iyi geceler arkadaşlar..benim sorunum aslında ne büyük ne küçük..kendi halinde sakin bir ailem var.sorunumuzda yok şükür.tek sorunum ibadetler..namaz oruç gibi ibadetleri yerine getirmiyorum..elhamdülillah müslümanım babam imamhatip mezunu zaten.oruçlarını yerine getirirler namaz da annem kılar bir tek ramazanlarda.manevi yönüm çok fazladır aslında. yerine getirmiyorum ama inancım sonsuzz.baba tarafım hacı hocadır hep.ibadete gelince ahkam keseler ama acığız diye kondurmadık dedikodu bırakmazlar sülalede açık olanlara.. mevlütler okumalar falan hoşuma gider huzur bulurum..sorunuma gelince karşıma onlardan biri geldiğinde ahkam kestiklerinde zıtlaşıyorum düğünlerini mevlütlü yapmalarını yadırgamasamda o an zıtlaşmaktan mı ne tepkili oluyorum günaha giriyorum diye üzülüyorum..geçenlerde yine düğünleri olduu gitmedimm aslında gitmek istedim ama haremlik selamlık olacak diye gitmek istemedim..iki ye ayırmışlar tahmin ettiğim gibi.aynı salonda aynı ortamda yanyana sandalyeler kadınlar bi tarafta erkekler bir tarafta.dedim iyi güzel de aynı ortamdalar birbirlerini de görüyolar ayrı bölmek neden diye söylendim.yine içime oturduu..ne yapmam lazım bilmiyorum bu huyumu yenmem lazım..günaha giriyormuyumdur ki ??