Kendimden Utanıyorum

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Merhaba ben 17 yasıdayım universtiye hazırlanan lise ogrencisiyim
sorun su

benim bir kuzenim var yani aslnda tam kuzen degil annemin teyzesinin oglu ama kuzen sayılır heralde
annemin bir suru teyzesi var ve cocukları yasca 4 yada 5 yas buyukler benden ama cocuklugum onlarla gecti yani ama aynı sehirde yasamadıgımız icin yazları gorusuyorduk ama bu bahsettigim kuzenimle yaklık 4 -5 yıl once (adamakıllı) tanıstık varlıgını biiyordum elbette hatta kucuklıgını hatırlıyorum ama oyle cok bir arada bulunmadık ama ablasını cok severim kardesim gibidir

ilk baslarda konusmaya bile cekinirdim ama simdi oyle degil normal arkadas gibiyiz
ve ben onu ilk gordugum andan beri yani yanlıs hatırlamıyosam garip duygular besledigimi anladım kucuktum o zaman 12 13 yaslarında o da benden 3 yas falan buyuk
ama kendimden utanıyorum bu nasıl olabilir diye bunu yapmamalıydım yani asık degilim tabi ki aska da inanmam hoslanı gibi bisey ama daha degisik simdiki gecnlerin onune gelenden hoslandıkları gibi degil ki ben cok sıpsevdi bir insanım ama olmus 5 yıl ben hala bir seyler hissediyorum bunu hissetmekten vazgecmek isteyip istemedigime emin degilim ama kendimden utandıgım kesin

cok garip onu tatillerde gorebiliyorum bir tek
ve genelde hep birlikte aynı evde kalıyoruz dısarıdan gorenler icin tam kardeslik ortamı ama salak ben icin hic de degil
bir de soyle bir durum var tatilden dondugumde yani onun oturdugu sehirden dondugumde onu unuturmus gibi oluyorum bi daha gorene kadar duygularım o kadar siddetlenmiyor
ama her gordugumde ne biliyim degisik duygular...

yani sanki onun baskasıyla olması cok sacmaymıs gibi geliyor kendime ait mi hissediyorum napıyorum
ote yandan bizim birlikte olmamız sacma otesi ki bunu dedigime bile utanıyorum ama bunu bir tek buraya yazabilirim
artık icimde kalmasıdan sıkıldım
utanıyorum :(

Sanıyorum hayatında biri yok. Bence olduğu zaman ona karşı hissettiklerin tamamen bitecek içinde.

Merhaba ben 17 yasıdayım universtiye hazırlanan lise ogrencisiyim
sorun su

benim bir kuzenim var yani aslnda tam kuzen degil annemin teyzesinin oglu ama kuzen sayılır heralde
annemin bir suru teyzesi var ve cocukları yasca 4 yada 5 yas buyukler benden ama cocuklugum onlarla gecti yani ama aynı sehirde yasamadıgımız icin yazları gorusuyorduk ama bu bahsettigim kuzenimle yaklık 4 -5 yıl once (adamakıllı) tanıstık varlıgını biiyordum elbette hatta kucuklıgını hatırlıyorum ama oyle cok bir arada bulunmadık ama ablasını cok severim kardesim gibidir

ilk baslarda konusmaya bile cekinirdim ama simdi oyle degil normal arkadas gibiyiz
ve ben onu ilk gordugum andan beri yani yanlıs hatırlamıyosam garip duygular besledigimi anladım kucuktum o zaman 12 13 yaslarında o da benden 3 yas falan buyuk
ama kendimden utanıyorum bu nasıl olabilir diye bunu yapmamalıydım yani asık degilim tabi ki aska da inanmam hoslanı gibi bisey ama daha degisik simdiki gecnlerin onune gelenden hoslandıkları gibi degil ki ben cok sıpsevdi bir insanım ama olmus 5 yıl ben hala bir seyler hissediyorum bunu hissetmekten vazgecmek isteyip istemedigime emin degilim ama kendimden utandıgım kesin

cok garip onu tatillerde gorebiliyorum bir tek
ve genelde hep birlikte aynı evde kalıyoruz dısarıdan gorenler icin tam kardeslik ortamı ama salak ben icin hic de degil
bir de soyle bir durum var tatilden dondugumde yani onun oturdugu sehirden dondugumde onu unuturmus gibi oluyorum bi daha gorene kadar duygularım o kadar siddetlenmiyor
ama her gordugumde ne biliyim degisik duygular...

