• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden Nefret Ediyorum..:(

Buhte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
247
0
46
İstanbul
Ayağına kadar gittiğim gözyaşları içinde yalvardığım için, bana tek mesaj bile atmazken ha bire arayıp onunla buluşmak için çabaladığım için, ben aradıkça insan yerine koymayıp bir cevap vermeyip bir de telefonlarını kapattığı için, kadınlık onurumu beş para etmez adama harcadığım için kendimden nefret ediyorum..Kadınlığımdan utanıyorum :(:(:(

Bence de utanmalısın. Çok yanlış şeyler yapmışsın.
Bir daha yapmamak için kendine söz ver ve ağır olmaya çalış. ;)

Ne yaptıysan hepsini sevdiğin için yapmışın.
Ben olsaydım bende yapardım galiba aynısını.
Çünkü kalbe söz geçmiyor kolay kolay.
Ama sen bunları yaparken o hiçbir şey yapmıyorsa sende bırakmalısın artık...

Yanlış şeyler yapmış olabilirsin ama utanılacak şeyler yapmamışsın. Gerçi sevgini söylemenin ve bunun için çabalamanın nesi yanlış onu da bilmiyorum. Kendinizden bu kadar utanmayın yinede.

Ne yaptıysan hepsini sevdiğin için yapmışın.
Ben olsaydım bende yapardım galiba aynısını.
Çünkü kalbe söz geçmiyor kolay kolay.
Ama sen bunları yaparken o hiçbir şey yapmıyorsa sende bırakmalısın artık...

Ama canım çok yanıyor..İçimdekilerini boşaltamamak çok fena.Tükenmek böyle birşey içten içe.

Neden böyle düşünüyorsun ki sevdiğin için yapmışsın..ayrıca yapmamış olsan acaba yapsam ne olurdu filan diye içinde kalacaktı..yapmışsın çünkü onun da senin gibi düşündüüğünü sanmışsın,yapmışsın çünkü her şey düzelir sanmışsın..nerden bilecektin onun böyle saçma sapan bir insana dönüşeceğini,onun için kendini suçlama canım..suçlanacak biri varsa o çocuk,o kadar değere rağmen kılını kıpırdatmamış,en azından nezaket gösterbilirdi,boş ver o yüzden..

böyle beş para etmez insanlar için çabalayıp karşılığında hiçbir şey görmeyince insan kendini gerçekten iğrenc bir varlık gibi hissediyor. ama böyle hissetmemeye çalış. bu sana ders olsun. bundan sonra karşına kim gelirse gelsin sakın ha sakın böyle şeyler yapıp bir taraflarını kaldırma.

Yanlış şeyler yapmış olabilirsin ama utanılacak şeyler yapmamışsın. Gerçi sevgini söylemenin ve bunun için çabalamanın nesi yanlış onu da bilmiyorum. Kendinizden bu kadar utanmayın yinede.

Ama karşımdaki öyle görüyor diye düşünüyorum.Neye elimi attıysam kurudu.Dikenler hep abna battı.İşte tam sevdiğim bu adam dedim o da ardına bile bakmadı.Elimden geleni yaptım lakin yine kaybeden ben oldum.:(

böyle beş para etmez insanlar için çabalayıp karşılığında hiçbir şey görmeyince insan kendini gerçekten iğrenc bir varlık gibi hissediyor. ama böyle hissetmemeye çalış. bu sana ders olsun. bundan sonra karşına kim gelirse gelsin sakın ha sakın böyle şeyler yapıp bir taraflarını kaldırma.

Ah bu kalp var ya..Bazen diyorum şu kalbine koyduğun sevgiler, dertler hüzünler gün gelip toprağın altında çürüyecek..saçma geliyor çoğu zaman ama unutmak ne acı..katlanmak..cevap bulamamak..

Ayağına kadar gittiğim gözyaşları içinde yalvardığım için, bana tek mesaj bile atmazken ha bire arayıp onunla buluşmak için çabaladığım için, ben aradıkça insan yerine koymayıp bir cevap vermeyip bir de telefonlarını kapattığı için, kadınlık onurumu beş para etmez adama harcadığım için kendimden nefret ediyorum..Kadınlığımdan utanıyorum :(:(:(

saçmalama:) aşık insan beynine hüküm verebilir mi hiç ? Sen sevgini en derinden hissetmişsin ,sahip çıkmak istemişsin bu sevgiye.bu senin ne kadar insan olduğunu gösterir ne kadar da samimi :) Hiç ama hiç üzülme sadece yeniden bir başlangıç yap her ne kadar onu kaybettiğini düşündüysen de o senin hayatında yoksa sende onunkinde yoksun! o da kaybetti! ve sen artık eski sen de olmayacaksın kendini toparla kaybettiği kadın eskisinden daha güçlü olsun "zaten çok değerlisin ama" eskisinden daha da değerli olsun :)

Neden böyle düşünüyorsun ki sevdiğin için yapmışsın..ayrıca yapmamış olsan acaba yapsam ne olurdu filan diye içinde kalacaktı..yapmışsın çünkü onun da senin gibi düşündüüğünü sanmışsın,yapmışsın çünkü her şey düzelir sanmışsın..nerden bilecektin onun böyle saçma sapan bir insana dönüşeceğini,onun için kendini suçlama canım..suçlanacak biri varsa o çocuk,o kadar değere rağmen kılını kıpırdatmamış,en azından nezaket gösterbilirdi,boş ver o yüzden..

