Kendimi cok kotu hissediyorum :(

eiderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
118
4
118
İstanbul
Merhabalar...
Kendimi cok kotu hissediyorum hepinizdende kucuk oldugumdan dolayi buranin uygun olacagini dusundum.
Bende her kiz gibi alimli ve guzel olmak istiyorum herkes ister bunu ama ne yapsam ne etsem yapamiyorum.Yaptigim bakimlarin hatti hesabi yok.Sonra aynaya bakiyorum sonuc ayni.Kisacasi kendimi hic begenmiyorum.Zamaninda cok asagilanigim icin kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum.Yuzum siyah nokta kayniyor, benlerim var, yara izi var yuzumde, goz altlarim mosmor.Her zaman Rabbime sukretmeye calistim sukretmedigim zamanlarda oluyor dindarimda neden boyle oluyor bilmiyorum...ne yapmaliyim cok mu sacma bir sebep :(

Merhabalar...
Kendimi cok kotu hissediyorum hepinizdende kucuk oldugumdan dolayi buranin uygun olacagini dusundum.
Bende her kiz gibi alimli ve guzel olmak istiyorum herkes ister bunu ama ne yapsam ne etsem yapamiyorum.Yaptigim bakimlarin hatti hesabi yok.Sonra aynaya bakiyorum sonuc ayni.Kisacasi kendimi hic begenmiyorum.Zamaninda cok asagilanigim icin kendimi cok degersiz ve cirkin hissediyorum.Yuzum siyah nokta kayniyor, benlerim var, yara izi var yuzumde, goz altlarim mosmor.Her zaman Rabbime sukretmeye calistim sukretmedigim zamanlarda oluyor dindarimda neden boyle oluyor bilmiyorum...ne yapmaliyim cok mu sacma bir sebep :(

saçma deyip canını sıkmıcam herkesin kendine göre derdi vardır seninkide bu. güzel değilim diye şikayet ediyosun ama şükretmen lazım eksiğim yok yarabbim çok şükür diye gereksiz yere günaha girmemelisin canım :34:
herşeyin bi çaresi var sen fazla büyüttüğün için sana öyle geliyodr yapmadğm bakım yok diyosun çnkü biraz rahat bırak kendnle barışık ol..

Canım benim güzellik görecelidir..
Önce kendini sevmelisin..
Yaşını bilmiyorum, siyah noktalar zaman zaman çıkabilir bu yaşlarda..
Benim kardeşimde de var.. Minicik bir krem aldık ona biz, çok iyi geldi, kullanmayı deneyebilirsin..
Göz altı morluklar, uyku düzensizliğinden olabilir. Genetik de olabilir tabi..

ergenlik çağındaysanız bu tarz düşüncelere kapılmanız çok normal. kendinize güvenli durduğunuz müddetçe alımlı görünür ışık saçarsınız. siyah nokta için kozmetik ürünler var, yine yara izi için bepanthene kullanabilirsiniz, gözaltı için de kremler var.

Bunlar gelip geçici şeyler.Bir şekilde çözümü bulunur.
Siyah noktalardan çoğu genç şikayetçidir.
Siyah noktalara özel yıkama jelleri var,onlardan kullanabilirsin.

Sana bir maske önereceğim,Suna Dumankaya'nın tarifidir.
1 tatlı kaşığı yoğurdun içine 10 damla kadar limon sıkıp karıştırıyorsun.
İnce bir tabaka halinde,gözaltları hariç sürüyorsun.
İyice kurumasını bekleyip,parmak uçlarınla hafif ovalayarak döküyorsun.
Sonra yüzünü yıkıyorsun.Ben bu maskeden sonra E vitamini yağı veya kayısı yağı sürüyorum.

Yara izi için netten madecassol-bepanten ikilisini araştır derim.

Benlerin sana göre çok olabilir.Gerçekten rahatsız edecek derecedeyse,artık çok kolay alıyorlar.

Gözaltların beslenme şeklin,uyku düzenin veya pc kullanımıyla alakalı olabilir.
Bunlara dikkat edip hala varsa gözaltı kapatıcı kullanabilirsin.
Garnier gözaltı roll on,hem renkli hem renksizi var,ben çok memnunum.Fiyatı da uygun.

Bak yasim kucuk demissin hadi 19 20 yada 16 17 olduugunu varsayalim.koskoca kadinlarin yuzu siyah nokta kayniyor benimde vardi sabun ile gideriyorum her dusta sabunla yikiyorum su siyah nokta sabunuyla ...hem muhim olan kaderin bahtin guzel kardesim..eger bahtin guzel degilse neyleyesin yuz guzelligini .gozaltmalt icinde sakin ha kimyasal kremler kullanma icinde birtek kimyasal barindiran seyleri yzune surme yasin kucuksede para sacip makyaj malzemesi alma birak dogal kalsin bedenin abartili seyler yapmassan dogal haline alisirsin.hem allah bizi boyle yaratti sen dunyanin en guzel canlisisin insansin unutma..hep gul gulusun guzelligin olsun.adini anan sunu desin ^^^bir gulusu var bin guzellige bedel^^mumin gulusuyle anilir imaniyla anilir canim selamatle kal

Merhabalar...

Ergenlikte bunlar çok normal..neredeyse herkes bunları yaşar..sivilcenin dinle ne ilgisi var çözemedim ama sana bir kaç tavsiye de bulunmak isterim.. :31:

1litre kadar suyu kaynat (istersen içine lavanta at veya sevdiğin bitkiden) bir kabın içine dök.başına havlu ile örtüp buhara tut yüzünü..arada nefes al tabi :) yüzün iyice yumuşasın gözenekler iyice açılsın.. sonra o nemli ılık yüzüne bir güzel peeling uygula..veya kese yap ama çok bastırmadan.. bu siyah noktaları temizleyecektir.. iyice temizledikten sonra bir güzel kremle masaj yap :21:

Benler aslında güzeldir,karakteristik özelliktir..onları kabul et, eğer fazla sayıda ve büyükse ileride aldırırsın :)

Back
X