- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
bugün sevgilimle bulundugumuz şehire yakın biyere gittik gezmek için..sonra biyere oturduk o yemekleri almaya gitti telefonu masadaydı bende onu beklerken kurcaladım..bi arkadaşıyla konuşmuşlar,utanarak yazıyorum ama demişki:bu konuştugumuzu yengen görmesin o yeni ekledigin kız kim pompacımı öyleyse bilelim demiş gülmüş eger öyleyse sakın faceten yazma yengen görür beni mahveder ,burdan yaz(whatsap) demiş,sonrada işten güçten konuşup bitirmişler muhabbeti..ben bunu okudum çok üzüldüm sonra yemekleri alıp mutlu bi şekilde geldi,bende telefonu uzattım baktı napcagını bilemedi bişeyde diyemedi sonra ben yemeye başladım bişey olmamış gibi o hiçbişey yemedi sonra ben bianda dayanamadım aglamaya başladım,üniversitede böyle pis arkadaşlarım vardı dedi yapıyoduk kız muhabbetleri yalan söyleyemem bunları gördügün için çok utanıyorum dedi ve buna benzer biton şey..sonra ben kalktım masadan gidiyorum dedim hiçbişey demedi çıktım bulundugumuz yerden uzaklaştım başka şehirdeyiz nereye gidecegimide bilmiyorum tabi..sonra defalarca aradı açmadım en sonunda açtım deli gibi beni arıyomuş heryerde çok korkmuş sonra bindik arabaya bütün yol boyunca o konuştu ben sustum beni aldatmadıgını kimseye yan gözle bakmadıgını böyle erkek muhabbetleri oldugunu beni üzdügü için çok mutsuzmuş beni haketmiyomuş sürekli konuştu ben cevap vermedim evime yaklaştık teşekkür ederim getirdigin için dedim oda çok utandıgını söyledi ben hoşçakal dedim indim arabadan evimin oraya geldim baktım oda orda bekliyo hiçbişey demeden girdim içeri yani ayrılmış olduk size göre doğru yaptımmı?(bu arada olay sırasında hemen o arkadaşını sildi faceten)