Kendimi cok kotü hissediyorum

Aliaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
63
9
98
Merhaba bayanlar.

Yeni evliyim ve Evliligimi etkileyen buyuk bir derdim var.
Esimin annesi ve babasi cok beklentili insanlar ne yapsam yaranamiyorum, hele ki daha cok deger verdikleri cocuklu bir gelinleri olunca- ablalari ise herzaman beni dislamistir. Esime ne zaman bunu soylesem herzaman kotu ben oluyorum, onlari istemeyen ben oluyorum. Hic bir zaman onlara laf soyletmez. En son olayda gorumcelerimin beni dislamasi ailelere yansidi. Malesef ici disi bir olan bir insanim ve bu yuzden hep yanlis anlasiliyorum. Benim aralarina girip kaynasma istegim birden ortaligi karistirmak oldu. Haksizliga ve suclamalara gelemedigim icin ise kayinvalideme ve kayinpederime biraz fazla sesli konustum ve tersledim(hataliyim biliyorum) hakliyken haksiz yere konumlandim. Esim beni Onlarin yaninda kucuk dusurup ve suclamalarda bulununca kendimi tamamen kayip edip ondan onlarin yaninda esimden ayrilmak istedigimi soyledim. uzerinden gunler gecti, ne esim benle konusuyor ne ben onunla. Olmus bitmis olay ama benzerini yasayan varsa bana onerilerini yazsin.
Aralarda cok detay atladim ama umuyorum anlasilir sekilde yazmisimdir,

Lutfen yardim edin boyle bir durumda ne yapmaliyim. Onu cok seviyorum ama hic bisey eskisi gibi olmaz diye korkuyorum.

Samimi olmak istemiyorlarsa olmasınlar ya, daha bile iyi öylesi

Siz niye gaza gelip yok ayrılıcam vs diyorsunuz herkesin içinde. Çok yüz göz olmuşsunuz

Eşiniz sizi ne diye suçladı o kısmı anlamadım ama , meselelerinizi kendi aranızda konuşun aileler bilmesin

Daha yeni evliymişsiniz olur öyle şeyler,güzelce konuşun eşinizle. Karşılıklı özür dileyin.
Görümceleri boşverin burdaki üyelerin çoğu görümce lafı duymak istemez, siz samimi olamadık diye dertleniyorsunuz, delirdiniz mi kuzum Allasen:KK69:

Canım, henüz yeni evlisin ve şöyle düşün eşin bunca yıllık ailesiyle , eşi arasında kalsa kimin tarafında durur? Bence ailesinin... Sen öncelikle eşine,evliliğine biraz çaba göstermen gerek... Öyle bir çaba sarfetmelisin ki eşin şöyle demeli ‘evet ya artık ben evliyim, benim kendi ayrı bir yuvam var’. Sana sahip çıkabilmeli. Yeni evliliklerde çok sık yaşanılan bir durum... Sabırlı olmalısın...sürekli ağzında boşanma lafı olmamalı...Eminim karşılıklı hatalar olmuştur...ama biraz sabır...

Ne yapsam yaramıyorum dediğiniz aileye keşke yaranma,aralarına kaynaşma derdine en başından girmeseydiniz..

Kimi erkekler eşiniz gibi ebatı büyür ama anne eteğinin altından bir türlü çıkamaz,sizin ki de o türden..

Bu saatten sonra ya lafınızın arkasında kararlılıkla durursunuz ya da eşinizden Özür dilersiniz.
Ama eşiniz eminim ki benden Özür dilemen yetmez,ailemden de Özür dinleyeceksin diye dayatması muhtemel..
Iyi düşünün,öyle ilerleyin..

Daha kişiliği kararları duruşu olmadan birinin evlenmesi yuva kurması toplumda bizde varız demesi ne kadar zordur bilirim
Hatalarla böyle böyle öğreneceksiniz
Sadece düşünerek hareket edin
Zeki olup düşünen biri mutlaka zorlukların üstesinden gelir

Mesele her ne olursa olsun şahsen eşim bana herkesin içinde ayrılalım dese, aşkından ölsem ayrılırım geri adım atmam.... onursuz yaşamaktansa ölürüm o derece yani... Ayrılığı ağzınıza sakız etmeyin sakın ve bir daha toplum içinde ilişkiniz hakkında konuşmayın... Eşinizin sizinle konuşmadığına, yüzünüze bakmadığınıza şükredin, dediğim gibi ben bununla kalmaaz aşkımdan ölsem terk eder giderdim...

