Bunun için kendini aptal gibi hissetmeniz enteresan.18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
Sevgilisi olanların da yazdıklarını okuyoruz buralarda. İnan böylesi şu an için daha hayırlı belki de bilemeyiz. Oturup ağlamak yerine şu anının tadını çıkar18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
Aslinda bu meraktan,herkeste var bende yok dusuncesinden.İhtiyacin oldugundan degil,millete oldugundan,eksik olan kismi kotormaya calismandan kaynakli.18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
18 ne ki? :) boşverin hayattan keyif almaya bakın, akışına bırakın. Mümkünse eğitim hayatınıza odaklanıp sosyal hayatınızı ihmal etmeyin. Üniversite hayatınızı yaşarken dolu dolu yaşayın. Hatta şunu söyleyeyim üniversitede sevgili edinmek yerine iyi arkadaşlıklar edinip bol bol gezmeye bakın. Ben üniversitedeki eğlencemi, doya doya gezmelerimi çok özlüyorum. Bekarlık dönemimde dahi öylesine gezemedim. Zira iş sorumluluğu yok, ilişki sorumluluğu yok, tek yapmanız gereken derslerden iyi notla geçmek. İyi bir üniversitede iyi bir bölümü seçin. Sonrası zaten gelir. Üni seçimi (iyi şartlara sahip bir yer olması, bulunduğu şehir vs) sosyal şartlar açısından da çok önemli. Bakın yıllar sonradan sesleniyorum size asla kafanıza takmaya değmez. İyi arkadaşlarımla geçirdiğim vaktin 1 saatini, üni dönemindeki ilişkilerime değişmem18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
Önemli olan sevgili yapmak değil. Sadece aşk ta değil. Senin değerine değer katacak, seni geliştirecek biri ile olmayacaksa olmasın zaten. Daha çok gençsin. İleri de belki de erkeklerden bıktım diyeceksin.18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
vanessam da istiyor.hayırlısıııı18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?