı sebeplerınız var_?

siz kendiniz olmaya devam edin.başkasına kendini beğendirmeye çalışırken, kendinizi gerilerde unutabilirsiniz.sevip sevmemek ,beğenip ,beğenmemek kendi proplemleri olsun.herkes herkesi beğenmek zorunda değil.saygı olsun yeter.

benim evlenmek üzere olduğum kişinin ailesi de böyleydi, kötülemek için söylemiyorum, sosyo ekonomik ve kültürel durumları aşağıdaydı, benim babam üst düzey bürokrat annem iyi bir yerde müdür vs, kayınvalide adayım sürekli kızım siz okumuşsunuz biz değiliz ama işte bizim oğlanın dayı tarafı da okumuştur biz de böyleyiz işte diye sürekli bu konuda kötü kötü olmasa da hissettiği ve düşündüğü şeyleri açığa vuruyordu. baktım bu iş olmayacak, ne onlar bu durumda ezilsin istedim, ne de ben onlar bunları anlattıkça yok ya neden öyle olduk keşke okumasaydık falan diye ben ezilmeye başladım. hatta o kadar ki ben sanki böyle değilmişim gibi davranmaya başladım sırf onlar ezilmesin diye. sonra da ayrıldık, kim ne derse desin ailelerin denkliği çok önemli. biz de kötü kötü laf sokma falan kesinlikle yaşanmadı ama öyle olsa cevabını verip geçerdim böyle tatlı tatlı ezildiğini söyleyince daha zoruna gidiyo insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…