Kendimden nefret ediyorum.O daha bebek.

Ablam istanbulda annem burda ama calisiyor kv geldi 1.5 yasina kadar yardim etti sagolsun baska da kimse yok malesef annem aksamlari geliyor cok sukur 1 saatte olsa yardim ediyor.
Haklsiin rabbim tum annelere komaylik versin konu sahibine de onun bir avantaji çocuğunu da alip cok bunalinca hava alip gelebilir hic birimiz mukemmel degiliz ve mukemmel olamiyoruz malesef kendine yuklenmeden cozum uretmeli
Aynen oyle.. inanirmisin ilk cocugumda herseyi panik yapiyodum bende.. sonrakilerde daha rahat olmam gerekti.. bos vermeyi bilmek lazim bazen ama konu sahibinin derdi bambaska bence.. yanlizlik..ysninda kimse olmanmasi vs

10 aylik yawrum var dunyalar tatlisi ama ben ona yetemiyorum.
Yani herdey dort dortluk olsun diye ugrasmakdan yetemiyorum.
Uyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli offffffffff off kurban olurum verene ne çok sorumluluk yüklüyorum yavruma.
Tum bunlar olmayincads bağiriyorum sinirleniyorum.
Nerdeyse sinir krizi geciricem offgg kndimden nefret ediyoru.
Bilmedigim bir sehirdeyim.
Sevmedigim bir evdeyim.
Bir tane eş dost akraba yok.
Esim nobet usulu calisiyor birgun 24 birgun bos.
Bana hic yardimci olamiyor haliyle psikolga gtmem gerek maddi olarak mumkun degil yawruma bağirmak istemiyorum kendimden nefret ediyorummmmm
Benmde kizim tam 10 aylik. Ve bende tek basimayim. Sadece oluruna birakin lutfen. Aslnda herkes belli bi sure sonra rahatliyor ama siz hala hersey dort dortluk olsun modundasiniz. Biraz bundan cikin derim.

İstemediğiniz bir şehirde olabilirsiniz, kimse size yardımda etmeye bilir, ama siz yinede bir annesiniz biraz kendinize gelin. Bu saydıklarınız piskolojinizi bozucak nedenler değil. Hayat herzaman istediğiniz gibi olmuyor. Sakin olun olumlu düşünmeye çalışın.

Back
X