Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilolu olmayla çirkn olunmaz.yüzünüz güzelse güzelsinizdir.Doğum yapalı 1,5 sene oldu kilolarımı veremedim iştahımı durduramıyorum sürekli bi şeyler atıştırmak istiyorum
1,5 sene çok uzun bir süre,Doğum yapalı 1,5 sene oldu kilolarımı veremedim iştahımı durduramıyorum sürekli bi şeyler atıştırmak istiyorum
Kaç kilosunuz boy kaçDüşünceleriniz için teşekkür ederim evet emziriyorum ama kilo güzelliğin önüne geçiyo hiç bi kıyafeti kendime yakıştıramıyorum aynaya bile bakmak içimden gelmiyo
Aynen katılıyorum bnde 2 adet ona yedir ona yedir kendi ağzımı bulana kadar sofra toplAnıyorEğer ikinciyi dusunuyosaniz hiç cabalamayin kilo vermek için tam ideal kiloya geliyosunuz sonra tekrar aliyosunuz
Tek cocuk hiç cocuk derdi babannem
Aynen öyle olsun 2.de bakam oturup yemek yemeye firsatiniz olucakmi![]()
Yaş farkı fazla oldugu için 2 çocuk zorlugu yaşamazsınız.benim 2 yaş fark varBenim 2. Zaten ilk kızım 13 yaşında ikinci 1,5
evine bi koşu bandı al azimli bir şekilde hergün 20 tempolu yürüyüş 15 dk egzersiz mekik dahil taş gibi olursun. atıştırmak sorun değil sorun olan ne atıştırdığın çikolata dondurma cips bisküvi kızartma kek yeme bak o zaman aynalara bakmaya doyamazsınDoğum yapalı 1,5 sene oldu kilolarımı veremedim iştahımı durduramıyorum sürekli bi şeyler atıştırmak istiyorum
Aynen çok doğru, Kızım 1 yasına girecek bırakın yemek yemeye vakit bulmayı, aynaya bakıp kilolu. muyum zayıf mıyım diye düşünecek vakit bulamıyorum evin işlerine yetisemiyorum heryer heryerde bi temizlesem 10 kilo yag yakarım heraldeBebeğiniz büyürse yemeye de vaktiniz kalmaz oturmayada zayıflarsınız yiyin gtsin