yani sanki onun baskasıyla olması cok sacmaymıs gibi geliyor kendime ait mi hissediyorum napıyorum
ote yandan bizim birlikte olmamız sacma otesi ki bunu dedigime bile utanıyorum ama bunu bir tek buraya yazabilirim
artık icimde kalmasıdan sıkıldım
utanıyorum :(
Tatlimmmm mrb öncelikle birada kendimden utanıyorum deme cokk kızarım...sen utanilacak birşeyi yapmamışsin ki....sonucta olabilir senin yaslarında hepimiz yasadık bunları...hoşlanmış olabilirsin bu gayet normal...kendinden utanmayı da geç artık millet 18 yasında cinsel hayat yaşıyor sevgililerine ve hamile kalıyor üstelik kürtaj oluyor...sen saf duygularinla birinden hoşlanmışsinn ne var ki bunda...Allah kötü yola saptırmasın...konusmalarindan anladığım kadarıyla çok tatlı ve akıllı bir kıza benziyorsun...böyle hissetmen normal beyenmissindir etkilenmişsindir ve sonra heyecanlanmissindir ve sonra aska dönüşmüştür...ama çok kaptırma kendini derim bir ablan olarak...sonradan üzülmeni istemem...sanırım o seni kardesi gibi görüyor.ama baktın ki o da sana yakın davranıyor arkadaşlık kurar birbirinizi tanırsınız...ama tabiki öncelikle dersler....:54:

Canım kendinden asla utanma aşık olmak suç değilki helede senin yaşında olmaması asıl anormal
sana senin yaşlardaki yaşanmış 2 olayı kısaca anlatayımki sadece kendinin yaşamadığını gör ve içini rahatlat
bende seni yaşındayken uzaktan kuzenim olan Taner abiye aşıktım içimde yaşıyordum oda yazdan yaza Almanyadan bize gelirdi kışın unutur yazın onu görünce heyecanlanırdım zamanla duygularım bitti gitti kimseninde haberi hiç olmadı
ayrıca sana abimle yengemi örnek vereyim kuzenler ve yengemle ben aynı yaştayız ortalamavayda 2 kere falan görüşerek büyüdük meğerse ikiside birbirine aşıklarmış yıllarca söylememişler üniversiteyi bitirince kız ortak yengemize duygularından bahsetmiş oda abime yetiştirmişti ve tüm eleştirilere rağmen evlendiler şimdi çok mutlular 2 tanede kızları var

Zamanında hepimiz bu tür şeyler yaşamışızdır sanırım...Gerçekten seveceğiniz insanı bulduğunuzda tamamen unutacaksınızdır...Ayrıca utanılacak bir şey yok her genç kızın başına gelebilir :39::39::39:

incimnaz

Canım kendinden asla utanma aşık olmak suç değilki helede senin yaşında olmaması asıl anormal
sana senin yaşlardaki yaşanmış 2 olayı kısaca anlatayımki sadece kendinin yaşamadığını gör ve içini rahatlat
bende seni yaşındayken uzaktan kuzenim olan Taner abiye aşıktım içimde yaşıyordum oda yazdan yaza Almanyadan bize gelirdi kışın unutur yazın onu görünce heyecanlanırdım zamanla duygularım bitti gitti kimseninde haberi hiç olmadı
ayrıca sana abimle yengemi örnek vereyim kuzenler ve yengemle ben aynı yaştayız ortalamavayda 2 kere falan görüşerek büyüdük meğerse ikiside birbirine aşıklarmış yıllarca söylememişler üniversiteyi bitirince kız ortak yengemize duygularından bahsetmiş oda abime yetiştirmişti ve tüm eleştirilere rağmen evlendiler şimdi çok mutlular 2 tanede kızları var

ama herkes kuzen kardestir diyor ben de bu yuzden utanıyorum:))
allah mesut etsin onları :))
bende aynen o taner abi olayı gibi gordukce alevleniyorum
hatta bir kac sevgilim oldu ama yinede vazgecemedigim bir duygu :(

BURCUMM89
Tatlimmmm mrb öncelikle birada kendimden utanıyorum deme cokk kızarım...sen utanilacak birşeyi yapmamışsin ki....sonucta olabilir senin yaslarında hepimiz yasadık bunları...hoşlanmış olabilirsin bu gayet normal...kendinden utanmayı da geç artık millet 18 yasında cinsel hayat yaşıyor sevgililerine ve hamile kalıyor üstelik kürtaj oluyor...sen saf duygularinla birinden hoşlanmışsinn ne var ki bunda...Allah kötü yola saptırmasın...konusmalarindan anladığım kadarıyla çok tatlı ve akıllı bir kıza benziyorsun...böyle hissetmen normal beyenmissindir etkilenmişsindir ve sonra heyecanlanmissindir ve sonra aska dönüşmüştür...ama çok kaptırma kendini derim bir ablan olarak...sonradan üzülmeni istemem...sanırım o seni kardesi gibi görüyor.ama baktın ki o da sana yakın davranıyor arkadaşlık kurar birbirinizi tanırsınız...ama tabiki öncelikle dersler....

