kendime yeni bir ben lazım

annemiolcamben

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
669
328
18
30
bdv'nin güzel kadınları bu kez de derdim güzellik.az önce eşimle fotograf çekelim dedik bütün moralim altüst oldu.ben bi günah mı işledim de carpıldım niye böyleyim bilmiyorum ya daha 23 yaşındayim ama hic genc bi kadın gibi degilim gülüyorum gülüşüm embesil gibi ne giysem yakismiyo normal boy ve kilodayim vücut ölçülerim çok abes degil ama nedense kendim bile kendi yuzume bakmak temiz bi bayanim saclarimi cildimi yagli gören nadirdir genelde temiz kokarim hergun muhakkan duş alir kiyafet degistiririm bir kere giydigim bi giysiyi asla yikamadan bidaha giymem ama nedense yine de bana ne bakim yariyo ne kiyafet ne yapacagimi sasirdim.esim de asiri asiri önem verir guzellige sadece gözüne bile hitap etsen adam mutlu oluyo ama brn inanin ne yaparsam yapayim biseye benzeyemiyorum.esim az once fotograftan seni kesersek iyi fotograf aslinda dedi sakayla karisik.adama kizamadim bile cunku ben de kesinlikle oyle dusunuyorum tenim sacma sapan burusuk kirisik duruyo gozlerim baygin suratim şiş patates gibi resmen kendime bakinca moralim bozuluyo.insan kendiyle mutlu olmayinca da hicbiseye hevesi enerjisi kalmiyo napayim ne onerirsiniz.şunu yaptim acayip güzel oldu diyebileceginiz her turlu ürün/kür/düşünce yapısı/kitap/bakış açısı/kuaför/giyim önerileri her türlü fikre acigim bana bi el atin kizlar nolursunuz :(

Bence kendinizi bu kadar aşağılık kompleksine sokmayın. Ne demişler? Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Saçlarınıza bir ombre yaptırabilirsiniz. Sonra cilt için kremler, maskeler araştırıp kullanabilirsiniz. Giyim için moda önerilerine bakabilirsiniz. (tarzınız, bütçeniz ne durumda bilemiyorum) Ya da maddi açıdan durumunuz iyi ise, cilt bakım merkezlerine giderek bi bakım yaptırabilirsiniz :) Bu kadar kafaya takmayın, aşılacak şeyler. Ufak dokunuşlar ile kendinizi beğeneceğinize eminim. :)

bence sizin özgüveniniz çok düşük.... anlattıgınız profilde oldugunuzu hic sanmıyorum.... esinizin söyledigi de hic hos degil şaka da olsa bu kişiye çirkin ithafı beni cok sınırlendiriyor
inanin en ufak bi karede birazcik güzel ciksam dunyalar benim oluyo kendimi buna inandiriyorum bu özgüven eksikligi neden kaynaklaniyo anlam veremiyorum siddet veya baski altinda buyumedim istedigim kariyer yolunu cizip sonra da istedigim adamla evlendim.tamam tercihlerim sadece benim isteklerim sonucu ortaya cikmadi ama bariz baski altinda da kalmadim gercekten uyumadigim her saniye kafami kurcaliyo bu.insan sacini boyar havasi degisir demi ya da hafif makyaj yapar bi parlar bi degisik olur ama bende yok o parıltı sıfır.sadece ben boyle dusunuyo olsam ben cok kafamda buyutuyorum derdim ama kendi annem de soyluyo bunu

Gülüşünüze estetik veya diş yaptırarak iyileştirebilirsiniz
Kuaföre gidip sacınızı kestirin veya farklı eenge boyatın
Kıyafette tarz değişikliğine gidin
Ve en önemlisi kendinizi sevin

Bence kendinizi bu kadar aşağılık kompleksine sokmayın. Ne demişler? Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Saçlarınıza bir ombre yaptırabilirsiniz. Sonra cilt için kremler, maskeler araştırıp kullanabilirsiniz. Giyim için moda önerilerine bakabilirsiniz. (tarzınız, bütçeniz ne durumda bilemiyorum) Ya da maddi açıdan durumunuz iyi ise, cilt bakım merkezlerine giderek bi bakım yaptırabilirsiniz :) Bu kadar kafaya takmayın, aşılacak şeyler. Ufak dokunuşlar ile kendinizi beğeneceğinize eminim. :)
şuan maddi açıdan isteklerime yetemiyorun açikcasi ama ben artik bu mutsuzlugu buna baglamiyorum cunku bundan bikac sene evvel her ay en az 500 lira sadece kendimi simartmaya bakima spora kuafore şuna buna verirdim ama gene de olmuyo ya yok olmuyo.fotograf yükleyebilseydim keske beni anlardiniz.gercekten abartmiyorum veya cok cok bakimli super barbi bi kadin olmak falan istemiyorum sadece normal standartlarda yuzune bakilacak bi kadin olsam yeterli ama olmuyo saclarim suan boyali dibim falan gelmemis en sevdigim pijamalarimi giyip oturmusum vucudum yuzum temiz hafif makyajim var ama aynaya bi bakiyorum tövbe yarabbi sanki ekmege basmista carpilmiş gibiyim bu ne tip ya aglamak istiyorum bu kadar cabalayip insan nasil bu kadar beceremeyebilir

