• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi anormal hissediyorum:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
ya bir insan bu kadar zayıf olabilir mi:(
etrafımda ben de kilo almaya çalışıyorum diyen insanlara bakıyorum kendime daha bi acıyorum.çünkü onlar bile benden kat kat daha normal görünüyor.ama ben ne giydiğim şeyi doldurabiliyorum ne de normal görünebiliyorum.
cidden insanlar o kotları ,gömlekleri nasıl dolduruyor vallahi billahi anlamıyorum ya.aslında anlamadığım benim nasıl bu kadar zayıf kalmam:(tamam yemek yemeyi sevmiyorum ama ne biliym zayıflığın bu kadarı anormal hissetmeme yok açıyo.diğer insanlardan ayırt edici özelliğimin bu olmasını istemiyorum ben!

tek isteğim kadınsı olmak:(ne giyersem,ne yaparsam dışarı çıktığımda kendimi iyi ve güzel hissedemiyorum:(
yaş oldu 23 ama görünüşte 17!
boyum 167 kilom da 43 bu arada

bıktım artık bu durumdan,hayat bana zehir oluyor.o kadar gözümde büyüyor ki kilo almaya çalışmak.bana yardım edin:(

ya bir insan bu kadar zayıf olabilir mi:(
etrafımda ben de kilo almaya çalışıyorum diyen insanlara bakıyorum kendime daha bi acıyorum.çünkü onlar bile benden kat kat daha normal görünüyor.ama ben ne giydiğim şeyi doldurabiliyorum ne de normal görünebiliyorum.
cidden insanlar o kotları ,gömlekleri nasıl dolduruyor vallahi billahi anlamıyorum ya.aslında anlamadığım benim nasıl bu kadar zayıf kalmam:(tamam yemek yemeyi sevmiyorum ama ne biliym zayıflığın bu kadarı anormal hissetmeme yok açıyo.diğer insanlardan ayırt edici özelliğimin bu olmasını istemiyorum ben!

tek isteğim kadınsı olmak:(ne giyersem,ne yaparsam dışarı çıktığımda kendimi iyi ve güzel hissedemiyorum:(
yaş oldu 23 ama görünüşte 17!
boyum 167 kilom da 43 bu arada

bıktım artık bu durumdan,hayat bana zehir oluyor.o kadar gözümde büyüyor ki kilo almaya çalışmak.bana yardım edin:(

Diyetisyene gittin mi hiç?

Diyetisyene gittin mi hiç?

sanırım kendisi diyetisyendi,hiç çaktırmıyodu çünkü,gittim ama öyle bi ilgi göremedim.verdiği listeyi de zaten yiyodum.onun dışında dahiliyeye gittiğimde tiroidlerle ilgili falan da bişey çıkmamıştı.keşke çıksaydı bile dedim yani:(

sanırım kendisi diyetisyendi,hiç çaktırmıyodu çünkü,gittim ama öyle bi ilgi göremedim.verdiği listeyi de zaten yiyodum.onun dışında dahiliyeye gittiğimde tiroidlerle ilgili falan da bişey çıkmamıştı.keşke çıksaydı bile dedim yani:(

Mide ve bağırsaklarına da baktır mutlaka. Kilo almanı engelleyen bir şey vardır mutlaka.

Annem eskiden 175 boya 42-43 kiloymuş alamazmış hiç kilo beni doğurduktan sonra almış şimdi 70 kilo .
Çok üzme kendini .

6-7 kilo alsan yeter, zor iş değil. Bak sezonu geliyor, bol bol kestane ye, çiz fırına et...Süper, 2 ay ye, göreyim seni kilo almazsan :)

Mağazada alışveriş yaparken reyon görevlilerinin ama siz çok zayıfsınız diyerek bunalıma soktuğu, patronumun çimento torbasından hafif insan mı olur dediği, sevgilimin ya iyi hoşta sana bu zayıflıkla gelinlik yakışmaz ki diye moda evinin önünde yerin dibine gömdüğü , arkadaşlarımın kolların bacakların kopacak korkuyoruz diye alay ettiği bir insanım siz beni anladınız bende sizi anladım ne diyelim Allah sabır versin.

şuan sizle aynı yaştayım 1.70 boya 53 kiloyum ve normalim

20 yaşıma kadar 40-43 kilonun üzerine çıkamıyordum

sizi anlayabiliyorum kıyafetlerin içinini dolduramamak yakıştıramamak zor bir durum

tiroid rahatsızlığım vardı istersen bir doktora git muhayene ol neden kilo alamıyorsun diye belki bir sebebi vardır

bide doğum yaptım o kilo almama çok yardımcı oldu:1:

Back
X