- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
- Konu Sahibi elif ece 007
Arkadaşlar gerçekten bazen ne düşüneceğimi bilmiyorum.sevgili kaynanam hicbir bayramı bizsiz geçirmek istemez ben hertürlü temizligini yaparim kac gun öncesinden evinde bulunurum.8senedir hiç hora geçmedi.herseye laf sokar ailemden kimin başını görse şikayet eder.Allah ima şükürler olsunki elimden her iş gelir hertürlü görevimi yaparım.2hafta once gorumcem evlendi.2haftada kac kere geldi bilmiyorum.bayramın ilkgunu bile kurbani burda gecircek.kocasi herseye tamm diyo acaba diyrum ben eşime neden yaptiramiyorm.ailem uzakta ilk defa bu bayram gitcez.onu da 3.gun gidelim diyo.ben kirk yilda bi giderim kaynanam herturlu laf sokar.kizlari kendinden cikmiyo.bu dunyanin obur tarafini hic dusunmuyo heralde.ama yinede ben iyi olmuyorum.dun gorumcemin yapragini satdim yarin etini hazırlar eline veririz malum kendisi hicbisey beceremiyo.ben kaynanamin karşısinda hic konusmadim o derse sustum yinede bisey yokmus gibi her işine kostum halada öyle.bilmiyorum böyle olmamam mi gerek.gercekten üzülüyorum eşime soyledigim zaman ya cvp vermiyo verdigindede bu konulardan sıkıldım diyo.eşim beni seviyo biliyrm bunu hep dile getirir.acaba onun ustune cokmu gidiyorm.ama büyük bi haksızlığın içinde olduğumu da biliyorum