Kendimi caresiz hisediyorum

maviiii_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
1
1
1
31
Selam kizlar 😊 buraya nasil geldim bilmiyorum .. 30 oldum bu sene ben .. bir cok seyi takmayan bir insandim hayata bakisim bu sekildeydi iliskiler konusunda. Ama zaman hic beklemedigim kadar hizli gecti .hayatima kimse girmiyor dogru durust hepsi normal gunluk insanlar ama ben zamanimin kisaldigini dusunuyorum tuaf bi sekilde icim daraliyor ? Her gelen komsu akraba neyi bekmiyosun evlenmis ayrilmis cocuklu adami alicaksin evlen artik ! Bu soz benim kabusum oldu galiba asiri korkuyorum ya kafamin ici oyle doldu ki anlatamam beni anlarmi biri bilmiyorum .. cok caresiz ve kirgin hisediyorum neye kirginim kime bilmiyorum .

Selam kizlar 😊 buraya nasil geldim bilmiyorum .. 30 oldum bu sene ben .. bir cok seyi takmayan bir insandim hayata bakisim bu sekildeydi iliskiler konusunda. Ama zaman hic beklemedigim kadar hizli gecti .hayatima kimse girmiyor dogru durust hepsi normal gunluk insanlar ama ben zamanimin kisaldigini dusunuyorum tuaf bi sekilde icim daraliyor ? Her gelen komsu akraba neyi bekmiyosun evlenmis ayrilmis cocuklu adami alicaksin evlen artik ! Bu soz benim kabusum oldu galiba asiri korkuyorum ya kafamin ici oyle doldu ki anlatamam beni anlarmi biri bilmiyorum .. cok caresiz ve kirgin hisediyorum neye kirginim kime bilmiyorum .
Size iyi gelecek kişi daha gelmemiş demek ki.

Beyaz atlı prensimi bekliyorum derdim.
Yıllardır kocaların kötülendigi kaynanaların kazanlarda kaynatılıp altına odun atılan elti kıskançlığda boğulan evlilik için henüz hazır değilim der çekilirdim.

Neden kadın için evlenmek bu kadar önemli..
Neden ozeillikle akraba tayfası ; kadınlarin hayattaki başarısını yapmış olduğu evlilikle doğru orantılı olarak görüyor hiç anlamış değilim.
Akrabalarıniz fazla işgüzar.. 🤷

Evlenirsin bu seferde hani çocuk yokmu derler doğurursun ikinci ne zaman derler hep derler hep derler o yüzden takmayın evlensenizde bu kural değişmez o yüzden siz bakış açınızı değiştirin boşverin

Olmasin kâbusun😁hayatin ne getirecegini bilemezsin belkiolur belki olmaz; belki de çok güzel olur öylesine denk gelmen kim bilir! Sen hayatini yaşamaya bak. "Su akar yatağını bulur."🫡

Amann boşver böyle şeyleri ben de 30 uma yaklaştım bana da evlilikle ilgili dırdır edenler var hiç birini dinlemiyorum. Hayatıma biri girer mi girmez mi diye de düşünmüyorum.

Mutfakda soğan doğramaktan hep bunlar o komşularınız özellikle .Soğan kokusu beyni sulandiriyor galiba.Pardonda 30 yani 30 üç otuz değil .90 değil yani.O ne demek evlen artık al şu çorabı giy der gibi Kafaları muhteşem evlilikleri ile arşa mi değmiş.Nasip bu işler.Hele çocuklu boşanmış adam lafı tam facia onlar kendini kaderin bekçisi sanmaya devam etsinler hayat çok uzun bı yol ama bu büyük büyük lafları yemesinler sonra

Kör cahiller evlenip boşanmak ayıpmı sanki. Asıl evlenip boşanmayı gerektiricek sebepler varken boşanamamak ayıp allah bilir bunu diyenler nelere göz yumup bir başarıymış gibi evlen diyorlar. Ayrıca günümüzde 30 yaş gençlik yaşı. Her şeyin başındasın. Ve evlenmek zorunda değilsin ama aşık olmadan gençliğini geçirme derim umarım karşına sana çook değer veren biri çıkar 😍

Evliliği dayatanların hayatlarına bir bakın ve ona göre karar verin.
Mesele o eşiği geçmek değil, ondan sonrası.
Sevdiğin ve anlaştığın biriyle evlenmek büyük bir ödülken, vakti geldiği için evlenmek cehennem bileti olabiliyor.

Eğer bu şekilde düşünerek evliliğe kalkışırsanız mutlaka birini bulursunuz ama yanlış seçim olursa bu sefer de başka şeylerin özlemi içine düşersiniz.

Siz evlendiniz de ne oldu basınız göğe mi erdi hayatınızdaki her şey mükemmele mi kavuştu para mı verdiler deseydin.
Üzülme herşeyin biz zamanı var. Seninki gelmemiş demek ki. Sosyal ortamlara karış.

35 yaşında evlendim, 38 yaşında bebeğim oldu. Şu an 39 yaşındayım. ne geç evlendiğim için pişmanım ne de geç anne olduğum için. 30 yaşındaki halimi hatırlıyorum da hiç evliliğe hazır değilmişim, hoş hala bazı şeyler zor geliyor :-) Kimsenin dediğini kafaya takmayın, ben öyle yaptım.

Back
X