kendimi çok değersiz hissediyorum

pelikant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
41
16
48
merhabalar ben henüz 6 aylık evli bir kadınım. basit gibi görünen ama benim için çok zor sorunlarım var paylaşarak aşarmıyım yoksa dahamı bunalıma girerim bilmiyorum ama paylaşmaya karar verdim. öncelikli sorunum eşimle birlikte olamıyorum ve bunun ezikliğini yaşıyorum ( vajinismus ) bu konuda zaten sağolsun eşimde bana anlayış göstermek yerine ezmeyi tercih ediyor. eğer biraz anlayışlı olsa şevkatle yaklassa belkide aşardık ama maalesef yapı olarak çok duyarsız biri. ben eşimin yaklaşık 3 ay önce face şifresini öğrendim ondan habersiz. ve tabiiki mesajlarını okudum ve okuyorum. beni rahatsız eden mesajlaşmalarını okudum ve facen acık kalmış bende mesajlarını okudum dedim kendisine özellikle daha önce yanında calışan bir kızla yazışmaları çok ölçüsüzdü bende onunla bir daha görüşmemesini çok rahatsız olduumu söyledim. kklasik savunmalarla geciştirip tamam dedi. ama hala o kızla konuşuyor ve işin kötüsü o kıza kendisi bulasıyor kız bununla pek istekli konuşmuyor bile. ikinciside kendin yaşça çok küçük bir kıza daha inceden inceye asılıyor ve ben hergün kahroluyorum. okumak istemiyorum ama elimde deil hergün ilk işim onun facebookunu kurcalamak oluyor. yüz göz olmamak için bir şeyde söyleyemiyorum sizce ne yapmam lazım?

ne söylesem bilemedim, vajinismus için doktora gittiniz mi? eşinizle de konuşmanıza rağmen hala yapıyorsa çok umutlu konuşamıycam ne yazık ki :( ama daha 6 aylık evliyim diyorsunuz :(

hayır henüz doktora gitmedik ama düşünüyoruz gitmeyi. bu ruh haliylede işe yararmı bilmem :(

Allah yardimcin olsun canim, inan dicek soz bulamadim :(
Hergun okuyorum dedin yani hala yazismaya devam mi ediyor?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Kesinlikle doktoru ihmal etmeyin derim ben.. daha cok yeni evlisiniz bazi seyleri astikca o baskalarindan da uzaklasir insallah..

Allah yardimcin olsun canim, inan dicek soz bulamadim :(
Hergun okuyorum dedin yani hala yazismaya devam mi ediyor?

evet beni üzende bu zaten ve sadece onunlada değil bir baska kız daha var yazıştığı. henüz aldatılmadım ama buda aldatılmanın bir çeşidi bence :(

vajinismus olmasanız sizce konuşmayı keser miydi diğer kızlarla peki... bana hem anlayışlı değil,hem çapkın gibi geldi. bir de daha 5 aylık evliymişsiniz...

vajinusmusu çözersin, destek alır halledersin.. kadın doktoruna gidersin, olmadı psikolog halleder.. vajinusmus bir hastalık gibidir ve tedavisi vardır. kendi kendini tedavi edenler bile var.. tek sorunun bu olsun..

ama gel gelelim eşinin aldatma işini kim çözer? beyin cerrahi mi? psikiyatr mı? kalp cerrahisi uzmanı mı? işin kötüsü bunun tedavisi de yok, eşin umutsuz vaka be bacım

Son düzenleme:

Her serde bi hayir vardir derler, boyle bi adama bide kizliginimi vereceksin ??
Hala yazmaya devam ediyorsa yapacak bisi yok demektir canim, balik bastan kokarmis :(

sorun vajinismus olmanız değil, onun mayasının bozuk olması
böyle bir adam için tedavi olursanız poposu iyice kalkar ve bir daha da inmez
evlenmesinin sebebi kutsal düşünceler, yuva kurma kurmak falan değil, sebebi belli ne yazık ki:50:

Eşini karşına al vajinusmusu onsuz yenemeyeceğini bu durumun geçici olduğunu söyle ayrıca başka bir kadınla bu şekilde konuşmalara tahMmülün olmadığını devam ederse sonucun kötü olacağını belirt ki eğer senden bi tepki görmeZse bu başka boyutlara gider

