kendimden suphe ediyorum ve takiyorum. her seyi...

karamel661

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
118
1
38
35
İstanbul
Ne olacak benim bu halim ? Her seyi kafama takiyorum ? Eskiden gecmiste yasadigim seyleri didik didik inceliyorum sonra kendime inanmiyorum. Gercekten boyle olmus muydu yoksa soyle mi olmustu diyorum ? Takiyorum takiyorum... Hayati kendime zehir ediyorum. Ve bu her konuda degil. Sadece bir konuda. Erkek arkadasimla eskiden surtunme ile bir seyler yasamistik pismanligin da etkisi var baski altindayim. Yasadiklarimizi dusunup bunu da yapmis miydik diyorum ? Aklimda kalanlari bile yanlisliyorum supheyle yaklasiyorum. Kendimle celisiyorum. Hic iyi degilim. Beni yagilayacaklar yorum yapmadin. Zaten burnumdan geldi yasadiklarim ve cok cok pismanim :( Psikolojim bozuldu acikcasi

Bizim takma, boşver dememizle geçecek bir şeye benzemiyor. Bence de bir uzmanla görüşmenin faydası olacaktır.
Yaşadığın şeyden pişmanlık duyuyor olabilirsin ama olan olmuş. Yaptığın şeyden dolayı kimse seni yargılama hakkına sahip değil. Hayat bundan da ibaret değil. Kafanı dağıtacak başka şeylerle uğraş.

Canım,her yaşın getirdiği,her şartın gerektirdiği durumlar vardır.İnsanlar hata yapar,pişman olur belki tekrar hata yapar acı çeker,mutlu olur sevinir üzülür.İnsanız.Kimse dört dörtlük değil.Hepimiz Allah ın birer kuluyuz.Kul dört dörtlük olsaydı cennet ve cehennem günah ve sevap olmazdı.
Bak kendin diyorsun hayatı kendime zindan ediyorum diyorsun değer mi.Bu dünyaya kaç kez geliyor insan.Allah hastalık vermesin.Ya şu an hastane hastane tedaviyle uğraşsaydın.Şükretmesini,hayattan tad almasını,ben bunu niye yaptım diye hayıflanmak yerine,geçmişi geride bırakıp,kendinde yanlış gördüklerini düzeltmeyi bilmek gerek.Erkek arkadaşınla birşeyler yaşamışsın.İstemişsiniz o an ki ambians tetiklemiş olmuş.Namussuzluk yapmadığına göre dert etmek ne.Çok rahatsız ediyorsa bu durum,kendini dizginlersin bir daha yapmazsın.Kimse mükemmel değildir.

Ne olacak benim bu halim ? Her seyi kafama takiyorum ? Eskiden gecmiste yasadigim seyleri didik didik inceliyorum sonra kendime inanmiyorum. Gercekten boyle olmus muydu yoksa soyle mi olmustu diyorum ? Takiyorum takiyorum... Hayati kendime zehir ediyorum. Ve bu her konuda degil. Sadece bir konuda. Erkek arkadasimla eskiden surtunme ile bir seyler yasamistik pismanligin da etkisi var baski altindayim. Yasadiklarimizi dusunup bunu da yapmis miydik diyorum ? Aklimda kalanlari bile yanlisliyorum supheyle yaklasiyorum. Kendimle celisiyorum. Hic iyi degilim. Beni yagilayacaklar yorum yapmadin. Zaten burnumdan geldi yasadiklarim ve cok cok pismanim :( Psikolojim bozuldu acikcasi

yasadılarınız sıden baska kımseyı ılgılendırmez.yasanılan seyler yarın ıcın bızım adım atmamızı saglayan hayattaki sebeplerın basıdır her hata aslında kısılere dogruyu gosterır

Adı üzerinde gecmis:ssz: kendine dert arama
Belki de sen melankolik ruh halini seviyorsundur
Tamam insan kendini sorgular, ama sürekli yapmasi normal degil

taktığın şey sadece geçmişte erkek arkadaşınla yaşadığın yakınlaşmaların pişmanlığı mı? yoksa ileriye yönelik başka bir pişmanlığın mı var? geçmişte yaşadıkların için kendini bu kadar yıpratma. genelde ilk sevgiliden ayrıldıktan sonra olur böyle şeyler ama zaman geçtikçe sadece kendimi yıpratmışım dersin. kendine boşuna acı çektirme. geçmiş geçmişte kaldı.

taktığın şey sadece geçmişte erkek arkadaşınla yaşadığın yakınlaşmaların pişmanlığı mı? yoksa ileriye yönelik başka bir pişmanlığın mı var? geçmişte yaşadıkların için kendini bu kadar yıpratma. genelde ilk sevgiliden ayrıldıktan sonra olur böyle şeyler ama zaman geçtikçe sadece kendimi yıpratmışım dersin. kendine boşuna acı çektirme. geçmiş geçmişte kaldı.

Ilk sevgiliyle cinsel yasadiktan sonra mi genelde boyle olur

hergun bunla ilgili yeni konu açıyordun, simdi diger seyleri de takmaya baslamıssın kendine guvenin azaldıkca iyice süpheye dusmussun.
ailene genel olarak takıntı nedeniyle psikologa gitmek istedigini soyle.
en yakın zamanda da bir psikiyatrist veya psikolog a git. geciktirme canım

bence cok boş zamanın var herhalde ki herseyı dusunuyporsun :) çalışşıormusun bılmıyorum ama hobi edin ugras bul bak bakalm dusunmeye zamanın olcakmı

zar gitti mi gitmedi mi ona takıyorsun sanırım böyle dallandırıp budaklandırmışsın konuyu ama :ssz:

Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Cinselliği bu kadar tabu haline getirmeyin.Hayatın sonu değil.Yaşamışsınız bitmiş
Neyi bu kadar kafanıza takıp kendinizi zorluyorsunuz anlamıyorum

Geçmiş geçmişte kalmıştır.
Cinselliği bu kadar tabu haline getirmeyin.Hayatın sonu değil.Yaşamışsınız bitmiş
Neyi bu kadar kafanıza takıp kendinizi zorluyorsunuz anlamıyorum

Yaşadık mı yaşamadık mı emin olamıyorum diyor stilcim :27:
Galiba birden gidiverdi mi bekret diye düşünüyor :44:

Nasıl emin olamıyor :53::53: nasıl yani insan ne yaşadığını bilmez mi ben konunun o kısmını algılayamamışım

hep yazıyorum ama bir daha yazıcam. bu konularda bence kişilerin taktığı şey bekaret değil vicdan. yoksa bal gibi de kim ne yaşadığını bilir ama beyin öyle bir savunma mekanizması yaratıyor ki vicdan dediğimiz şey benliğimizi ve değerlerimizi korumaya öyle odaklı bir şey ki konuyu bekaret üzerinden baskılamaya çalışıyor. çünkü bakire olduğundan emin olsa kişi bu kez kendi değerleriyle baş etmek zorunda kalacak bu yüzden diyorum kendilerinden emin olmadan bir şey yaşamamalı genç kızlar :34:

Back
X