bdv'nin güzel kadınları bu kez de derdim güzellik.az önce eşimle fotograf çekelim dedik bütün moralim altüst oldu.ben bi günah mı işledim de carpıldım niye böyleyim bilmiyorum ya daha 23 yaşındayim ama hic genc bi kadın gibi degilim gülüyorum gülüşüm embesil gibi ne giysem yakismiyo normal boy ve kilodayim vücut ölçülerim çok abes degil ama nedense kendim bile kendi yuzume bakmak temiz bi bayanim saclarimi cildimi yagli gören nadirdir genelde temiz kokarim hergun muhakkan duş alir kiyafet degistiririm bir kere giydigim bi giysiyi asla yikamadan bidaha giymem ama nedense yine de bana ne bakim yariyo ne kiyafet ne yapacagimi sasirdim.esim de asiri asiri önem verir guzellige sadece gözüne bile hitap etsen adam mutlu oluyo ama brn inanin ne yaparsam yapayim biseye benzeyemiyorum.esim az once fotograftan seni kesersek iyi fotograf aslinda dedi sakayla karisik.adama kizamadim bile cunku ben de kesinlikle oyle dusunuyorum tenim sacma sapan burusuk kirisik duruyo gozlerim baygin suratim şiş patates gibi resmen kendime bakinca moralim bozuluyo.insan kendiyle mutlu olmayinca da hicbiseye hevesi enerjisi kalmiyo napayim ne onerirsiniz.şunu yaptim acayip güzel oldu diyebileceginiz her turlu ürün/kür/düşünce yapısı/kitap/bakış açısı/kuaför/giyim önerileri her türlü fikre acigim bana bi el atin kizlar nolursunuz :KK43:

Ya çok özür dilerim ama resmen gözümden yaş gelerek okudum çok güldüm . Çünkü bu ara bende kendimi böyle hissediyorum . Aynaya bakıyorum suratım büyümüş ne güzel çıtı pıtıydım şimdi oldum fil . Sanki ben yazmışım gibi geldi . Çok komik bir olay değil ama sinirlerim bozuldu , resmen gülme krizine girdim :/

Ama eminim sana öyle geliyordur canım benim . eşinin güzelliğe önem verdiğini söylemişsin , seni de beğenmiş ki almış :KK66: silah dayamadılar ya kafasına . Neden memnun değilsen ufak değişiklikler yapabilirsin . Misal ? Gülüşün dişlerinden dolayı mı güzel değil , gülüş estetiği diye bile birşey var yani. Saçlarının Şeklini değiştirebilirsin vs vs .
Sonuçta seni görmediğimiz için ‘AA bak böyle yapsan daha iyi olur ‘ diyemiyoruz .
Ama bence asıl problem kendini sevmemen . Yani beğenmemen.
Silkelen ve kendine gel :KK66: Emin’im çok güzel bir genç kadınsın:KK68:

Valla merak ettim sizi.
Insan kendi kendini bu kadar gömer mi?

Biraz makyaj bir fön tamamen degistirir insani.
Esiniz de ayip etmis.
Ne demek.seni kesersek foto iyi?
Evlenirken gormeden mi evlendi sizle?
valla beni degitirmiyo iste hergun istisnasiz banyo yapip fön cekermi insan biraz daha derli toplu durmak icin ama yok yapmadigim bakim keratin boya zehir zıkkım kalmadı ama saclarim hala maydanoz sapı gibi gercekten kendim icin uzuluyorum bazen esimden bu yuzden bosanasim geliyo.arada sirada dönüp yuzune bakimca yuzunde cok memnuniyetsiz begenmeyen bi ifade goruyorum bu da beni kahrediyo :(

Valla ben hayalimde canlandıramadım bile nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz fazla abartıyor olmayasınız??

Dis estetigi fikrine katılıyorum. Ya da rn azından beyazlatmakla falan baslayabilirsiniz ise. Saçlarınız koyu renkse açık renk balyaj ya da ombre yaptırın bence insanın havasını baya degistiriyor. Canlı renkler giyebilirsiniz kırmızı gibi o da insanları daha enerjik daha iyi gosteriyor genelde bence

Bi de gozlerim baygın demissiniz benim de öyle ama eyeliner cekincr bi anda kendine geliyorlar:emir_bebek:

Back
X