Yogun calisan biriyim kafami isime odaklamaya calisiyorum hep yaptigim yaptigim sesey busefer ise yaramiyor.Uzaklasmak suan pek olanaksiz.İnsallah bir cikis kapisi bulurum.Her dibe vurusun bir de cikisi vardir. Suan hersey ters gidebilir ama her zaman boyle olacak degil. Eger mumkunse biraz uzaklas kafani dinle ve bolca sabret.
Evet bazen ise odaklanmak fayda etmez. Iyi bilirim bu durumu. O zaman baska biseye odaklanmak lazim mutlaka kafani dahitacak baska birsey vardir. Herzaman bir cikis yolu vardir sakin unutmaYogun calisan biriyim kafami isime odaklamaya calisiyorum hep yaptigim yaptigim sesey busefer ise yaramiyor.Uzaklasmak suan pek olanaksiz.İnsallah bir cikis kapisi bulurum.
Guvenmek cok eeskide kaldi saga donuyorum suphe sola donuyorum suphe.Zamaninda yasatilanlarin tum acisi simdi cikiyo sankiHaftasonunu kendine ayır. Güzel bir tatil yap kafa dinle en iyi çözüm yolu. Insanlar iiki yuzlu, bencil, çıkarci ve menfaatleri varsa kullaniyorlar. Ben artık alıştım. O yüzden takip uzulmuyorum sende gormezden gel öyle insanlardan uzak dur kimseye tamamen güvenme yoksa canın çok yanar...
Bu zamana kadar hep boyleydi 1haftadir bu durum hirpaliyor.Duymayan gormeyen umursamayan biriydim ama bisey eksik suan.Belki annem bukuyo belimi belki baska bisey.Bencil olmakmıdır değilmidir bilememde kişi kendi başının çaresine bakamıyorsa kimseyede yardımı olmaz ilk kendim sonra kim varsa artık
Elbette acimasizlasmaya basladim gibi hissediyorum.Cikicam biyerden bi sekilde dirayetli olmak lazim.Geri adim atmamak icin buraya yazdim kimseye anlatamiyorum derdimiEvet bazen ise odaklanmak fayda etmez. Iyi bilirim bu durumu. O zaman baska biseye odaklanmak lazim mutlaka kafani dahitacak baska birsey vardir. Herzaman bir cikis yolu vardir sakin unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?