Samimi olmak istemiyorlarsa olmasınlar ya, daha bile iyi öylesi

Siz niye gaza gelip yok ayrılıcam vs diyorsunuz herkesin içinde. Çok yüz göz olmuşsunuz

Eşiniz sizi ne diye suçladı o kısmı anlamadım ama , meselelerinizi kendi aranızda konuşun aileler bilmesin

Daha yeni evliymişsiniz olur öyle şeyler,güzelce konuşun eşinizle. Karşılıklı özür dileyin.
Görümceleri boşverin burdaki üyelerin çoğu görümce lafı duymak istemez, siz samimi olamadık diye dertleniyorsunuz, delirdiniz mi kuzum Allasen:KK69:

Biliyorum belki bir neden degil ama uzerime geldiler. Annemle de paylastim o da keske sesini yukseltmeseydin dedi ama keskeler malesef hic bi seye fayda etmiyor. Esim beni; "sen sanki onlari istiyormusun" "benim basimin etini yiyor hep bu konular yuzunden, dedi mesela) falan filan... Iste bende iyi olalim diye ugrasiyordum ama hersey cok kotu oldu.

Canım, henüz yeni evlisin ve şöyle düşün eşin bunca yıllık ailesiyle , eşi arasında kalsa kimin tarafında durur? Bence ailesinin... Sen öncelikle eşine,evliliğine biraz çaba göstermen gerek... Öyle bir çaba sarfetmelisin ki eşin şöyle demeli ‘evet ya artık ben evliyim, benim kendi ayrı bir yuvam var’. Sana sahip çıkabilmeli. Yeni evliliklerde çok sık yaşanılan bir durum... Sabırlı olmalısın...sürekli ağzında boşanma lafı olmamalı...Eminim karşılıklı hatalar olmuştur...ama biraz sabır...

Haklisin...
ama insan esine guvenmek istiyor, ben onunla biseyler paylasiyorsam istiyorum ki aramizda kalsin ama o malesef bir cok seyi anlatiyor onlara. Ben kucuk dusuyorum.
Sabirli olmaliyim evet ama cok mu gec acaba. biseyler duzelir mi yeniden? :/

Ne yapsam yaramıyorum dediğiniz aileye keşke yaranma,aralarına kaynaşma derdine en başından girmeseydiniz..

Kimi erkekler eşiniz gibi ebatı büyür ama anne eteğinin altından bir türlü çıkamaz,sizin ki de o türden..

Bu saatten sonra ya lafınızın arkasında kararlılıkla durursunuz ya da eşinizden Özür dilersiniz.
Ama eşiniz eminim ki benden Özür dilemen yetmez,ailemden de Özür dinleyeceksin diye dayatması muhtemel..
Iyi düşünün,öyle ilerleyin..
Cok Haklisin. kendime cok kiziyorum bu yuzden.

Daha kişiliği kararları duruşu olmadan birinin evlenmesi yuva kurması toplumda bizde varız demesi ne kadar zordur bilirim
Hatalarla böyle böyle öğreneceksiniz
Sadece düşünerek hareket edin
Zeki olup düşünen biri mutlaka zorlukların üstesinden gelir

Cok haklisiniz. Bende oyle olmasini umuyorum.

Mesele her ne olursa olsun şahsen eşim bana herkesin içinde ayrılalım dese, aşkından ölsem ayrılırım geri adım atmam.... onursuz yaşamaktansa ölürüm o derece yani... Ayrılığı ağzınıza sakız etmeyin sakın ve bir daha toplum içinde ilişkiniz hakkında konuşmayın... Eşinizin sizinle konuşmadığına, yüzünüze bakmadığınıza şükredin, dediğim gibi ben bununla kalmaaz aşkımdan ölsem terk eder giderdim...

Sizde haklisiniz.. diyecek soz bulamiyorum. Kendimi cok kotu hissediyorum.

Back
X