Canım boşveremiyorum.Niye niye 1 gün önce delicesine seven adam neden kılını bile kıpırdatmıyor çok üzgünüm çok :(

içinde kalanlar içinde faceden ya da telden mesaj atmanı tavsiye ederim..ne düşünecek diye düşünme boşver yaz...ama içinde ne varsa yaz..yoksa aylar geçse de unutamazsın..önceden ben de erkek arkadaşımdan ayrıldıgımda içimde çok şey vardı,çok birikmişti ama bekledğim konuşma ortamı asla olmadı,kendi kendime söyleniyordum sanki..bir de gün geçtikçe söylenecek şeyler birikiyor..face den uzunca içimde kalan ne varsa yazdım ama aklımda ne kaldıysa,sonra o da bana yazdı bir şeyler,ben de ona yazdım,bir kaç yazışma oldu artık ben cevap verme gereği bile duymadım,içimdekileri ona söylemenin rahatlığıyla,huzurlu geçti ondan sonraki günlerim..yap sen de mutlaka..

Bundan sonra dur olur mu?
Bir kaç hafta canın çok acıyacak ama sonra geçecek biliyorsun..
Tüm yaptıklarını unut, Allah'a seni ondan kurtardığı için şükret ve kendini affet..Namaz kılmaya ve dua etmeye çalış..Sıkıntın ve acın hafifleyecektir..

Bundan sonra yine bu tarz şeyler yaparsan o zaman utanabilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
saçmalama:) aşık insan beynine hüküm verebilir mi hiç ? Sen sevgini en derinden hissetmişsin ,sahip çıkmak istemişsin bu sevgiye.bu senin ne kadar insan olduğunu gösterir ne kadar da samimi :) Hiç ama hiç üzülme sadece yeniden bir başlangıç yap her ne kadar onu kaybettiğini düşündüysen de o senin hayatında yoksa sende onunkinde yoksun! o da kaybetti! ve sen artık eski sen de olmayacaksın kendini toparla kaybettiği kadın eskisinden daha güçlü olsun "zaten çok değerlisin ama" eskisinden daha da değerli olsun :)

İnşallah canım inşallah.Düzelmeyi kendime gelmeyi o kadar çok istiyorum ki ama kendimi fena derece ezik hissediyorum.

Canım boşveremiyorum.Niye niye 1 gün önce delicesine seven adam neden kılını bile kıpırdatmıyor çok üzgünüm çok :(

Bunun tek sebebi vardır..
Bunu da zikretmenin kimseye bir faydası yok..
O yüzden kendinize dönün..Kolay olmayacak ama daha sağlıklı olacak..

Ama karşımdaki öyle görüyor diye düşünüyorum.Neye elimi attıysam kurudu.Dikenler hep abna battı.İşte tam sevdiğim bu adam dedim o da ardına bile bakmadı.Elimden geleni yaptım lakin yine kaybeden ben oldum.:(
Hayatta istediğimiz herşeyi kazanamayız ki. İstediğimiz her şeyi elde etseydik pek bir sıkıcı olurdu. 'Sevdiğim adam bu' demişsiniz ya hani, gerçekten ömür boyu seveceğiniz adam o olsaydı belki şimdi birlikte olurdunuz. Sizi bekleyen başka biri vardır bir yerlerde. Bir de böyle düşünün. Elinizden geleni yapmışsınız,en azından ileride pişmanlık duymayacaksınız. Üzülmek en doğal şey,belli bir süre üzülürsünüz zaten birini severken hem üzülmeyi hem sevinmeyi göze almalı insan.
Yeni yıl size ve diğer herkese güzellikler ve mutluluklar getirir umarım. Ki mutlaka getirecekte. : )

Ama canım çok yanıyor..İçimdekilerini boşaltamamak çok fena.Tükenmek böyle birşey içten içe.

Ben içimdekileri ağlayarak boşaltabiliyorum ancak.
Rahatlamak için yaptığım tek şey ağlamak ve her şeyin farkına varmak.
Sonrada güçlü olmak için elimden geleni yapmak...
Sende tükenmedin sadece şuanda böyle hissediyorsun ama güçlü olabilirsin.

Bundan sonra dur olur mu?
Bir kaç hafta canın çok acıyacak ama sonra geçecek biliyorsun..
Tüm yaptıklarını unut, Allah'a seni ondan kurtardığı için şükret ve kendini affet..Namaz kılmaya ve dua etmeye çalış..Sıkıntın ve acın hafifleyecektir..

Bundan sonra yine bu tarz şeyler yaparsan o zaman utanabilirsin..

Gözyaşları içinde çok yalvarıyorum Allaha.Kalbimin acısı an geliyor hafifliyor ama öyle anlarda geliyor ki acısı yiyip bitiriyor beni.Bazen çıldıracak gibi oluyorum.Dünya dar geliyor bana.

Ah bu kalp var ya..Bazen diyorum şu kalbine koyduğun sevgiler, dertler hüzünler gün gelip toprağın altında çürüyecek..saçma geliyor çoğu zaman ama unutmak ne acı..katlanmak..cevap bulamamak..
evet kalp maalesef yanıltıyor bi çok zaman bizi o yüzden beyinle hareket etmekte fayda böylece kırılmamış yıkılmamış oluruz. şimdi sana "unut, bırak" dememiz çok saçma geliyordur eminim. sen sanıyorsun ki ömrünün sonuna kadar hep onu hiç unutamayacaksın ama öyle değil. karşına öyle biri çıkacakki hatırlamayacasın bile. ama tabi bunun için öncelikle onun artık hayatında olmasını istemediğini kendine inandırman gerek.

Back
X