- 9 Nisan 2014
- 41
- 16
- 48
merhabalar ben henüz 6 aylık evli bir kadınım. basit gibi görünen ama benim için çok zor sorunlarım var paylaşarak aşarmıyım yoksa dahamı bunalıma girerim bilmiyorum ama paylaşmaya karar verdim. öncelikli sorunum eşimle birlikte olamıyorum ve bunun ezikliğini yaşıyorum ( vajinismus ) bu konuda zaten sağolsun eşimde bana anlayış göstermek yerine ezmeyi tercih ediyor. eğer biraz anlayışlı olsa şevkatle yaklassa belkide aşardık ama maalesef yapı olarak çok duyarsız biri. ben eşimin yaklaşık 3 ay önce face şifresini öğrendim ondan habersiz. ve tabiiki mesajlarını okudum ve okuyorum. beni rahatsız eden mesajlaşmalarını okudum ve facen acık kalmış bende mesajlarını okudum dedim kendisine özellikle daha önce yanında calışan bir kızla yazışmaları çok ölçüsüzdü bende onunla bir daha görüşmemesini çok rahatsız olduumu söyledim. kklasik savunmalarla geciştirip tamam dedi. ama hala o kızla konuşuyor ve işin kötüsü o kıza kendisi bulasıyor kız bununla pek istekli konuşmuyor bile. ikinciside kendin yaşça çok küçük bir kıza daha inceden inceye asılıyor ve ben hergün kahroluyorum. okumak istemiyorum ama elimde deil hergün ilk işim onun facebookunu kurcalamak oluyor. yüz göz olmamak için bir şeyde söyleyemiyorum sizce ne yapmam lazım?