senin geçtiğin dönemden bende geçtim ve o bahsettiğin ilacı kullanarak atlattım..çokta kiloluydum lisedeyken hemde..70 kiloydum boyumda baya kısaydı ozamanlar..hiç arkadaşımda yoktu hiç bir şey beceremiyorum hayatta diye düşünüyodum..ama senin gibi kendimi bırakmadım...nasıl düzeldiğimden bahsedicem ama bu durum topik açmakla insanları dinlemekle düzelicek bir şey değil..herşey senin kendi elinde sen istemezsen biz ne söylesekte düzelmez hiç birşey..
nasıl düzeldiğime gelince öncelikle senin o önemsemeyip attığın ilacı tam 1 sene kullandım..farketmeden o ilaç sayesinde baya kilo vermeye başladım sonrasında bizimde çok şükür maddi durumumuz olduğu için yaz tatilinde bazı basket tenis gibi kurslara gittim ve şaka maka 52 kiloya düştüm..bulunduğum şehirde imkan olsa yüzmeye giderdim kış şartları için güzel bir seçenek eğer istanbulda isen..
sadece bunlar değil..ne olursa olsun yazı yazmaya başladım..aklımdan geçen herşeyi yazdığım defterlerim vardı..yazıp yazıp bir kaç ay sonra okuyunca amaaann ne saçmalamışım diyip yırtıp atıyordum..bu sayede duygularımla yüzleşebildiğimi düşünüyorum..o şişman ve kendine acır durumdayken üzerine bir de aşıktım..1-2 senemi aldı bu süreç ama kendi kendime bu işin içinden çıktım..başka çıkış yolun yok kızım dedim otur çalış dedim derslerime çalıştım çok iyi bir üniversite kazandım millet şok oldu yakıştıramadı bana nasıl becerdi nasıl kazandı diye..şimdide çok şükür güzel bir işim var...
sonuç olarak herşey kendi elinde..sen nasıl istersen hayatın o yönde ilerler...