- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
ya bir insan bu kadar zayıf olabilir mi
etrafımda ben de kilo almaya çalışıyorum diyen insanlara bakıyorum kendime daha bi acıyorum.çünkü onlar bile benden kat kat daha normal görünüyor.ama ben ne giydiğim şeyi doldurabiliyorum ne de normal görünebiliyorum.
cidden insanlar o kotları ,gömlekleri nasıl dolduruyor vallahi billahi anlamıyorum ya.aslında anlamadığım benim nasıl bu kadar zayıf kalmam
tamam yemek yemeyi sevmiyorum ama ne biliym zayıflığın bu kadarı anormal hissetmeme yok açıyo.diğer insanlardan ayırt edici özelliğimin bu olmasını istemiyorum ben!
tek isteğim kadınsı olmak
ne giyersem,ne yaparsam dışarı çıktığımda kendimi iyi ve güzel hissedemiyorum
yaş oldu 23 ama görünüşte 17!
boyum 167 kilom da 43 bu arada
bıktım artık bu durumdan,hayat bana zehir oluyor.o kadar gözümde büyüyor ki kilo almaya çalışmak.bana yardım edin

etrafımda ben de kilo almaya çalışıyorum diyen insanlara bakıyorum kendime daha bi acıyorum.çünkü onlar bile benden kat kat daha normal görünüyor.ama ben ne giydiğim şeyi doldurabiliyorum ne de normal görünebiliyorum.
cidden insanlar o kotları ,gömlekleri nasıl dolduruyor vallahi billahi anlamıyorum ya.aslında anlamadığım benim nasıl bu kadar zayıf kalmam

tek isteğim kadınsı olmak

yaş oldu 23 ama görünüşte 17!
boyum 167 kilom da 43 bu arada
bıktım artık bu durumdan,hayat bana zehir oluyor.o kadar gözümde büyüyor ki kilo almaya çalışmak.bana yardım edin