Canım bence bir tansiyonu bu kadar abartman sinir bozucu olmuş bende hamileyim ve 3gün tansiyonum yüksek çıktı 14 /100filn ama ben oruç tutucam dedim ve tekrar tutuyorum çünkü kendimi dinlemem hiç tabi benim kadar da ol demiyorum ama eşine seninle ilgilenecek alan bırakmalısısın bu şekilde çok pirpiriklenirsen delirir sonraları hayırlı geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bebek istemiyorum ya;(
Bende sizingibi tansiyonum yukselioo.yasimdaha 33.hep strestenn.veesimle gecen sene tartismistik.bana dediki sen hastasin hasta...hastasin kizim sen.bende evet hastayim gercekten hastayim.ama sen benimle dalga geciyorsun....of of.anneleri bole olsa babalari annelerine boylesoleseler.babalarindan nefret ederlerrr.ama kendileri eslerine her seyi yapiyor...benim tansiyonumu arastiriyorum.dahiliyeye gittim.sekerim yuksek cikti iki gun sonra gizli sekerime bakilacak.ins.seker hastasi degilimdirr.ve tansiyonumda buna bagli degildir...aminnn
teşekkürler yorumların için keşke senın gibi olabılseydım hayat ne güzel olurdu ozman:) ama herkesın yapısı farklı bende bunu yenemıyorum hamılelıkte tansıyonu hiç düşünemıyorum canım hastanelerden cıkmazdım sanırım....Canım bence bir tansiyonu bu kadar abartman sinir bozucu olmuş bende hamileyim ve 3gün tansiyonum yüksek çıktı 14 /100filn ama ben oruç tutucam dedim ve tekrar tutuyorum çünkü kendimi dinlemem hiç tabi benim kadar da ol demiyorum ama eşine seninle ilgilenecek alan bırakmalısısın bu şekilde çok pirpiriklenirsen delirir sonraları hayırlı geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok sıkıntılıyım bayanlar berbat bir gece geçirdim yeni evliyim öncedende panik atak nedeniyle arada tansiyonum yükselirdi ramazanlarda özellikle
2 gündür çok yüksek çıkıyor tansiyonum bende oruca ara verdim biraz düştü eşimle kavga ettik hastalık hastasıymışım hayır bunları bilerek evlendik şimdi zor geliyor ilhilendi evt soğuk duşa soktu limon suyu sıktı falan ama beni acile götürmedi o gece yada beklerdimki ramazandan sonra iyi bir doktora gidip kontrol ettirelim seni demesini demedi bende çok kırıldım surat astım derken olaylar çığrından çıktı fena birbirimize girdik konuşmuyoruz şuan.....
ben gerçekten hastalık hastasıyım sanırım ama elimde değil bebek sahibi olmayı bile düşünemıyorum gebelik suresınce olabilcek hastalıklardan dolayı
yeni evliyiz herkes soruyor bebek nezaman herkese sert çıkışıyorum istemıyorum allah korusun diyince neye uğradıklarını şaşırıyorlar istemıyorum elimde değil içimde annelik güdüsü yok eşimde istemıyor zaten neyapacağımı bilmıyorum bu bir sorunmu? sizle dertleşmek istedim teşekkürler bayanlar
Allah korusun demek hoş deil amabirde yeni evliyiz diyorsunuz neden sık boğaz ediolar ki sizi her seyin elbet zamanı var..buarada cok geçmiş olsun
öyle cıkıyor ağzımdan canım hiç istemıyorum ya sonra başlıyorlar allah vermıcek ıstesende evlat diye yanıp tutuşcaksın diyorlar hayır ne gerek var böyle sözlere belki kendımı hazır hıssettiğim bir donem gelır değilmi :) çok tesekkurler canımm
peki sen nden ıstemıyorsun kuzum altındaki neden kariyer falanmı? ben sağlık açısından kendımık cok onemsıyorum sanırım ve bebek sevgısı yok içimde başkalarının cocuklarına var ama kendımde istemıyorum buna ne pskolojım ne saglıgım nede bedenım musaıt
Aynennn....ben oylede oldumm.ama.of offf..yok ya olsek..elinde gezerler..hahahahahah...bosverr biz sagligimiza bakalimmm.aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar...şans eseri bnde senın konuna yorum yazmıstım en iyi cvbım orada ortak noktamız tansıyon:)
inanmıyorlare eşlerimiz evet illaki baygınlık geçirip yerleremi sarılmak lazım anlamadımki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?