• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi baskı altında hissettim

MgeDgn

Möba Kurabiye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
398
0
66
İstanbul
kızlar erkek arkadımla 5 senedir birlikteyiz... ve askerliğini yaptı geldı işe girdi calısııyor.ama hala asamadıgımız problemlerımız var..askerden geldıgınden beri sürekli tartısıyoruz.ama ayrılmak falan ıstemıyorum.evlenmeyı düşünüyoruz ama 2-3 senemız daha var diye hep konusuyorduk..evlılık konusunu öyle sureklı konusmayız biz. dun aksam telefonda hersey tamam bıkac borç var 7-8 ayda onlarıda bıtırdıkten sonra eve giricem sonrada bu sene ıcınde senı ıstemeye gelıcez demezmi :s şok oldum ve ben hep hanı evlılık konusu acılınca onun korkacagını düşünürken fazlasıyla ısrarcı ve acelecı. telfonda konustugum o değildi sanki :S ben senı cok sevıyorum ve evlenmek ıstıyorum artık.madem bız beraberken mutluyuz ozmn artık adını koyalım diyo.ve bu kararı beraber almamız gerekırken kendi basına karar vermıs..ailene söle siyo.şaka gibi ya anlamaadım ki gitti.. aksine banada cok erken gelıyor.adını bile koysak suan erken ben enazından busene bişey yapmak taraftarı değilim 2013ün ortalarına dogru bişeyler yapmak ıstıyorum.hem ikimiz toparlanalım hem ilişkimizdeki problemler cozulsun hemde onun bıraz daha olgunlasması lazım daha 22 yasındayız...

evet sizce boşunamı telaş yapıyorum..ilk defa kendımı baskı altında hissettim.tuhaf bi şekilde sevınmem gerekırken sevınemıyorum :/

kız Allah iyiliğini versin:53: sevin tabi,fenamı demiş çocuk.sende ne acaipsin he zaten evlenmek için birlikteymişsiniz,tek başına karar vermesi birşeyi değiştirmezki.hem adını koymak istemiş,iki ay içinde evlenelim dememiş ki,sözlenirsiniz 2013 te de evlenirsiniz.çok konuştum sanırım neyse karar yine senin tabi.kolay gelsin.

özellikle erkek için 22 yaş erken gerçekten ama olsun teklif etmesi bile güzel yıllarca beraber olup erkek arkadaşı evlenmeye yanaşmayanlar var sevinin bence.

özellikle erkek için 22 yaş erken gerçekten ama olsun teklif etmesi bile güzel yıllarca beraber olup erkek arkadaşı evlenmeye yanaşmayanlar var sevinin bence.

ben de onlardan biriydim malesef. anladımki zamanın önemi yok. bi noktadan sonra sürekli yanında olmak hayatı beraber sırtlanmak istiyor insan. ben de kendimi evliliğe çok hazır hissediyorum ve dualar ediyorum:16:

[B[/B]kusura bakma ama delirmiş olmalısın :3: ne güzel işte milletin arayıpta bulamadığı cinstten tek derdin bu olsun güzelim :)

kız Allah iyiliğini versin:53: sevin tabi,fenamı demiş çocuk.sende ne acaipsin he zaten evlenmek için birlikteymişsiniz,tek başına karar vermesi birşeyi değiştirmezki.hem adını koymak istemiş,iki ay içinde evlenelim dememiş ki,sözlenirsiniz 2013 te de evlenirsiniz.çok konuştum sanırım neyse karar yine senin tabi.kolay gelsin.

:):) ya evet sevınmem lazımda bız konusmustuk 2-3 sene var demiştik ve ben buna guvenerek aıleme hadı evımızı yenıleyelım benım evlenmeme daha cok var zaten dedim şimdi adının konması demek söz yapılması demek ve benım bişiler yapmaya baslamam demek dogruduzgn hıcbırseyım yok.aldıgım maaşla evımemı yardım edıım kendımımı gecındırıyım yoksam ceyız mı yapıyım anlamadım. sorun bunlar ailemi yarı yolda bırakamam.evet bu zamanda böylesı zor bulunur ama şoklardayım bıanda resmen sanki biiri büyü yaptı cocuga şak die evlenelmm diı. Kİ daha evlenme teklifi bile almadım :D:D

diğer kızlarada burdan seslenıyorum görüşleriniz için çok tesekkurler :1:

:):) ya evet sevınmem lazımda bız konusmustuk 2-3 sene var demiştik ve ben buna guvenerek aıleme hadı evımızı yenıleyelım benım evlenmeme daha cok var zaten dedim şimdi adının konması demek söz yapılması demek ve benım bişiler yapmaya baslamam demek dogruduzgn hıcbırseyım yok.aldıgım maaşla evımemı yardım edıım kendımımı gecındırıyım yoksam ceyız mı yapıyım anlamadım. sorun bunlar ailemi yarı yolda bırakamam.evet bu zamanda böylesı zor bulunur ama şoklardayım bıanda resmen sanki biiri büyü yaptı cocuga şak die evlenelmm diı. Kİ daha evlenme teklifi bile almadım :D:D

diğer kızlarada burdan seslenıyorum görüşleriniz için çok tesekkurler :1:

olsun yuva kurmak isteyenin Allah yardımcısı olur.sanki evimizi biz tek başımızamı yapıyoruz,tevekkül etmek lazım Allah izin vermese ne birbirimizi sevebiliriz ne de evlenebiliriz değil mi ama.o yüzden burdan hepinize sesleniyorum bacılar:1: gönlünüzü ferah tutun. :31:

olsun yuva kurmak isteyenin Allah yardımcısı olur.sanki evimizi biz tek başımızamı yapıyoruz,tevekkül etmek lazım Allah izin vermese ne birbirimizi sevebiliriz ne de evlenebiliriz değil mi ama.o yüzden burdan hepinize sesleniyorum bacılar:1: gönlünüzü ferah tutun. :31:

Tesekkur ederım. hayırlısı herseyın inşallah zamanla olur hepiciği :)

Back
X