Kizlar hem aile hem sevdigim adamla durmadan sorunlar yasamak fazlasiyla yipratti beni.Annem babama borclanip borc oduyor yani almasa nolur.Babamin su sacma halleri annemin hastaliklari git gide cogliyor.Bir yandan cok guzel giden bi iliskinin bir anda bicak gibi kesilip bitmesi.Haftalik hayat duzenim degisiyor bosluga dustum iyice giden gidene.Kimse saygi ne demek anlamini bilmiyor.Ha birde yardim elimi uzattigim ama menfaati ugruna beni kullanmaya calisn arkadaslar.Allah icin yaptigim her iyilik kursagimda buyuk bir yara olarak kaliyor.Hep hancerliyorlar 3 yil evimde agirladigim gozumun bebegi gibi baktigim kiz eski sevgilimle evlendi.Takmak degil simdi herkese supheli yasiyorum.Kafam cok karisik uzatip bunaltmak istemiyorum acikcasi gece kursagima cokenler bunlar kurtulmak istiyorum herseyden.Giden zarar vermeden gitsin kalan az bana saygi duysun beni de dusunsun.Ne yapmam gerek bilmiyorum az icimi dokeyim dedim.Tanidik birine anlatinca bana kullaniyor bunlari nasil kotulesmisiz.Benimde hatalarim illa ki vardir.Bencil mi olmak lazm artik ne dersiniz?