Merhaba arkadaşlar belki çok saçma bir konu olacak ama kimse ile konuşamıyorum bu konuyu.Evliyim ve 1,5 yaşında bir kızım var.Problemim ailemle ilgili değil işimle evlenmeden ve çocuğum olana kadar 9 yıl boyunca çalıştım.Çalışma şartlarım kademe kademe yükselerek oldu.Çalıştığım işyeri oturtuğum yere uzak olduğundan ve cocuğum olacağı bahanesiyle 7 aylık hamileyken işten çıkarttılar.Şimdi evime yakın bir iş buldum 5 aydır burada çalışıyorum ama gelin görünki önceki işimden daha alt kademede çalışıyorum sanki.İş pozisyonum aynı ön muhasebeciyim.Daha önceki iş yerimde tektim.Burada benim haricim 2 bayan var.İşlerini hafiflettim ( kendim öyle düşünüyorum) ama onlar bana stajyer muamelesi yapıyor.Yok banka defterleri yazılacak git, yok dekont alınacak git.Kendileri de gidebilir boş oturuyorlar yeri geliyor bakıyorum sürekli telefonlarında oyun oynuyorlar ve çok rahatlar kendimi çok kötü hissediyorum.Biliyorum bazılarınız diyecek niye memnun değilsen niye çalışıyorsun diye ama çalışmaya ihtiyacım var; ama mutsuz çalışmak çok kötüymüş.( Bu arada firmada stajyeler var önce bana telefon ediyorlar işin varmı ister sen git ister ....... stajyer gitsin diye ).Ben stajyer değilimki ben onlardan fazla bu meslekte çalışmış biriyim.Neden bu hayat bu kadar adaletsiz.