Kendime hiç güvenmiyorum akıl istiyorum kızlarrr,

rabia1984

SaBıR ve ZaMaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.363
8
358
İstanbul
Merhaba KK üyeleri,

sizden bana fikir vermeniz konusunda yardım istiyorum.Sen düşünemiyor musun diyeceksiniz ama kafam çok karışık.bulunduğum iş yerinden ayrılmak istiyorum buradakilerin egoları beni iyice bunaltmaya başladı bana ayak işlerini yaptırıyorlar.Yaşım 30'a yaklaştı 10 yıllık çalışmışlığım var ve bu iş bana açıkçası dokunuyor.sözde muhasebeci olacağım ama ayak muhasebecisi.Neyse kızlar konu şu ben bu iş yerinden ayrılmak istiyorum ama bir türlü cesaret edip patrona söyleyemiyorum sanki beni birşey engelliyor gibi ( engelleyen şey cesaretsizlik, korkaklık) bana yardım edin nasıl çıkmalıyım patronun karşısına işten ayrılmak istediğimi söyleyin.İyice kafam karışmış durumda bir akıl verin ne olur?

Kafanızın karışmasına gerek yok ki.
Kararınızı vermişsiniz.
Çıkın karşısına. Bu işin sizi tatmin etmediğini, ayak işleir yapmaktan bunaldığınızı ve iştena yrılmak istediğinizi açıkça söyleyin.
Korkmaya ne gerek var.
Ne yapabilirler ki size böyle konuşsanız.

esir kampı değil ya zorla tutacak hali yok
artık çalışmak istemiyorum ayrılmak istiyorum dersiniz olur biter

haklısınız kızlar beni zorla tutacak hali yok ama nedense çok kendime sıkıntı yaptım bu işten ayrılma konusunu cesaretim yok

Gereksiz korku ve cesaretsizlik (sizin tabirinizle)..İnan senin takmış olduğunun %1 i kadr umrunda olmayacak patronun, kasmaya gerek yok git konuş..30 yaşındasın 17 değil ya..

cesaretinin olmayışı seni geren bu durumun olmasından kaynaklanıyor bence. çıkınca iş bulamama korkun mu var, çık ben devam etmek istemiyorum, bu iş bana uygun değil, kendimi geliştiremiyorum de ya da başka iş buldum de yada açıklama yapmak mı gerekiyor? biraz cesaret sizden önemli değil.

Gerçekten işten ayrilmak istiyormusunuz? Isteseniz bu sekilde dusunmezsiniz.ben de isten ayrıldım.aksam telefon ettim mudurume.ben yarin ise gitmiyorum musait oldugunuzda arayin gelip istifami veriyim dedim.

işten çıkmak istiyorummm hemde çok istiyorum ama dedim ya cesaret diye ama sizin yazdıklarınızı okuyunca cesaret buldum.en kısa zamanda gidip söyleyeceğim ayrılmak istediğimi..

direk yaz istifanı ver patronuna ne var bunda...
hem çıkıp gidince bi daha nerde görcen..
hiiiç düşünme bile...

Merhaba KK üyeleri,

sizden bana fikir vermeniz konusunda yardım istiyorum.Sen düşünemiyor musun diyeceksiniz ama kafam çok karışık.bulunduğum iş yerinden ayrılmak istiyorum buradakilerin egoları beni iyice bunaltmaya başladı bana ayak işlerini yaptırıyorlar.Yaşım 30'a yaklaştı 10 yıllık çalışmışlığım var ve bu iş bana açıkçası dokunuyor.sözde muhasebeci olacağım ama ayak muhasebecisi.Neyse kızlar konu şu ben bu iş yerinden ayrılmak istiyorum ama bir türlü cesaret edip patrona söyleyemiyorum sanki beni birşey engelliyor gibi ( engelleyen şey cesaretsizlik, korkaklık) bana yardım edin nasıl çıkmalıyım patronun karşısına işten ayrılmak istediğimi söyleyin.İyice kafam karışmış durumda bir akıl verin ne olur?

bende aynı duygularla 6 yıldır çalıştığım ofisten ayrıldım .Ayrılma gerekçeni bilmiyorum maaş ,mesai saatleri ,iş yoğunluğun nedir vs.
ama ben çok pişman oldum. 1 yıldır işsizim. dışarda kimse yüzünüze bakmıyor. 6 yıllık tecrübem var diyorum yok netsis kullanan illa netsis , logo kullanan illa logo , 2 program kullanmam hiçbir işe yaramadı.işini bildiin yeri bırakma derim. yinede sen bilirsin..gerekçeyi açarsan . yalnız ben işsizlikten bunalıma girdim...

Back
X