Kendime yediremiyorum

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
26
İyi geceler mi desem iyi sabahlar mı desem bilemedim ama hepinize MERHABALARRRRR.
Umarım bu saatlerde açık olan bir kaç uye vardır. Hesabım banlı iken bu konuyu başka bir platformda'da paylaştım ama oraya çoluk çocuk dolanmış burayı ne kadar azarlayıcı yorumlar yapan olsada acımasızca gerçekleri pat diye soyleyen üyeler sayesinde sevdığıö için banım açılınca buraya yazmak istedim.

Çoğunuza gore dert olmayabilir ama benim içim içimi kemiriyor benim 9 aylık bır ilişkim var her ilişkide olduğu gibi zaman zaman kavgalar ediyoruz ve ilk zamanlar her kavgada kızdığım şeyleri yapardı affederim. Ama son olarak bir şey yaptı 2 ay once bana sosyal medya uzerınden küfür ve hakaretler yağdıran bir kızla konuşmuş ilk konustukları konu bana neden küfür ettiğini öğrenmek içindi ondan haberım var ama o konusmadan sonra 1 ay devam etmişler ben bunu 1 ay sonra ogrendim konusmaları gosyerdı normal konusmalar ama ben salak yerıne koyulmayı kendıme yediremiyorum Çoğunuzda vardır kafasını yastığa koyunca hayatı sorgulamaya başlar bende bunu sorguluyorum her gun dusunuyorum bana bunu nasıl yaptı benı nasıl enayı yerıne koydu benı nasıl ayakta uyuttu? Ben bunu affettim ama unutamıyorum içimden bir ses ayrıl bir ses affetin unut gitsin diyor kafam o kadar karışık kı bunu her gun ilişkimize yansıtıyorum ben 19 o 23 yaşında

BBuraya yazmamın sebebı ister fikir ister tavsiye herşeye kabulum ama bir şey söyleyin

19 bunları kafaya takmak için çok erken. Çık dolaş, dışarıda hayat ve bir sürü insan var. Sanki evlisin 3 çocuğun var ve kocanın sana yaptığı haksızlığı düşünüyorsun. Sana yanlış yapan insanın manevi yükünü taşımaman lazım . Keşke 19 yaşımda olsam :) hayat sana çok güzel gelmeli bu yaşta. yani kısacası takma kafayaa

Acaba kizin sana hangi sebepten küfür ettigini seni daha iyi tanimak icin konusmus olabilirmi?

Ayrıl kurtul. çok erken başlamış kavga ettiğinizde böyle şeyler yapıyorsa daha neler yapar. Bide dürüstüm ayağına konuştuğunu anlatmış güya tipik erkek işte :ukala:

Herşey bir yana çok kötü bir güven sarsıntısı.Çok gençsin sorun etme bence. Daha kimler kimler çıkar karşına.Bu güvensizlik içinde günden güne büyürse ayrıl eğer zamanla biraz azalırsa affet bir şans daha ver. Ama bunun için onun mücadele etmeside gerekir. Bunuda gözden kaçırma kuzum.

İyi geceler mi desem iyi sabahlar mı desem bilemedim ama hepinize MERHABALARRRRR.
Umarım bu saatlerde açık olan bir kaç uye vardır. Hesabım banlı iken bu konuyu başka bir platformda'da paylaştım ama oraya çoluk çocuk dolanmış burayı ne kadar azarlayıcı yorumlar yapan olsada acımasızca gerçekleri pat diye soyleyen üyeler sayesinde sevdığıö için banım açılınca buraya yazmak istedim.

Çoğunuza gore dert olmayabilir ama benim içim içimi kemiriyor benim 9 aylık bır ilişkim var her ilişkide olduğu gibi zaman zaman kavgalar ediyoruz ve ilk zamanlar her kavgada kızdığım şeyleri yapardı affederim. Ama son olarak bir şey yaptı 2 ay once bana sosyal medya uzerınden küfür ve hakaretler yağdıran bir kızla konuşmuş ilk konustukları konu bana neden küfür ettiğini öğrenmek içindi ondan haberım var ama o konusmadan sonra 1 ay devam etmişler ben bunu 1 ay sonra ogrendim konusmaları gosyerdı normal konusmalar ama ben salak yerıne koyulmayı kendıme yediremiyorum Çoğunuzda vardır kafasını yastığa koyunca hayatı sorgulamaya başlar bende bunu sorguluyorum her gun dusunuyorum bana bunu nasıl yaptı benı nasıl enayı yerıne koydu benı nasıl ayakta uyuttu? Ben bunu affettim ama unutamıyorum içimden bir ses ayrıl bir ses affetin unut gitsin diyor kafam o kadar karışık kı bunu her gun ilişkimize yansıtıyorum ben 19 o 23 yaşında

BBuraya yazmamın sebebı ister fikir ister tavsiye herşeye kabulum ama bir şey söyleyin
Daha şimdiden bunu affeden yarın birgün evlenip aldatılınca onu da affeder yazık ya ben 19 yaşındayken deli gibi ders çalışıyordum sevgili derdine düşmüşsün yakıyosunuz kendinizide hayatınız da acıyorum cidden

Hayırlı olsuun nur topu gibi boynuzlarınız olmuş 9 ayın sonunda.

Bu yaptığı tam bir karaktersizlik kusura bakmayın ama.Bir insan neden başka bir insanı silah olarak koz olarak kullanır ki?Neden yani?Affettiyseniz madem,bunu bir daha tekrarlaması halinde neler olabileceğini,sizi ebediyen nasıl kaybedeceğini bildirin ona.

Bence çok kırıcı bir durum haklısın. İnsan sevgilisine koşulsuz güvenmek ister. Zaten yaşın inanılmaz gençmiş kendini üzme bunlar için

Sana küfür ve hakaret eden biriyle, öncesinde hiçbir bağı olmamasına rağmen senden gizli bir bağ kurup bir de günlerce muhabbete devam etmesi gayet alçakça, ikiyüzlüce bir durum. Muhabbet edecek insan mı kalmamış? Karaktersiz velet. Ayrıl gitsin, neyini düşünüyorsun anlamadım ki.

Acaba kizin sana hangi sebepten küfür ettigini seni daha iyi tanimak icin konusmus olabilirmi?
İyi okumadın galiba zaten ilk başta o şekilde konustu bana soyledi ama sonrasında konusmaları arkadaşça ve bana 1 ay sonra soyledi onuda ben yakaladım

Sen onu affedersen, o bir dahaki hatasını saklama gereği bile duymadan göstere göstere yapacak.. Yine de sen bilirsin.

Ya çok gençsin daha ben 19 yaşındayken dünyanın çivisini yerinden söküp hayatı keşfediyordum. Kocaman bir dünya var dışarıda, hazirlaman gereken bir gelecek. Senin uğraştığın zibidiye bak 🙄

Tatlım 19 yaşında asla ciddi bir beklentin olmasın. O kim ya en güzel yaşlarını onun için heba edeceksin. Değmez. Ayrıca o da çocuk daha. Sahiplenmeyi bile bilmiyor. Çok geçmez seni bırakır o kızla devam eder. Bu bile ihtimal. Olmaz diyemezsin. Sen eğitimine okuluna ailene bak. Niye şüpheyle ilişkini devam ettireceksin ki?

Ahhh keske 19 yasim geri gelse de kendi ozgurlugumun tadini doya doya cikarsaydim. Rezil etmeyin kendinize 19 yasinizi. Sizi en ufak uzen ne varsa kim varsa cikartin hayatinizdan. En guzel caginizdasiniz

Back
X