- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- 53
Çok kötü hissediyorum kendimi. Evliyim çok şükür eşimi çok seviyorum evlenip eşimin memleketine gittim oraya alışmam zor oldu ama sonradan çok sevdim. Çalışıyorum memurum. Eşimin şehrinden kendi işime gidip geliyordum sıkıntı olmuyordu ama kurumda huzursuzdum sakindi, huzuru yoktu. Tayinimi eşimden önce bile çok aldırmaya çalıştım olmadı. Eşimden sonrada ailemin yanına aldırmaya çalıştık bebek planlıyorduk annemde yalnızdı en azından torunuma bakarım diyordu bizede mantıklı geldi hali haızrdaki işimide istemiyordum nasılsa. Zaman öyle böyle geçti baktım tayinim çıkmıyor bizde bebek planını gerçekleştirelim dedik o da aylarca olmadı derken hamile olduğumu öğrendiğim gün tayinim çıktı. Eşimde kendi işinin başka şubesine geçti. Şuana kadar herşey istediğim gibi oldu yani. Sorun ne derseniz o zamanlar istediğim şey şuan beni deli gibi ağlatıyor saçma bir ruh halindeyim başaramama korkusu mu oluştu bilmiyorum gideceğim kurum öncekinden yoğun ve eski evimi çok özlüyorum farkında olmadan çok alışmışım. İlk evlendiğimdeki gibiyim şuan alışmakta çok zorlanıyorum halbuki bu mahallede doğup büyüdüm. Hamilelikten mi neden oluyor bunlar herşeye duygulanıp ağlıyorum nolcam ben şuan bile içimden ağlamak geliyor bana akıl verin geçer mi alışır mıyım çok mutsuzum