Kendimi aamyorum, ltfen yardm...

kabuklu fxixstxixk

dünya yalan değil mi...?
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
17
0
86
Diğer
arkadaşlar benim sorunum başlıktanda anlaşılacagı gibi kendimi bi türlü aşamamak....yani insanlarla olan ilişkilerimde özellikle.çok içine kapanık pozisyondayım.özetleısırık...ne konuşacagımı nasıl ön plana cıkacagımı kendimi güçlü hissedecegimi ve hissettirecegimi nasıl atılımlarda bulunabilecegimi kısaca nasıl açık bi insan olacagımı bilemiyorum. bilsemde adım atamıyorum....bana fikir verirseniz bu konuda çok sevinirim.haa bi de eşimi kendime nasıl baglayacamı kendime nasıl hayran bırakabilecegimi de söylerseniz mutlu olurum...kendi yaşantınızdanda örnekler verebilirsinz...şöyle yap böyle yap gibi..fisfisfis

aynı durum birtakım olumsuz seyler yasadıktan sonra bendede söz konusu olmustu psikolojik yardım alarak hallettmiştim bu durumu cok sükür,esin konusuna gelince daha fazla baglamak kısmını anlamadım zaten esin olmus =) ilgi güler yüz bunlar yeterli sanırım evli arkadaslar yardımcı olabilirler bu konuda

niye atılım yapamıyorsun

konuştuktan sonra tepki çekmekten,dışlanmaktan mi korkuyorsun:uhm:

galiba kendine güven problemin war tabi ki aşabilirsin bunu.bir konu hakkında birisi birşey söyleyeceğin zaman kabul görememkten mi korkuyosun acaba.piyasada nlp adı altında kitaplar war.Kişisel gelişim kitapları bence bunları okumaya başla çok faydası olacağına inanıyorumçok okudum ben çok şey öğrendim bu tür kitaplardan.içerisinde çok güzel şeyler yazıyo.öncelkle kendini değerli hisset her daim. unutma senden bir tane daha yok bu dünyada:))kendine güven her durumda birşey yaparken kimin senin hakkında ne düşüneceğini umursama.unutma; varsa yoksa kendi düşüncen önemki olan)

Her insan kendini begenir aslinda....öyle olmasaydi cümleten camlardan asaga atlardik herhalde....:hulya:

Tabikide kusursuz degiliz....iyi yönlerimiz oldugu gibi kötü yönlerimizde var....cok güzel buldugmuz taraflarimiz gibi cok cirkin bulduklarimizda var...ve bu cokta normaldir arkadasim...

Bence hic degismeye calisma....özün neyse odur....Seni sen yapan esini sana asik eden belkide o mahsum cekingenligin o tatli utangacligindi olamazmi?

Insan yapisinin disina cikamaz...ciktigi vakit sadece komik olur bana göre....:hulya:

Her zaman söyle isveli cilveli hatunlara imrenmisimdir....opuyorumnanaktanlakin hic bir zaman öyle bir kadin olmaya calismadim...Neden? Yapamam yüzüme gözüme bulastiririm, komik olurum....o kadin ben olamam cünkü.....benneyaptımki

Kendin ol her zaman.....cünkü sana en güzel bu yakisiyor.yerimseniben

Özgüven kişi için önemli bir özelliktir..
Hisettiğiniz kadar varsınızdır şu hayatta..
Ve yaşam mücadelesinde en büyük zorlukları kendimizle aşarız
Kendinize güveniniz..Bizden başka yine sadece biz kalacağız şu dünyada,en büyük ihanet yine kendimize ettiğimiz ihanettir.
Farkında değiliz ama en büyük acıyı kendi kendimize biz veririz
Size en büyük tavsiyem kendinizi keşfetmeye çalışmanızdır
Benliğinize ait o güzellikleri,iyi yönleri bulmanız ve onunla mutlu olmanız
NLP tekniklerini duydunuz mu hiç?
Bu konuyu araştırımanızı tavsiye ediyorum
Psikolojik bir destek veya yaşam koçu ile irtibata geçmeniz eminim ki büyük bir yol kat etmenizi sağlayacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence herşey senin elinde kaydirigubbakcemile5
Bende önceden çok çekingendim ama kalabalık ortamlara gire gire yendim bu huyumu
Hatta bi erkekle konuşurken falan yüzüm kızarırdı utangaçlıktan kaydirigubbakcemile3
Sana tavsiyem kalabalık ortamlara gir sürekli,kendine güven,cesaretli ol ve kendinin olumlu özelliklerini düşün sürekli... unutma hatasız kul olmaz yerimseniben

