Kendime fal bakamıyorum

Vay be konu hala kapanmamış...şu konuyu ben açsam su anda hesabıma bile giremiyor olacaktım...şu hayat bi bana vuruyor zaten
Bosver kendi çapinda takiliyor iste. Allah kimseyi issiz gucsuz birakmasin buyuk dertler sonucta kendine fal bakamamak:) saf saf demis biri bana da sakala surulcek akil yok kendinde farkinda degil

Hani tanımasam burdaki yorumlara inanacagim 😲 Güzel arkadasim Rabbim gonlune gore versin herseyi ne Emelsin ne de bahsettikleri insanlarin karakterinde biri. Biz seni biliyoruz gerisi önemli degil 👏😍 bi tutturmuslar reklam reklam, reklamsa yorum yapmayiverin illa yapcaniz diye kural yok sonucta 👍

Hani tanımasam burdaki yorumlara inanacagim 😲 Güzel arkadasim Rabbim gonlune gore versin herseyi ne Emelsin ne de bahsettikleri insanlarin karakterinde biri. Biz seni biliyoruz gerisi önemli degil 👏😍 bi tutturmuslar reklam reklam, reklamsa yorum yapmayiverin illa yapcaniz diye kural yok sonucta 👍
Insanlarin IQ sorunsaliyla baş edemezsiniz hanimefendi. Rica ediyorum, yorulmayin.
Yeme bizi Emel aplaa.. :KK45:

Patron birazdan öteki falcıların adresini tarif eder sana. Bu kadar saat engellenmemiş olman mucize..

Valla sana güzel şeyler yazardım da senin üç harflileri üstüme salarsın diye tırsıyorum :KK17::KK70:
Bu kadar cahili hiç bir arada görmemiştim. Konudaki reklam yorumlarina hayret ediyorum. Bornova medyum emel yaz bi arayanlari gor dicem ama nerde o akil yurutme, arastirma yetemegi? Komik :)

Insanlarin IQ sorunsaliyla baş edemezsiniz hanimefendi. Rica ediyorum, yorulmayin.

Bu kadar cahili hiç bir arada görmemiştim. Konudaki reklam yorumlarina hayret ediyorum. Bornova medyum emel yaz bi arayanlari gor dicem ama nerde o akil yurutme, arastirma yetemegi? Komik :)

Bana cahil diyene de bakın. Falcı konusunda bilgi sahibi olup internette arama yap diye akıl verip büyük bir buluşa imza attığını sanıyor..Yazık vallahi çok yazık.. :KK48:

Valla verdiğin adres ve isim hiç merakımı celbetmedi. Ben falcı peşinde koşup Allah'a şirk koşmam..

Şikayet edildin. Birazdan uçarsın her kimsen ve neye hizmet ediyorsan..

Tesekkur ediyorum 😊

Bana cahil diyene de bakın. Falcı konusunda bilgi sahibi olup internette arama yap diye akıl verip büyük bir buluşa imza attığını sanıyor..Yazık vallahi çok yazık.. :KK48:

Valla verdiğin adres ve isim hiç merakımı celbetmedi. Ben falcı peşinde koşup Allah'a şirk koşmam..

Şikayet edildin. Birazdan uçarsın her kimsen ve neye hizmet ediyorsan..
Gordugunuz gibi once ucar sonra geri konarim hanimefendi :) ilgilenmediginiz konulari takip etme israriniz beni benden aldi :) Allah'a sirk kosmaktan korkup inatla insanlari yalancilikla suclamaya ne isim verilir dinde? Buna da bir cevabiniz vardir umarim. Haksiz oldugunuzu anladiginizda hirslarinizdan arinmanizi diliyorum.

Gordugunuz gibi once ucar sonra geri konarim hanimefendi :) ilgilenmediginiz konulari takip etme israriniz beni benden aldi :) Allah'a sirk kosmaktan korkup inatla insanlari yalancilikla suclamaya ne isim verilir dinde? Buna da bir cevabiniz vardir umarim. Haksiz oldugunuzu anladiginizda hirslarinizdan arinmanizi diliyorum.
Harikasınız gerçekten 😂

Forumda bildirim diye bir özellik var. Biri sizi alıntıladığı anda veya beğen butonuna basınca o kişiye haber vermeye yarar. Ne diye takip edeyim sizin fallı konunuzu? Umarım faldan başka şey konusunda bilgi sahibi oldurabilmişimdir.. :KK48:

Allah'a sirk kosmaktan korkup inatla insanlari yalancilikla suclamaya ne isim verilir dinde?

Bu cümleniz de aşırı saçma. Basit bir falcıya reklamcı dedim diye yalancı denmez bana. Bilakis günah olan bir konuya itimat ve itibar etmedi denir. :KK66:
Alıntılamayın ki bu sıkıcı konu da kapansın..

Bir kaç konuda daha bilgi sahibi oldum sayenizde :) sanirim turkce iletisimde sorun yasiyoruz, ben sizinle ingilizce de konusabilirim. Size yalanci demedim, insanlari yalancilikla sucladiginizi soyluyorum. Cok saygi duydugunuz, gogsunuzu gere gere inandiginizi soylediginiz kutsal kitaba bir goz atmanizi tavsiye ediyorum ictenlikle. Boylece belki insanlari elestirmekten, yargilamaktan vazgecersiniz ve haksiz oldugunuz durumlari sindirebilirsiniz. Size kucuk bir sir veriyim. Gunah olup olmadigini Allah bilir ama asil siz gunah diyerek Allah'a şirk koşuyorsunuz :) Insanlari yargilamak, "basit bir falci" diyerek asagilamak da dinde yeri olmayan bir üsluptur. Biliyorum bosuna anlatmaya calisiyorum zira sizin tarzinizdaki insanlar sadece hakli cikmayi amaclar, asla uzlasmaz. Bu konulardan bu denli rahatsiz oluyorsaniz bu sitede işiniz oldukça zor görünüyor.

Hanımlar taaa Kasım ayında açılmış, açıldığı tarih sonrası konu sahibesinin dahi yazmadığı bir topikte ne tartışmasıdır bu?
Lütfen artık tartışmaya bir son veriniz.

Back
X