Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese merabalar kaç gündür aklımdan atamadıgım bişeyi paylaşmak istiyorum.2 ay önce hayatıma biri girdi.sorumsuz ve acaip ilgisiz biriydi.kafasına göre arar o şekilde hareket ederdi.herşeye rağmen ben başladım ve bigün arkadaşımdan duydugum bişeye cok sinirlendm ve msj attım bitsin die.o da tamam dedi.2 gün sonra pişman oldum ve msj attım konusalım die.tekrar basladık.ama 3 gün gecerdi bu hala aramazdı benı cıldırtırdı.en son bigün gene aradı ve gene sınırlendırdı.sankı ben ona ara dıe baskı yapıomusum gıbı konustu ben gene msj attım.sonra 3 gun gectı ararım acmaz msj atmaz kudurdum tabii.msn de konustuk ve ben sana demıstım 2.şans vermem die çok sabrettim olmadı sen hep bole olcaksın yenı hayatında mutluluklar dedi.en sonda benden sana tavsiye yargısız ınfaz yapma dedi.simdi üzüldüğüm konu su ki esas sabreden bendım.ıstemesem devam ettirmezdım ama ıstedım.resmen gururumu hıce saydım.bayagı da sımartıım onu.bı ılıskıde ne yapılması gerekıosa yaptım yapmayan oydu.bıde bana sevgıden bahsedıyordu meger soledıgı hersey yalanmış.ben herseyı goze almıstım ama o benım kadar yureklı cıkmadı.sımdı sıze soruyorum arkadaslar seven ınsan bukadar kolay kestırıp bı msj da bıtırırmıydı.kendımı kullanılmıs gıbı hıssedıyorum.Cok caba sarfettım ve sabrettım ondan daha fazla ıstedım belkıde.insanlara asla değer vermıceksın.kendımı affedemıyorum sımdı üzüntüm bittiğine değil(((
Canım bundan sonraki zamana bak
Bir daha kimseye hak ettiğinden fazla değer verme
Zaten insan verdiği değer kadar değer görmediğine üzülür..
Günlerini harap etme üzülmeye değmez emin olkaydirigubbakcemile5
kendin diyorsun sorumsuz ve acaip ilgisiz biriydi sence seven insan böyle yaparmıydı??
bence hiç sevmemiş seni ,seven böyle yapmazdı, bitmeside iyi olmuş...
sen niye üzülüyorsun kardeş..
Henüz 2 ay olmuş bir ilişkide çok fazla üstüne düşmüş ve adamı resmen vazgeçilmez hissettirmişsin..Sen üstüne bu kadar düşersen olacağı budur arkadaşım..Erkekler aranmayı değil aramayı severler özlenmeyi değil özlemeyi severler sen ne kadar yapmazsan o kadar yapmak isterler..Tam tersi davranırsan çaba göstermek için bir sebep görmez uzatır ayaklarını beklerler..ınsanlara değer vereceksin tabi ki ama ölçüsünde ve kademe kademe yaşayarak görerek sana davranışlarını tartarak vereceksin 2 ay nedir ki yahu..Kendine saygı duydurtmamışsın ayrıca mesajlada bitirir her türlü de bitirir gayet normal üzgünüm..Seni hatalı görüyorum..Bir ilişkide ne yapılması gerekiyorsa yapma ! sen bir ilişkide ne kadar değeri hakediyorsun önce onu düşün öyle davran ve davranılmasını sağla ...
sevse seni aramadan sormadan durabilirmiydi.
boşver bence hiç üzülme sen elinden geleni yapmışsın vicdanın rahat olsun.geriye dönüp baktığında ilişkim için herşeyi yaptım dersin.üzülecek biri varsa o.tabi böle vurdumduymaz biri ne kadar üzülür bilemem.
bence asıl senin ona sırt çevirmen gerek sorumsuz olan o ,ilgisiz olan o,yalancı olan o daha ne olsun sen seviyorsunki onunla konuşmak istemişsin zeytinyağı gibi üste çıkmış boşver sen elinden geleni yapmışsın asıl o üzülsün bence o seni tekrar arıcak
su ayrıntıda var onun okulu seneye bitiyor.ben mezun oldum.türkiyedeyim.2 ay sonra uzaktan yürütmek zaten zor olcaktı.biliodum.ben türkiyeye gelmeden önce hıc ustune dusmedm aksıne sıkılmasın dıe aramadım bıle bu seferde onemse bıraz derdı.yanı sole solıyım benım yerımde baskası olsaydı degıl 2 ay 2 gun cekmezdı bıle.benım aramam turkıyeye geldıkten sonra oldu.eee uzaktan yurutmek ıstıosan da arayıp sorman gerek.ınanın erkeklerden de ılıskılerden de nefret ettırdı benı.hayatımın en buyuk hatası dıyebılırımm.
arkadaşlar nolur bişeyler yazın çok ihtiyacımm var ilk ilişkim olmasından dolayı canımı daha da yaktı.bukadar hata yapılırmı?neden körleştim ki ben bukadar.üstelik şuanda biriyle çıkıyodur mutlaka yada unutmuştur bile off(((
canım yha biraz rahat olmaya çalış.bırak gitsin.ne hali warsa görsün.sorumsuz ilgisiz dien sensin.sonra üzüleceğine şimdi üzülmen daha mantıklı. sen yapacağını yapmışsınn.o buna ilgisiz kalıosa sewmio demektir.üzülme canım buda gelir buda gçer.senin üzülmen yanına kalır.hayatın tadını çıkarmaya bakk
[ı]Çok kısa bı sÜre ıÇındde bu kadar hızlı davranmıssın ona fırsat vermemıssın ...bende kapat bu konuyu ısteseyı Çoktan arardı devamlı o arardı..
Ben ce fazla bı sÜrede Çok 2 ay uzatmada bende hıÇ...yoluna devam et derım...hıÇte takma kafana Ç...uzun yıllar Çıkanlardan olsan nolurdu....ınsan zamanla herŞeyı unutuo sende unutursun zamanla..belkıde senle ılgılenmemesı bukadar cazıp gelmıŞtır sana ve takıntı yapıosundur..boŞver ve yenı asklara yelken aÇ Şeker..[/ı]
Herşeye rağmen sunu ogrendım kı karsınızda ölüyorum askından dese de ınanmamak gerekıo erkeklere.kımse vazgeçilmez değildir.çok güzel bi ders oldu bana bende hatalar yaptım biliyorumm.maalesef ki sevdiğimi sanmışım bunu daha ıyı anlıyorum.artık hedef ileri:))))