Kendime zarar verme isteğine engel olamamak

ezraaaa

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
79
96
18
31
Merhaba kk
Son 1 yıldır yaşadığım bir durum. Önceleri normal karşılasamda şuan saçma sapan bir hal almaya başladı. Kendime zarar verme gibi bi huy edindim kimi aptallık der kimi hastalik kimi cahil. Hayal kırıklıklarıyla dolu bir evlilik yaşıyorum mutsuzlugum son 1 yilda hatsafhada eskiden biseyleri kirarak bağırarak tepki verirdim şuan sessizce aglamam ve kendime zarar vermem ile sonuclaniyor eşim dahil kimsee kendime zarar verdigimi bilmiyor. Bunu neden yapıyorum bilmiyorum doktora da gittim ama çözüm bulamadım kendimden intikam alirmiscasina zarar verdiğimde haz aliyorum hakettin sen bu evliligi sen yaptin sen istedin al sana der gibi. 2 yasinda oğlum var biliyorum asla intihar etmem onun icin yasamaya devam
Ama kendimi cezalandirmaktan vazgecemiyorum. Lütfen benim gibi olan olmayan hemcinsimden arkadasca dostca tavsiyeler istiyorum

Nasıl zarar vveriyorsunu mesela? ayrılmak da bir çözüm. neden devam ediyor bu evlilik?

Malesefki derin çizikler tırnak,jilet ). Çocugum okadar seviyorki onun gözlerine baktigimda boşanırsam beni asla affetmeyecek gibi hissediyorum bana ileride hesap soracak benden bilecek diye. Evliligimde siddet aldatma vs gibi seyler yok. Ama anlaşamıyoruz birbirimizin dilinden anlamiyoruz ben ilgi beklerken esimin surekli maddi istegim oldugunu iddaa etmesi oysami tek istediğim sefkati sevgisi ama olmuyor. Ve ailem asla beni anlamadi annem surekli sen istedin sen seçtin sözleriyle geliyor bana artık içime atmaktan kendimi bitiricem

zarar verme olayi garip ama bir rahatlama bicimi o an yasanilan duygusal aciyi fiziksel aciyla bastirarak odak noktasi degisiyor..ama bunu kendiniza yapmayin aglayin bagirin cagirin muzik acin baska birseylere yonlendirin kendinizi disari cikin hava alin kendinizi sakinlestirmek elinizde daha agirlasmadan bu durum

yaş kaç ? en son ilk okulda vardı böyle tipler . sorun tamamen psikolojik

O çocuk anne babası her kavga ettiğinde ikinizdende nefret edicek zaten , bahenelere sarılmayı bırakın.

Madem çok mutsuzsun ayrıl.

22. Malesef ilkokulda yapmadım böyle şeyler ama şuan öyle bir durumdayimki kendimi piskolojimi vucudumu mahvediyorum.

Emin ol kendini jiletleyen bir anne yerine boşanmış anne babayı tercih eder. lütfen ama lütfen bunu yaptığınızı çocuğunuz görmesin.

İlerde kendini jiletlemesini istemezsiniz di mi? cevap evet ise lütfen başka çözüm yolları arayın.

22. Malesef ilkokulda yapmadım böyle şeyler ama şuan öyle bir durumdayimki kendimi piskolojimi vucudumu mahvediyorum.
kediniz psikoloğa ; kızınız da pedagoga giderek ekip çalışmasıyla en sağlıklı kararlar verilebilir :)

Inanirmisiniz artik kavga etmiyoruz dedigim gibi o diyeceklerini diyor ve susuyor bende kendimle icimde duygularimla savasiyorum ve yenilerek kendimi kaybedip zarar veriyorum

Bnde boyle bir durum atlatmistim ama kendimi kesmedim cok sukur sinirden o kdar bunalmisliktan ve esimn yalanindan dolayi cok buyuk bir kavga cikmisti sinirimi alamadim ve kafami duvara vurmustum defalarca ve bayginlik gecirip hastanelik olmustum sonra akillandim kimse icin kendine zarar verme brak ne hali varsa gorsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…