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşini karşına al vajinusmusu onsuz yenemeyeceğini bu durumun geçici olduğunu söyle ayrıca başka bir kadınla bu şekilde konuşmalara tahMmülün olmadığını devam ederse sonucun kötü olacağını belirt ki eğer senden bi tepki görmeZse bu başka boyutlara gider

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar ben henüz 6 aylık evli bir kadınım. basit gibi görünen ama benim için çok zor sorunlarım var paylaşarak aşarmıyım yoksa dahamı bunalıma girerim bilmiyorum ama paylaşmaya karar verdim. öncelikli sorunum eşimle birlikte olamıyorum ve bunun ezikliğini yaşıyorum ( vajinismus ) bu konuda zaten sağolsun eşimde bana anlayış göstermek yerine ezmeyi tercih ediyor. eğer biraz anlayışlı olsa şevkatle yaklassa belkide aşardık ama maalesef yapı olarak çok duyarsız biri. ben eşimin yaklaşık 3 ay önce face şifresini öğrendim ondan habersiz. ve tabiiki mesajlarını okudum ve okuyorum. beni rahatsız eden mesajlaşmalarını okudum ve facen acık kalmış bende mesajlarını okudum dedim kendisine özellikle daha önce yanında calışan bir kızla yazışmaları çok ölçüsüzdü bende onunla bir daha görüşmemesini çok rahatsız olduumu söyledim. kklasik savunmalarla geciştirip tamam dedi. ama hala o kızla konuşuyor ve işin kötüsü o kıza kendisi bulasıyor kız bununla pek istekli konuşmuyor bile. ikinciside kendin yaşça çok küçük bir kıza daha inceden inceye asılıyor ve ben hergün kahroluyorum. okumak istemiyorum ama elimde deil hergün ilk işim onun facebookunu kurcalamak oluyor. yüz göz olmamak için bir şeyde söyleyemiyorum sizce ne yapmam lazım?

bence eşin senin durumunla empati kuramıyor.. ben bir kadın olarak bunu anlayamıyorken, bir erkeğin bunu anlamasını beklemiyorum açıkçası
Eminim yaşadıklarınız zordur ama eşinizin gözünden de bir bakmayı deneyin evliliklerde cinsel yaşam çok önemli ve eşiniz için evliliği hayal kırıklığı olmuş.. Her gün faceden yazışmalarını okumak yerine iyi bir doktor bulun ve bu süreci atlatmaya bakın
Allah kolaylık versin.

Vajinusmus önemli ama çözümü kolay olan bir hastalık bildiğim kadarıyla. Eşimib çalıştığı yerde bu konuda uzmanlaşmış bayan bir doktor vardı oradn biliyorum az çok. Neden doktora gitmek yerine aylardır bunu çekmeyi tercih ettiniz ki? Belli ki kendiniz çözemeyeceksiniz çünkü eşiniz destek olmuyor...

Her serde bi hayir vardir derler, boyle bi adama bide kizliginimi vereceksin ??
Hala yazmaya devam ediyorsa yapacak bisi yok demektir canim, balik bastan kokarmis :(

Canım öyle deme..benim de eşim biriyle samimi yazışıyordu yeni evlendiğimizde..bizim de başka sorunlarımız vardı..sonra çok pişman oldu..aylardır hiç yazıştığını görmedim..erkekler malesef bir sıkıntıda hemen kendilerini teselli için böyle şeylere başvurabiliyo...:((

bence eşin senin durumunla empati kuramıyor.. ben bir kadın olarak bunu anlayamıyorken, bir erkeğin bunu anlamasını beklemiyorum açıkçası
Eminim yaşadıklarınız zordur ama eşinizin gözünden de bir bakmayı deneyin evliliklerde cinsel yaşam çok önemli ve eşiniz için evliliği hayal kırıklığı olmuş.. Her gün faceden yazışmalarını okumak yerine iyi bir doktor bulun ve bu süreci atlatmaya bakın
Allah kolaylık versin.

Yazdıklarına katılıyorum canım..erkeği hemen ahlaksız ilan etmek doğru değil..evet malesef sadakat düzeyi çok yüksek değil gibi..ama tamamen gözü dışarda demek de hoş değil bence..

Back
X