ALLAH KOTU YOLA SAPTIRMASIN aminn :))
kaptırmamaya calısıyorum ama bakalım :)
ya ben tam olarak anlamıyorum onun davranıslarını abi dedigimde dalga geciyor falan sohbetimiz iyi guzel kafamda bunları benim istedigim tarafa cekmek istemiyorum bunun icinde ugrasıyorum :)) bu arada evet abi diyorum cok ironik :D
derslerimi artık hic bir sey icin aksatmam yani onceki hatalarımdan ders aldım erkeklere degmeyecek kadar onemli derslerim :)

meeek

Sanıyorum hayatında biri yok. Bence olduğu zaman ona karşı hissettiklerin tamamen bitecek içinde.

hayatımda 2 kisi oldu ve hislerim azalsada degismedi bakalım bir gun bitecek mi
hic kimseden bu kadar uzun hoslanmadım yani en fazla bi kac ay gelip gecici olduguna inanırım bole seylerin ve su anda benim yasımdaki sevgililik olayları bana sacma geliyor evet bende yaptım ama artık yapmıcam bosuna uzulmenin geregi yok :)

Aska inanmiyorum da yeni moda oldu.Daha yasin kac askmi yasadin aska inanmiyorsun?:1:Bu yaslarda Normal hoslanabilirsin birilerinden... Utanmani gerektircek birsey degil...Benim bir kiz arkadasim kuzeniyle(teyzesinin ogluyla)evli suanda.

Aska inanmiyorum da yeni moda oldu.Daha yasin kac askmi yasadin aska inanmiyorsun?:1:Bu yaslarda Normal hoslanabilirsin birilerinden... Utanmani gerektircek birsey degil...Benim bir kiz arkadasim kuzeniyle(teyzesinin ogluyla)evli suanda.

inan bana bir cok yılısık ask gordum benim inanmadıgım sey insanların birbirini sevmesi sey degil tabiki bu olabilir ama bunu abartıp o insanı hayatının merkezine koymak hastalık derecesinde sevmek adını ask koymak sacma inanmadıgım sey bu tabiki iki insan birbirini coook ama cok sevebilir ve adı da sevgidir ve askın psikolojik oldugunu dusunyorum .birini gorup hoslanırsın sonra asık oldum diye dusunursun asık davranısları sergileme ihtiyacı duyarsın anlatabildim mi bilmiyorum ama bence sevgi asktan cok daha guzel bir duygu en azından ben boyle dusunuyorum
simdi farkettim de o hararetle biraz sertmi yazmısım ne kusura bakmayın :(
ama benim dusunduklerim bunlar ben yılısık olana ask samimi olana sevgi diyorum kısacası ve boyle yılısık ask da olmaz olsun :)

Son düzenleme:
oz kuzenin degilmis yani ona karsi birseyler hissetmende normal bunda utanilacak ne var :44:

ama ailede ayıp karsılanacak birsey
keske onun ne hissettigini ogrenmenin bir yolu olsa ben de duygularımı ona gore yonlendirsem bi sihirli degnek iyi is gorurdu :)

pardon ama neden ayip karsilansin öz kuzeniyle evlenen bir cok kisi var hadi diyelim öz kuzen kardestir,
ama bu cocuk oz kuzenin bile degil annenin teyzesinin bilmem nesi bence bir mani yok tabi cocugun dusunceleri neler bilemiyoruz..

ama ailede ayıp karsılanacak birsey
keske onun ne hissettigini ogrenmenin bir yolu olsa ben de duygularımı ona gore yonlendirsem bi sihirli degnek iyi is gorurdu :)

bence hayatı akışına bırak zaten onun senden hoşlandığını hissedersin
bırak ilk hamleyi o atsınki sonradan pişman olup üzülme

Duygularınız karşılıklı olursa mani bi durum yok canım öz kuzenin değil sonuçta :ssz: Herşeyin hayırlısı..

Back
X