• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi çok çirkin buluyorum

Karakiz23

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
104
65
13
44
Doğum yapalı 1,5 sene oldu kilolarımı veremedim iştahımı durduramıyorum sürekli bi şeyler atıştırmak istiyorum

Emziriyorsanız yiyin gitsin:kk77:
:halay:

Kadının gebelik ve emzirme süreci kiloların sorun olmayacağı dönemlerdir bence.

Eminim güzelsinizdir ;)

Diyetisyene gidin düzenli listeniz olsun.
Artık uygulaması size kalmış.
Evde vakit geçiren biriyseniz bol bol yürüyüşe çıkın.
Alın elinize bir şişe su yürüyün.

Bebeğiniz büyürse yemeye de vaktiniz kalmaz oturmayada zayıflarsınız yiyin gtsin

Eğer ikinciyi dusunuyosaniz hiç cabalamayin kilo vermek için tam ideal kiloya geliyosunuz sonra tekrar aliyosunuz
Tek cocuk hiç cocuk derdi babannem
Aynen öyle olsun 2.de bakam oturup yemek yemeye firsatiniz olucakmi:KK6:

Detoks yapsanız en azından inatçı kilolar kırılırsa biraz inancınız artar

Eğer ikinciyi dusunuyosaniz hiç cabalamayin kilo vermek için tam ideal kiloya geliyosunuz sonra tekrar aliyosunuz
Tek cocuk hiç cocuk derdi babannem
Aynen öyle olsun 2.de bakam oturup yemek yemeye firsatiniz olucakmi:KK6:
Aynen katılıyorum bnde 2 adet ona yedir ona yedir kendi ağzımı bulana kadar sofra toplAnıyor

Çirkin değil, çok güzelsiniz. Çünkü annesiniz her şeyden önce :anne:

Kilo verilir, güzelliğinizi bu gibi şeyler gölgeleyemez. İçinizi ferah tutun

Mutsuzsunuz madem birşeyler yapmalı ;)

Akşam belli bir saatten sonra birşey yemeyin.
Bol bol su için.
Ekmek yemeyin,en azından beyaz ekmek yemeyin.
Bir de 1,5 yaşındaki bebeğinizin peşinden koşturmaya devam edin verirsiniz :)

En en en basit diyet önerisi bu benim bildiğim :)

Geçen sene karatay diyeti yaptım 5 kilo verdim sonra devamını getiremedim çok kızıyorum kendime

Kendinizi mutsuz hissettikçe yemeye devam edersiniz çünkü fazla iştah mutlu olma çabasından kaynaklanır. Havalar ısındı, koyun çocuğunuzu bebek arabasına her gün dışarı çıkın kendinizi nerede keyifli hissediyorsanız oraya yürüyün. Vitrinlere bakmayı seviyorsanız caddede, ağaçlar yeşillik keyif veriyorsa parkta yürüyün. Tatlı yemeyin, unlu mamülleri azaltın bol salata bol sıvı tüketin. Keyif alacağınız hobiler edinin. Kendinizi şımartıp, mutlu etmediğiniz sürece yemeye devam edersiniz.

Doğum yapalı 1,5 sene oldu kilolarımı veremedim iştahımı durduramıyorum sürekli bi şeyler atıştırmak istiyorum
evine bi koşu bandı al azimli bir şekilde hergün 20 tempolu yürüyüş 15 dk egzersiz mekik dahil taş gibi olursun. atıştırmak sorun değil sorun olan ne atıştırdığın çikolata dondurma cips bisküvi kızartma kek yeme bak o zaman aynalara bakmaya doyamazsın

Bebeğiniz büyürse yemeye de vaktiniz kalmaz oturmayada zayıflarsınız yiyin gtsin
Aynen çok doğru, Kızım 1 yasına girecek bırakın yemek yemeye vakit bulmayı, aynaya bakıp kilolu. muyum zayıf mıyım diye düşünecek vakit bulamıyorum evin işlerine yetisemiyorum heryer heryerde bi temizlesem 10 kilo yag yakarım heralde :((((

Back
X