Kendime fal bakamıyorum

gilasya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
54
26
3
39
Arkadaşlar merhabalar. Bana kendine güvenen bir falcı lazım. Ben kime ne fal baktıysam çıkar tabiki geleceği sadece Allah bilir. Ama kendime bakamıyorum. Öncelikle aradığım kişi Medyum Emel Izmır Kemalpaşa da oturuyor diye öğrendim. Annem çok giderdi ve memnundu ama sonra kaybetti. Bilen varsa bana numarasını atsın. Bu arada sadece kendim için fal baktırmak istiyorum. Karşılıklı fal bakımı falan değil yani. Önerilerinizi acil bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler

Dikkat gizli reklam içerir. Yalnız zekice buldum hareketinizi. Fala inanmayın dostlar, falsız da kalmayın ama sakın paranızı çarçur etmeyin kimseye, hele ki bu devirde bu kadar zor kazanılırken. Konunuz kapanır zaten, bay...

Zaten bu fal kolikler hep böyledir gerçeği Allah bilir ben öylesine fal baktırıyorlar ancak bal gibi de inanırlar her söylenene.İşiniz fallara kaldıysa Allahım yardımcınız olsun

Arkadaşlar merhabalar. Bana kendine güvenen bir falcı lazım. Ben kime ne fal baktıysam çıkar tabiki geleceği sadece Allah bilir. Ama kendime bakamıyorum. Öncelikle aradığım kişi Medyum Emel Izmır Kemalpaşa da oturuyor diye öğrendim. Annem çok giderdi ve memnundu ama sonra kaybetti. Bilen varsa bana numarasını atsın. Bu arada sadece kendim için fal baktırmak istiyorum. Karşılıklı fal bakımı falan değil yani. Önerilerinizi acil bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler

Şu fal bakıp, baktırıp bir de sonunda İnşallah, Maşallah diyenler yok mu kopuyorum Valla :D
Fala, hacı, hoca diye gidip muska, büyü yaptıranlara acıyorum gerçekten de... Ama tabi bizim millet hurafeyi sever, bunlara bir şey anlayamazsın...

Mesela, sürekli çocuk sahibi olmak isteyen bir çift belli bir süre olmayınca hacı, hoca ve türbelere dadanır. Tabi aslında fiziksel olarak çocuk olacaktır ama işte olmuyor. Sonra birgün hamile kaldığında en son hangi türbe ya da hocaya gittiyse başlar ''Bir hocaya gittim, valla hemen çocuğum oldu ''diye.... Ahh ahhh.... İşte anlatamazsın..

Şu fal bakıp, baktırıp bir de sonunda İnşallah, Maşallah diyenler yok mu kopuyorum Valla :KK70:
Fala, hacı, hoca diye gidip muska, büyü yaptıranlara acıyorum gerçekten de... Ama tabi bizim millet hurafeyi sever, bunlara bir şey anlayamazsın...

Mesela, sürekli çocuk sahibi olmak isteyen bir çift belli bir süre olmayınca hacı, hoca ve türbelere dadanır. Tabi aslında fiziksel olarak çocuk olacaktır ama işte olmuyor. Sonra birgün hamile kaldığında en son hangi türbe ya da hocaya gittiyse başlar ''Bir hocaya gittim, valla hemen çocuğum oldu ''diye.... Ahh ahhh.... İşte anlatamazsın..
Bu şey oldukça görecelidir. Allah izin vermedikçe kimse bor adım bile atamaz. Ve Insallah d3mek Allah 'ın izniyle demektir. Geleceği Allah'tan başkası zaten göremez görüyorum diyen yalancıdır. Ama geçmiş ve şimdiki zaman diye birşey var ve kendimizi şartlandırılmış gibi hissettiğinizde bir başka bakışla yol çizebiliyoruz.Bu da baz3n bizi tanımadan sorunlarımızı bilelilen biri ile oluyor. Canım benim konuya çok farklı bir yorum yapmışsın ama sorun degil.Yine de teşekkürler

Yok Vallahi ben batırmadım o kadına annem çok önce batırmıştı. Değişik bir tarzı vardi anlattığına göre amaç reklam falan değil google üzerinden araştırdım bu sayfaya yonlendirildim ,yani daha yeniyim burda. Sırf iletişim bilgisi için üye oldum yani ,konu da bu yüzden. Bilen özelden mesaj atsa yeter yada başka bir isim önergede olur. Neden bu kadar art niyetlisiniz ki anlamış değilim.Bir sorunun cevabı bu şekilde olmamalı.

Yeni üyelik ve buram buram kokan reklam...

Kazen Kazen bacım dedim diye erkek diye şikayet edilmiştim...Peki böyle falcı büyücü reklamı verenler hala burda olmaya devam mı edecek cok merak ediyorum...Hayat böyledir işte...bu gibiler ban bile yemez...
offf offf ne reklamı yaa zaten kadının intte adresi bile yok olsa burada sizin art niyetli yorumlarınıza cevap bile vermezdim.

Yönetici kimse Allah aşkına bir yardımcı oldun ya. Ben buraya saat kaçta üye olup, hangi konulara bakıp, kime mesaj atmışım tanıyan bilen varsa diye bir konu açtım Allah razı olsun pişman ettiniz ya yuhh

Yönetici kimse Allah aşkına bir yardımcı oldun ya. Ben buraya saat kaçta üye olup, hangi konulara bakıp, kime mesaj atmışım tanıyan bilen varsa diye bir konu açtım Allah razı olsun pişman ettiniz ya yuhh

Mune Mune fal ve medyumcu ismi vererek konu açılmış

Back
X