kendimi çok cirkin hissediyorum off off off

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
Boyum 163 164 filan . kilom 70 .
zayıflamaya karar verip hemen vazgeciyorum iradem sıfır .
spora yazıldım 1 ay düzenli gittim m sıkıldım çünkü irade yok.
tayt giymiştim az önce annem bakalla git dedi gidicektim dedi üzerine uzun bişsey gir popon çok büyük ayıp .
sürekli kilomla ilgili bisey dıyo .
kendimi hiç begenmiyorum nasıl zayıflıyacam napcam .
nasıl irademe sahip cıkcam lütfen akıl verin .
youtube veya instgramda böyle hesaplar varmı mesela

tayt giymiştim az önce annem bakalla git dedi gidicektim dedi üzerine uzun bişsey gir popon çok büyük ayıp .
Boyumuz ve kilomuz aynı bence dert edeceğin en son şey kilo olsun sadece Boğazını biraz tutacaksın 82 buçukdumkla vererek 70'e düştüm ben de kendini tutacaksın

Sorun sadece kilo ise o bi sekilde hallolur ama sorun ozguvense ideal kiloya ulastiginda yok kasim yamuk yok burnum kemerli yok sacim seyrek diye diye kendini yersin. Kilon anormal degil bence. Oyle kilolu bayanlar var ki ozguven fiskiriyor. Ve bu ozguven onlarin kilolarini kusur gibi gormeye engel oluyor. Neden mi. Cunku kilolarin sahibi bunu kusur olarak gormuyor da ondan. Yani demek istedigim memnun degilsen zayiflayabilirsin ama bu seni dibe cekmesin. Kendine verdigin degeri azaltmasin. Allah gostermesin bugun kilonun caresi vardir ancak bir kaza bir yanik bir yara olsa caresiz. O zaman hayata mi kusmek gerekir. Her halukarda kendinle barisik olmalisin. Bunlari takmak icin hayat cok kisa :KK200:

Kilon asiri fazla degil, elbette biraz iradene sahip cikip tum fazlaliklarini verebilirsin. Spor salonuna gidemesen bile evde de sporunu, egzersizlerini yapabilirsin. Hic olmadi yuruyuse cikmak bile katki sagliyor. Telefonuna swork it uygulamasini indirebilirsin,cok guzel yararli hareketler var. Ben fazla kilolarimi o sayede verdim ve aksam 6dan sonra hicbir sey yemedim.. Eminim sende verirsin.. Hic bir hanimda cirkin degildir ayrica.. :)

Canım annen surekli biseyler dedigi icin kafana takiyosun daha da buyutuyosun bence o kadar abartilcak kadar kilolu degilsin.
Olsan da kimsenin bununla ilgili laf soylemeye hakkı yok o ayrı.
Annen kilonu fazla bulabilir o onun fikri. Sen gercekten bu durumdan memnun degilsen eger; gunde 20 dk ip atlamanı ve azar azar sık sık yemeni tavsiye ederim. Yedigin ekmek kepek ekmegi olursa daha cabuk doyarsın.
Kilo vericem diyerek kendini sıkıntıya sokma sadece dikkkat ederek istedigin forma ulasirsin insallah.

Ben de zayıfım ama yine de çirkin hissediyorum. Bunun biraz özgüvenle alakası var. Benim de ailem çok eleştirirdi, bunun da çok etkisi oluyor özgüvende.
Sen sağlıklı beslenmeye çalış, abur cubur yiyorsan hayatından çıkar, eğer takip edemiyorsan mutlaka günlük yediklerini not al. Spor %25 etkiliyse beslenme %75 etkili kilo alımında. Bir oturuşta yediğin kaloriyi bir saat spor yapsan harcayamıyorsun. Etrafın ne dediğini çok takma, hiç birimiz mükemmel değiliz, sağlığın için iyi beslenmeye çalış.

Burda zayıflama grupları var tatlım boşluk varsa katil ben buranın sayesinde 6 kilo verdim ki boyuna gorede aşırı kilon yok önce kendini sev. Sonrası gelir canısı

boyumuz kilomuz aynı cok sayılmaz ama evet bi 10 kilo fazlamız var boyumuza göre ben çok abur cuburcuyum evde bişey varsa o illa bitecek. aklımda duracağına karnımda dursun dimi ama :) ayrıca annen haklı taytı da yakışan fit bayanlar giymeli sadece :spor:

kilo güzelliğe engel yada kusur değil bence. kıvrımlı ne güzel kadınlar var. kilonun tek zararı sağlığa. o güzellik denilen şey öyle göreceliki. kendini sevmeyen insanı kimse sevmez, ben hep bunu gözlemledim. güzelliğin en önemli kısmı bence etrafımıza yaydığımız pozitif enerji. bi bakış bi duruş deriz ya o işte. önce kendinizi sevin, bu arada 3-5 kilo vermek size yardımcı olacaksa ne ala.

Konu sahibi protein ağırlıklı beslen. Karbonhidratı azalt. Benim de sen kadar fazlam varboyumagore. Diyete başlıyorum eve abur cubur geliyor tonla. Etrafta kızartma kokuları oluyor, yemekli davetler vs çıkıyor. Chia aldım ben aktar pek iddialiydi zayıflatıyor diye gorcez bakalım. Başarılar :)

Konu sahibi protein ağırlıklı beslen. Karbonhidratı azalt. Benim de sen kadar fazlam varboyumagore. Diyete başlıyorum eve abur cubur geliyor tonla. Etrafta kızartma kokuları oluyor, yemekli davetler vs çıkıyor. Chia aldım ben aktar pek iddialiydi zayıflatıyor diye gorcez bakalım. Başarılar :)
Büyük babam büyük anneme chia tohumu almış televizyondan. Ben nasıl yiycem kızım bunu diyip duruyordu bana :))

Back
X