• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime dur diyemiyorumm=((..yardım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
1.5 aylık bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyor uzakta olması dışında onu da çok sorun haline getirmek istemiyoruz.. benim sorunum kendimle ilgili.. sevgilim haber verme konusunda biraz rahat çok takmıyor ama bunu bile bile yapmıyor kişiliği öyle bunu anladım ama ben kendime engel olamıyorum her an haber versin istiyorum her an mesaj atsın istiyorum.. durduramıyorum kendimi bazen kızıyorum ona ama o herşeyden habersiz neden kızdığımı bile anlamıyor söylemeden.. bana bi yol gösterin napmam lazım kendimi nasıl durdurabilirim..senağlamasenağlama

canım bu durumda içindeki sese kulaklarını kapatacaksın başka çare yok:gitme:
sende haber verme bazen. bırak azcık seni özlesin oda... zemuszemus veya ona bu durumu açıkça anlat ..

kendinize bir oto kontrol yöntemi geliştirmelisiniz,aksi taktirde karşınızda ki insanı bıktırabilirsiniz....
erkekler çabuk sıkılırlar,genellikle kadınlar kadarda duygusal ve titizde davranmazlar,kendinizde ki özellikleri erkekte aramayın ,boşa kürek çekersiniz....

canım suanda cok yenısınız bıraz zaman gecsın o kadar sorun yapmıyosun emin ol buna.ve bi erkegı degıstırmek cokkk zordur helede kararlı bır erkekse kendıne edersın akısına bırak

onu değiştirmek istemiyorum..kendimi değiştirmek istiyorum..bu kadar takmamak istiyorum:(

Bencede biraz kendini değiştirmen gerekli canım..
Ama bu uzak olmasından kaynaklı bişiy de olabilir
Bende eşimden uzak olduğum zamanlarda her durumunu bilmek ister herzaman aramak
isterim.Ama kendimi tutarım .Kendime bir saat koyarım şu saatte arıyacağım diye o saati beklerim .

Başka uğraşlar bul kendine derim
yoksa kafaı sevgilinle bozacaksın belli
sonrada adamı sıkboğaz edip kaçıracan..

kendinize bir oto kontrol yöntemi geliştirmelisiniz,aksi taktirde karşınızda ki insanı bıktırabilirsiniz....
erkekler çabuk sıkılırlar,genellikle kadınlar kadarda duygusal ve titizde davranmazlar,kendinizde ki özellikleri erkekte aramayın ,boşa kürek çekersiniz....

arkadaşıma tamamen katılıyorum biraz rahat bırakın şu sevgililerinizi

Cok merak ediyorsan neler yaptigini ; gün icinde telefonla konusurken merakini fazla belli etmeden "Eee sen neler yaptin askim" gibi sorabilirsin..
Her erkek maalesef her anini arayip haber vermez.. Zor gelir.

Peki sen haber veriyor musun herseyini ?

Erkekler böyle sik bogaz yapanlardan hep kacmistir.
Böyle birsey bekleme en azindan simdilik daha cok yenisiniz
Kendine de hakim olmaya calis bu ne bu kadar merak böyle

Cok merak ediyorsan neler yaptigini ; gün icinde telefonla konusurken merakini fazla belli etmeden "Eee sen neler yaptin askim" gibi sorabilirsin..
Her erkek maalesef her anini arayip haber vermez.. Zor gelir.

Peki sen haber veriyor musun herseyini ?

Elimden geldiğince vermeye çalışıyorum..Bazen merak etsin diye baya uzun mesaj atmıyorum..
Biliyorum hatamı zaten ona çok fazla göstermiyorum her dakika napıyo diye soran halimi ama kendi kendimi yiyorum.. nasıl aşabilirim..Bundan önceki ilişkimde terkedildim ve o yüzden biraz terkedilme korkusuda yaşıyorum galiba.. kaybetme korkusu napacağımı şaşırdımm lütfenn bi çözüm önerinsenağlamasenağlama

Tek cözüm hayatini erkek arkadasina odakli yasamayacaksin..
Disari cik,gez, arkadaslarinla takil.. Hobiler edin kendine..
Yani kafani baska yöne verecek herseyle ilgilenmeye bak..
Ve sen de herseyini haber verme :lepi:
Birak da biraz o merak etsin..

biraz önce güzelce konuştuk bana benden önce sadece bir tane sevgilisi olduğunu ve onunda çok kısa sürdüğünü söyledi.. hayatında sevgilisi olmamaya alışmış ve şu an birden hayatını değiştiremediğini değiştirmeye çalıştıkça bocaladığını biraz zaman vermemi istedi..Başka bi yere giderken bile acaba kızdı mı etti mi diye sormaktan kendimi alamıyorum dedi.. biraz anlayış göster aşkımm biraz alışmama zaman ver seninle çok mutluyum sakın yanlış anlama dedi bende tamam dedim...

ben de öyleydim bu yüzden ne zaman aklıma gelse
kendimi meşgul edecek bişeyler bulurdum müzik dinlerdim vs.
sende böyle yapabilirsin kendine meşgale bukup pmunla ilgilenip hesap sormayı unutabilirsin..

erkek arkadaş değil sadece
bayanlar bile bu şekilde kapana sıkışmış gibi hissetmekten hoşlanmaz
bu şekilde ilişikilerin uzun sürmez..herkes kaçar..seni kendinle başbaşa bırakır..
bunlar gerçekler....
kendini sen dizginleyebilirsin ancak .....ellerini sevgilinin boğazından çekmelisin..
dünyalar şahaneside olsan kaybeden sen olursun...

onunla yarış halinde olma
hayatının merkezine alma
başka uğraşlar bul kendine aksi halde kafan hep onda olur hep haber almak istersin

sevgilim beni sevdiğini fakat aşık olup olmadığına emin olmadığını söyledi çok yıkıldım.....

bu ne demek... çok sinrlendim.bence sana alttan alttan ayrılma sinyalleri göndermiş canım hazırlıklı ol..

bazı arkadaşlarımız wardır çewremizde görüşmekten konuşmaktan çok hoşnut olmasakta sık sık mesaj atarlar çağrı atarlar bize..

we biz her defasında "aman yine ayşe/fatma ws arıo " die hayıflanırız.. çoğu zamanda karşılık wermeyiz çağrılarına mesajlarına..:delphin:

ama uzunca bisüre aramadıklarında mesaj atmadıklarında, busefer biz alırız elimize tlf bi arim bakim hiç sesi çıkmıo die kaydirigubbakcemile3

ilişkilerde de genelde böle oluo.. sürekli haber bekleyen taraf biyerden sonra bu beklentisini dile getirmeyi weya hissettirmeyi bırakınca karşı taraf rahatsız olmaya başlıo, acaba değişen nolduda artık böle demeye başlıo şakkıdı

bizzat denenmiş we toplam 100 kişi üzerinde gerçekleştirilen laboratuwar sonuçlarından %99 olumlu sonuç alınmıştırsositososito kaydirigubbakcemile3

bence gayet sakin dawran, merak et ama merak ettiğni belli etme yerimseniben

Back
X