• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çirkin hissetmem.

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.660
113
Ankara
Herkese merhaba ,
Bu yaz evleniyorum. Ve ben de bir özgüvensizlik başladı. Çok sevdiğim ve sevildiğim 6 yıllık bir ilişkim. Bu anlamda çok mutluyum. Ama bir yandan da birşeyler son zamanlarda dürtüyor beni.
Kendimi güzel bulmuyorum. Bu 6 yılda 12 - 13 kilo aldım. 61 kg 160 boyum var. Eskiden bacaklarım incecikti hala ince ama kilo alınca kalınlaştı.Düz bir göbeğim vardı. Şimdi ise korse giyiyorum özel günlerde. Ciddi bir göbek sorunum var.Bembeyaz olan dişlerim şuan diş taşı dolu. Dolayısıyla rengi sarardı. Saçlarım çok ince telli bebek saçı gibi bu da saçımın hacmini az gösteriyor. Yani bedenimdeki değişimi farketmem çok zaman aldı. Arada diyete başlıyorum geri salıyorum. Bir de kişisel temizliğimi jilet, epilasyon makinası vs hallediyordum şimdi o da gözüme batmaya başladı. Lazere gitmeyi düşünüyorum ama acı eşiğim inanılmaz düşük. Ve çok utanıyorum. Yüzümde de sivilce izleri var maalesef. Önceden kendimi gerçekten güzel bulurdum. Göğüslerim 90 beden, popomda fena sayılmaz. Ama bel çevrem aşırı yağlı.

Nerdeyse 30 yaşıma geldim ve artık bu kötü gidişata dur demek istiyorum . Düğüne neredeyse 4 ay var. Açıkçası sevgilimin beni bu halde görmesini istemiyorum. Giydiğimi yakıştırmak ve iyi hissetmek istiyorum .Bunu nasıl kırabilirim? Lazer epilasyon düşünüyorum. Ama diğer konularda nasıl istikrarlı olabilirim . Düğün hazırlığında olduğun için maddi olanaklarım sınırlı.
Beni kendime getirecek önerilerinizi bekliyorum .

Aslinda bu kadar dert etmene gerek yok..
Muhim olan guzellik icin yorulmak degil,seni her halinle guzel bulan birine sahip olmak..
Bence fazlaca evham yapiyorsun.

Aslinda bu kadar dert etmene gerek yok..
Muhim olan guzellik icin yorulmak degil,seni her halinle guzel bulan birine sahip olmak..
Bence fazlaca evham yapiyorsun.
Sevgilim güzel bulduğunu söylüyor. Ama ben kendimi öyle hissedemiyorum. Eskiden giydiğim şeyler yakışırdı. Şimdi yakıştıramıyorum. Eskiden kendimi seksi bulurdum. Şimdi ise aman göbeğimi saklayayım derdindeyim.

Benim amcamin kizi evlendi..Yaklasik 40 yaslarinda .o da az biraz kilo aldi ama dugununde bir peri kadar guzeldi.Butun gelinler guzeldir.Onlari guzel yapan mutlu.uklari.Bence zayiflayabilirsiniz 4 ayda .verebildiginiz kadar verin,sonrasini oluruna baska pozitif dusuncelere birakin.Dis sorunu hallediler.Bembeyaz yapiyor doktorlar.degisik sac sekilleri,rengi.Mutluluklar dilerim.Sevmek ve sevilmek guzel sey..

Tamamen psikolojik bi durum bence sizdeki herkes çok güzel olmak zorunda değil ben nişanlınizin size karşı davranışlarından böyle düşündüğünüzü dusunuyorum. Hic bir kadın çirkin değildir çirkin hissettiren erkek vardır derin net

Düğün bile motive edemiyorsa sizi işiniz zor.Epilasyonu kesinlikle tavsiye ederim büyük temizlik rahatlık.Ekmegi ve şekeri kesin hemen incelirsiniz .E dışını de gidip temizletin.Yani seçilmiş kul değiliz ki yap Ya Rabbi deyince olup bitsin bunlar

Şu güzel zamanını heba etme 6 yıllık bi ilişki ve evleniyorsun. Senin her halini görmüş olmalı bu zaman içerisinde.
Tavsiyem sürekli nişanlına şuram böyle buram nasıl diye sorma.kendine güven ve enerjini yüksek tut enerjine kapılsın. MUTLU kadın güzeldir mutlu eder

Sevgilim güzel bulduğunu söylüyor. Ama ben kendimi öyle hissedemiyorum. Eskiden giydiğim şeyler yakışırdı. Şimdi yakıştıramıyorum. Eskiden kendimi seksi bulurdum. Şimdi ise aman göbeğimi saklayayım derdindeyim.

Bence kilo ver ya da spor yap. Ama iradene sahip çık, yani yapıyorsam bu sefer yapıcam diyerek başla. Kilo verdikçe özgüvenin de yükselir diye düşünüyorum.

Zayıflık her zaman güzeldir diye birsey yok benim boyum 1.70 kilom 60 civariydi gelinlik giysem güzel olacam diye 50 ye kadar düştüm ve atletik yapili bir fiziğe sahibim omuzlar geniş falan aman Allah im düğün fotolarıma bakınca şok oldum herkes diyordu çok zayıfladın iyi görünmüyorsun diye hiç kimseyi dinlemedim. Şimdi o kadar pişmanım ki o gelinliğin içinde bildiginiz bir tek omuzlarım var gerisi yok gibi bir şey. 4 ay uzun bir süre bi 5 kilo verseniz oda kendinizi iyi hissetmek adına yeterli

diş taşı temizliği, aralıklı oruç diyeti evde spor egzersizleri, lazer epilasyon özel bölgede acıtıyor sadece ama onun yerine ağda tavsiye ediyorum lazer yaptıran biri olarak çok etkisini göremedim sadece bacaklarda belli noktalarda azaldı o kadar

O 30 yaş şeysi ya, ben de kendimi inceleyip duruyorum. Geçer zamanla galiba. Tabi istediğiniz şeyleri yapın diş temizletmek, lazer vs ama kendinize yüklenmeyin çok fazla da. Muhtemelen dönemsel bir buhran yaşıyorsunuz ve gelin olacak olmak da üzerine eklendi. Mutluluklar dilerim 💜

Back
X