Kendime engel olamıyorumm...

burls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
160
61
48
36
Merhaba arkadaslar benim problemim kilolarim 1.60 boyundayim 65 kiloyum 1 ayda 5 kilo aldim ve hizla almaya devam ediyorum,problemim surekli kendimi ac hissetmem surekli yeme istegim olması Eşimle surekli tartışıyoruz bu konuda beraber oturuyoruz sofraya ben ondan sonra kalkıyorum ayni zamanda eşim kilo sevmiyor hamilede kalmak istiyorum bi turlu kendime engel olamıyorum aşırı derecede tatli düşkunuyum psikolojik olarak hep esim aldatir mi beni die düşünüyorum ama düşündukce yiyorum doymak bilmiyorum napicam ben boyle yardim edin daha yasimda kucuk sayilir hamilede kalirsam 100 kilo olucam galiba Allah korusun. Ise yarayan formuller varsa bana lütfen yardimci olun kendimi hic iyi hissetmiyorum.

Karnim tokken bende hep diyorum kendime.bi daha az yiycem hamur isi tatli vs yemiycem diye ama acikinca maalesefki gozum donuyor ve kendimi tutamiyor yinee yiyorum ve sonra yine pişman oluyorum

Karnim tokken bende hep diyorum kendime.bi daha az yiycem hamur isi tatli vs yemiycem diye ama acikinca maalesefki gozum donuyor ve kendimi tutamiyor yinee yiyorum ve sonra yine pişman oluyorum
Ayni durum ya hep kendime söz veriyorum karnim acikinca ne bulduysam yiyorum

Yediğin kadarını yakabilirsin...Yürüyüş yaparak,temizlik yaparak(mesela yeri bezle çömelip sil,cidden fark ediyor),dans ederek...

sade yemek ye hamur işi olmasın bide metabolizmayı hızlandıracak sıvı tüketimi bende kahve hızlandırıo hereket etmesemde kilo verebiliyorum hatta tatlı yesem bile ama 1 hafta hamur işi tükettimmi bende önünü alamıyorum 57 den 60 çıktım ekmek kessem vercem ama kesemedim :)
ama azalttım kesicem az kaldı

Karnınızı tok tutacak alternatif şeyler yemelisiniz. Tatlı düşkünü iseniz size chia tohumunu tüketmenizi tavsiye ederim. Kalorisi düşük besleyici ve en önemlisi tatlı :) içerisine süt ekleyip biraz bekleyince puding gibi oluyor. Lifli doyurucu kalorisi düşük gıdalar tüketmelisiniz. Birde bu konuda irade çok önemli kendinize küçük bir porsiyon koyup bununla doyacagım deyip gerisini yemeyeceksiniz

Back
X