• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aptal hissediyorum

uurboce12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
44
21
8
21
18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.

Olur canım daha çok gençsin ve yaşın ilerledi mi ne kadar boş şeylere üzülüp ağladığına güleceksin.

Artık yanında seni seven bir erkek mi istiyorsun, daha 18 yaşındasın, ayrıca kendine yetmeyi öğrenmen lazım. Bu düşünceleri kafandan atmaya çalış, kendi kendine yetemiyorsan ve kendini mutsuz hissediyorsan bu şekilde, bir psikologla terapi yapmalısın bence

18 yaşindayım,şuana kadar birakin erkek arkadaşi 1 tek erkekle bile dogru düzgün konuşamadim. hemcinslerimin hepsinin ilişkisi var,ben de ne problem var onu anlayamadım ortalama bir tipim var,eğlenceli bir insanım ama karşi cinsin asla tercihi olmuyorum. oturup ağlayasım gelıyo bazen artik yanımda beni seven bir erkek istiyorum.
Bunun için kendini aptal gibi hissetmeniz enteresan.

Sevgilisi olanların da yazdıklarını okuyoruz buralarda. İnan böylesi şu an için daha hayırlı belki de bilemeyiz. Oturup ağlamak yerine şu anının tadını çıkar 😉
Hiç ummadığın anda, ummadığın kadar güzel şeyler yaşaman dileğiyle 😍

Sevgiliniz olmasa da olur ama erkeklerle "arkadaş" olarak niye doğru durust iletişim kuramiyorsunuz o sıkıntılı.
Erkeklerle iletişim kurarken illa "karşi cins" olarak bakip cekiniyor musun acaba? Önce saglikli arkadaslik geliştirmeye çalışın cinsiyetinden bagimsiz arkadaş olarak dusunun.

Aslinda bu meraktan,herkeste var bende yok dusuncesinden.İhtiyacin oldugundan degil,millete oldugundan,eksik olan kismi kotormaya calismandan kaynakli.
Seven de cikar begenen de..
18 sevmek sevilmek ister de oturup aglayip,karalar baglayip,dert yanmayi gerektirmez..
Neler cikar karsina,uzme kendini derim.

Bagimsizca istediğini yaşayacağım en güzel yaslardasin. Bırak kimseye (anne-baba hariç) hesap vermeden istediğin gibi gez, toz. Herşeyin bir zamanı var o da gelir bulacak seni. Herkesin varsa senin ilmasin farklı olmak her zaman güzeldir. 🥰

18 yaş ilgi görmek istenilen bir yaş ama inan bana ileride neden boş yere kendimi üzmüşüm diyeceksin. Henüz doğru kişi çıkmamıştır karşına birgün mutlaka senin de bir erkek arkadaşın olacak, kimse sonsuza kadar yalnız kalmıyor. Önemli olan sadece sevgilin olsun diye biriyle birlikte olma maalesef bu seni hatalara sürükleyebilir. Tam ilerideki hayatını belirleyeceğin yaştasın. Meslek seçimin, arkadaş çevren, insanlarla ilişkilerin ilerideki gerçek seni oluşturacak. Bunlara konsantre ol. Bende o yaşlarda takılırdım buna ama şimdiki aklım olsa üzüleceğim son şey bile olmazdı.

Bunlar hep özenmekten. Erkek arkadaşı olmayan herkes aptal hissetsin o zaman🙄Arkadaşlarımın var benim niye yok tribine girmişsiniz. Zamanı gelince bu yazdıklarınıza güleceksiniz.

18 ne ki? :) boşverin hayattan keyif almaya bakın, akışına bırakın. Mümkünse eğitim hayatınıza odaklanıp sosyal hayatınızı ihmal etmeyin. Üniversite hayatınızı yaşarken dolu dolu yaşayın. Hatta şunu söyleyeyim üniversitede sevgili edinmek yerine iyi arkadaşlıklar edinip bol bol gezmeye bakın. Ben üniversitedeki eğlencemi, doya doya gezmelerimi çok özlüyorum. Bekarlık dönemimde dahi öylesine gezemedim. Zira iş sorumluluğu yok, ilişki sorumluluğu yok, tek yapmanız gereken derslerden iyi notla geçmek. İyi bir üniversitede iyi bir bölümü seçin. Sonrası zaten gelir. Üni seçimi (iyi şartlara sahip bir yer olması, bulunduğu şehir vs) sosyal şartlar açısından da çok önemli. Bakın yıllar sonradan sesleniyorum size asla kafanıza takmaya değmez. İyi arkadaşlarımla geçirdiğim vaktin 1 saatini, üni dönemindeki ilişkilerime değişmem :-) hatta Farabi, Erasmus bile yapabilirsiniz. En verimli, en özgür çağınızdasınız. İlla maddiyata da ihtiyaç yok gezmek için. 1 paket çekirdek, içecek alıp sokakta arkadaşlarla sabahlamanın tadı bile başka. Tabi ki flört ruhun gıdası :KK70: ama bu flörtler sizi yıpratacak, neden olmuyor diye ruhunuzu daraltacak, sizi bağlayacaksa olmasın boşverin. Siz şu an hayatınızın "Ben" çağındasınız, kendinize kattığınız her şeyin ileride faydasını göreceksiniz.

18_20 yasindakilerin de sanki 40_50 yasina gelmis gibi dusunmelerini anlamak zor..önünde uzun bir zaman var ve herşeyin bir sırası var..üniv sınavına hazırlan.derslerini hangi bolum okuyacağını düşün.okuyorsan ,okulununa konsantre ol...erkek arkadaş demek ,sorun demek.kafa dağınıklığı demek.biraz daha büyü

Bu yaşta tasalandığın şeye bak. Sanki biri gelecek sana prensesler gibi mi davranacak sanıyorsun 🙃

Önemli olan sevgili yapmak değil. Sadece aşk ta değil. Senin değerine değer katacak, seni geliştirecek biri ile olmayacaksa olmasın zaten. Daha çok gençsin. İleri de belki de erkeklerden bıktım diyeceksin. 😂😂😂

ilk sevgilim 31 yaşında oldu hiçte eksikliğini hissetmedim. sevmek sevilmek ailem ve arkadaşlarımdan aldığım yetiyordu...başkalarında var bende de olsun diye isteme sevgiliyi, gerçekten zamanı geldiğinde al hayatına

vanessam da istiyor.hayırlısıııı :işsiz:

Back
X