Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak ne dedim çıktı fal işte 3 saat içinde hemdekına alayim da postalayım sana malum lazımdır simdi
Bosver kendi çapinda takiliyor iste. Allah kimseyi issiz gucsuz birakmasin buyuk dertler sonucta kendine fal bakamamak:) saf saf demis biri bana da sakala surulcek akil yok kendinde farkinda degilVay be konu hala kapanmamış...şu konuyu ben açsam su anda hesabıma bile giremiyor olacaktım...şu hayat bi bana vuruyor zaten
Insanlarin IQ sorunsaliyla baş edemezsiniz hanimefendi. Rica ediyorum, yorulmayin.Hani tanımasam burdaki yorumlara inanacagimGüzel arkadasim Rabbim gonlune gore versin herseyi ne Emelsin ne de bahsettikleri insanlarin karakterinde biri. Biz seni biliyoruz gerisi önemli degil
bi tutturmuslar reklam reklam, reklamsa yorum yapmayiverin illa yapcaniz diye kural yok sonucta
![]()
Bu kadar cahili hiç bir arada görmemiştim. Konudaki reklam yorumlarina hayret ediyorum. Bornova medyum emel yaz bi arayanlari gor dicem ama nerde o akil yurutme, arastirma yetemegi? Komik :)Yeme bizi Emel aplaa..
Patron birazdan öteki falcıların adresini tarif eder sana. Bu kadar saat engellenmemiş olman mucize..
Valla sana güzel şeyler yazardım da senin üç harflileri üstüme salarsın diye tırsıyorum![]()
Insanlarin IQ sorunsaliyla baş edemezsiniz hanimefendi. Rica ediyorum, yorulmayin.
Bu kadar cahili hiç bir arada görmemiştim. Konudaki reklam yorumlarina hayret ediyorum. Bornova medyum emel yaz bi arayanlari gor dicem ama nerde o akil yurutme, arastirma yetemegi? Komik :)
Tesekkur ediyorumInsanlarin IQ sorunsaliyla baş edemezsiniz hanimefendi. Rica ediyorum, yorulmayin.
Bu kadar cahili hiç bir arada görmemiştim. Konudaki reklam yorumlarina hayret ediyorum. Bornova medyum emel yaz bi arayanlari gor dicem ama nerde o akil yurutme, arastirma yetemegi? Komik :)
Gordugunuz gibi once ucar sonra geri konarim hanimefendi :) ilgilenmediginiz konulari takip etme israriniz beni benden aldi :) Allah'a sirk kosmaktan korkup inatla insanlari yalancilikla suclamaya ne isim verilir dinde? Buna da bir cevabiniz vardir umarim. Haksiz oldugunuzu anladiginizda hirslarinizdan arinmanizi diliyorum.Bana cahil diyene de bakın. Falcı konusunda bilgi sahibi olup internette arama yap diye akıl verip büyük bir buluşa imza attığını sanıyor..Yazık vallahi çok yazık..
Valla verdiğin adres ve isim hiç merakımı celbetmedi. Ben falcı peşinde koşup Allah'a şirk koşmam..
Şikayet edildin. Birazdan uçarsın her kimsen ve neye hizmet ediyorsan..
Harikasınız gerçektenGordugunuz gibi once ucar sonra geri konarim hanimefendi :) ilgilenmediginiz konulari takip etme israriniz beni benden aldi :) Allah'a sirk kosmaktan korkup inatla insanlari yalancilikla suclamaya ne isim verilir dinde? Buna da bir cevabiniz vardir umarim. Haksiz oldugunuzu anladiginizda hirslarinizdan arinmanizi diliyorum.
Gordugunuz gibi once ucar sonra geri konarim hanimefendi :) ilgilenmediginiz konulari takip etme israriniz beni benden aldi :) Allah'a sirk kosmaktan korkup inatla insanlari yalancilikla suclamaya ne isim verilir dinde? Buna da bir cevabiniz vardir umarim. Haksiz oldugunuzu anladiginizda hirslarinizdan arinmanizi diliyorum.