kendime güvenim kalmadı

xxslnxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
108
0
96
İstanbul
merhaba bayanlar belki sacma bulucaksınız ama size danışmak istediğim birşey var.20 yasındayım suana kadar hiç erkek arkadasım olmadı.çirkinde değilim sarısın mavi gözlüyümdür toplumda dıkkat cekerim ama artık kendıme bıle güvenım kalmadı etrafta sevgilileri mutlu çiftleri gördükçe içim parcalanıyor cokda duygusal ve hassas bir insanımdır.kendımı cok yalnız hissedıyorum erkeklerı nasıl kendıme cekebılırım ne apmalıyım yoksa böyle beklemeye devam mı etmelıyım siz sevdiklerinizle nasıl tanıstınız mesela fıkırlerınızı beklıyorum zamanınızı ayırıp okudugunuz için gercekten teşekkür ederim...öpüldünüzz :sm_confused:mirmirmirmir

Son düzenleyen: Moderatör:
canım daha 20 yaşındasın ya .....ben sana bişi diyimmi büyük ihtimalle çevrende çok güzel buluyolar seni sende kendini çekince yanaşmaya çekiniyolardır kabul etmez diye bunlar olan şeyler eşimde kesinlikle kabul etmez bu kız beni demiş yanaşamamıştı kendi itiraf ediyo ama noldu ? şimdi evliyiz takma daha çok gençsin....

canım daha çok gençsin, iletişim konusunda yapabileceğin şey daha fazla arkadaşlarınla gez dolaş, çevreni genişletmeye bak. değişik çevrelere gir. kendinin kıymetini bil. güzelliğinin farkına var. tabiki her önüne gelene asla ve asla güvenme. önce bir ölç tart, sonra arkadaşlık kur. erkekler mutlaka senin farkındadırlar. herşey olur merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…