Kendime yediremiyorum

İyi geceler mi desem iyi sabahlar mı desem bilemedim ama hepinize MERHABALARRRRR.
Umarım bu saatlerde açık olan bir kaç uye vardır. Hesabım banlı iken bu konuyu başka bir platformda'da paylaştım ama oraya çoluk çocuk dolanmış burayı ne kadar azarlayıcı yorumlar yapan olsada acımasızca gerçekleri pat diye soyleyen üyeler sayesinde sevdığıö için banım açılınca buraya yazmak istedim.

Çoğunuza gore dert olmayabilir ama benim içim içimi kemiriyor benim 9 aylık bır ilişkim var her ilişkide olduğu gibi zaman zaman kavgalar ediyoruz ve ilk zamanlar her kavgada kızdığım şeyleri yapardı affederim. Ama son olarak bir şey yaptı 2 ay once bana sosyal medya uzerınden küfür ve hakaretler yağdıran bir kızla konuşmuş ilk konustukları konu bana neden küfür ettiğini öğrenmek içindi ondan haberım var ama o konusmadan sonra 1 ay devam etmişler ben bunu 1 ay sonra ogrendim konusmaları gosyerdı normal konusmalar ama ben salak yerıne koyulmayı kendıme yediremiyorum Çoğunuzda vardır kafasını yastığa koyunca hayatı sorgulamaya başlar bende bunu sorguluyorum her gun dusunuyorum bana bunu nasıl yaptı benı nasıl enayı yerıne koydu benı nasıl ayakta uyuttu? Ben bunu affettim ama unutamıyorum içimden bir ses ayrıl bir ses affetin unut gitsin diyor kafam o kadar karışık kı bunu her gun ilişkimize yansıtıyorum ben 19 o 23 yaşında

BBuraya yazmamın sebebı ister fikir ister tavsiye herşeye kabulum ama bir şey söyleyin
ayrılmanı tavsiye ederim yaşın kuçuk daha anlayıslı birini bulursun umarım

19 ne güzel yaş. Bende senin gibi her gece hayatı sorgulayıp çok büyük dertlerim var sanırdım. Boşver hayatını yaşa kimse için kendinden ödün verme.

Back