bunun tek yolu var içinden ne zaman ne geliosa söle çekinsen bile at ortaya, hiç düşünme şuan şu fikrimi sölicem die direk söle
bikaç kere alıştırma yap zamanla açılırsın

nie değişmeye çalışıosun ki bence çok konuşan insanlar genelde boş konuşurlar mesela ben çok konusurum ve hep geyik ( ama asla bilmediğim konudayorum yapmam ) kaydirigubbakcemile3
bazen eşim aşkım çok konuştun yine dio sırnaşık şey susuncada bişe mi oldu bişeye mi kırldın dio benim eşim benim bıcırıklığımı seviyor , senin eşinde bence senin suskun utangaç tarfını sevmiş olmalı ki evlenmişiniz değişecem derken sevimsiz olur insanlar
ayrıca eşin sanaağlı olmasa neden evlensinki belki oda senin gibi içine kapanıktr ve gösteremiyordur erkekler genelde böledir
ama şunu yapabilirsin eger eşinde senin gbiyse tabularını yık ve geç karşısına konuş gece yapmıosan cilve yap ne bilim herşeyde burda anlatılmıo ki hehh kadınsılıgını ön plan çıkar

arkadaşımm bence yeni birileriyle tanıştığında sanki onları daha öncesinden tanıyormuşun gibi davran bak gör çok faydasını göreceksin. önyargıyla yaklaşma kimseye rahat olup güleryüzle her sorunu aşarsın .Topluluktada güncel sorunlardan başlayarak sohbete kendini program sunucusu gibi görüp sohbeti yönlendirebılırsın ben öyle yapıyorum espriyide elden bırakma haydı kal sağlıcakla gönul dolusu selamlar...:1hug:

canım bi kere cilveli olucaksın kaydirigubbakcemile2
kahkahanı hiç eksik etmiceksin
içinden ne geliyorsa konuş gitsin.hiçç şimdi şunu söylesem olur mu bunu söylesem olur mu demiceksin.hihoyyyt
sen fark yarat ani çıkışlar yap sositososito
yeri geldimi tatlı sert ol.bakımlı ol.sürekli ortama gir eve kapanınca takıntılar çoğalır,içe kapanırsın.
kendine güvenirsen eşin seni zaten sever.:1rolleyes:

topluma sık sık gir ve sosyal ol. o zaman ister istemez kendine güveninde geliyor ve daha rahat kendini ifade temeye başlıyosun. hatta bir yerden sonra artık kendin tutamayıp herşeye cevap veremeye çalışıyosun. tıpkı benim gibi.

arkadaslar hepinize gercekten cok tşk. edrim inanınki moral oldu söylediklerinz umsrım basarırım.dua edin tamam mı? ellerinize ve yüreginize saglık...yerimseniben

arkadaslar hepinize gercekten cok tşk. edrim inanınki moral oldu söylediklerinz umsrım basarırım.dua edin tamam mı? ellerinize ve yüreginize saglık...yerimseniben

öncelikle şunu belirtiyim ki zaman zaman bunu çoğu kişi yaşar... bu yaşadığımız sorunlar veya stres yüzünden olabiliyor...
önemli olan kişiliğinizi ve kendi güveninizi kaybetmeden topluma karışmayı sağlamak..
çünkü artık kişilik oturmuşsa bunu değiştiremezsiniz ama daha sosyal ortamlara katılabilirsiniz..
örneğin çeşitli kurslar olabilir...resim,yemek,çeşitli el becerileri ...bunlar insanı daha sosyalleştirip arkadaşlık ilişkilerinizi geliştirebilir...
eğer çalışma durumunuz varsa bir işde çalışabilirsiniz...ya da evde eliniz neye yatkınsa bişeyler yapıp örgü,dantel gibi onları satabilirsiniz...bunların hepside insanın kendini güvende hissetmesini sağlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…