Kendimden nefret ediyorum iyice...

manolya3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
24
11
88
30
Kızlar, özellikle evli arkadaşlar; kusura bakmayın biraz da utanarak yazıyorum hatta yeri midir bilemiyorum ama cinsellik kısmında açamadım konuyu. İlkokuldan beri masturbasyon yapiyorum yaşım oldu 22 hala yapıyorum, tabii çocukken daha çoktu sabahtan akşama kadar her gün büyüdükçe neyin ne olduğunu anladıkça azalttım ama hiç bir zaman tamamen bırakamadım çok denedim ama en fazla 1hafta dayanabildim artık vücut sanırım alıştı klitoral mast.a ben istemesem bile klitorisim istiyor hassaslaşıyor resmen durduğum yerde bacaklarımı sıkıyorum ve klitorisim çok büyük dışardan görülüyor keza dudaklarda öyle zaten o görüntü den ayrı bi nefret ediyorum ve mast yapmama bağlıyorum öyle olmasını. Neyse sorum şu ki ben bu kadar alışmışken ilerde evliliğimde sorun yaşar mıyım ? Diğer ilişkiden bir şey anlayabilir miyim ki bana önerileriniz var mı cidden kendimden soğudum artık yaa

Cinsel iliskinin yeri ayri masturbasyonun ayri diyor cogu kisi. Hic doktora gittiniz mi? Eger durum sizi rahatsiz ediyorsa terapi iyi gelebilir. Her seyin fazlasi zarardir diye dusunuyorum

İlkokuldan beri derken
Evli değilim ama evli erkek masturbasyon yapıp hemde ilişkilerine devam edebiliyorlar.

Bence fazlası zarar arkadaşımm...
Evlenince hergün yapacağın kesin senin orası anlaşıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…