- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suraya sekiz sayfa yorum yazilmis bi allahin kulu senin gibi dusunmemis neden?cunku zamaninda seni kayinvalidenli konunda hakli bulmadigim icin iadeyi ziyarete gelmissin yorumun icinde saol (.)
Valla napiim birsen arkadasta sevilseydi onada torpil gecilirdi evet bu sabah biraz daha iyiyim gitmedim cunku sabahin korunden beri gurultuye kaldiklari yerden devam ediyolar sanirim evde degiller evde ustalar var...Sesli güldüm. Tekrar bir dönüp baktım silentwomen doğru demiş.. Tanıdık olduğun için torpil geçilmiş sana. :))
Aranızda ki husumeti bilmeden yazıyorum tabiki. :)
Gittin mi sabah komşuya ? Ya da şöyle sorayım ; bu sabah biraz daha mı rahat uyandın? :)
Senin tarafindan sevilmiyor olmam sevilmedigim anlaminami geliyor tolin.gayette iletisimde oldugum bircok kisi var sevdigim sevildim.ayrica torpil gerektirecek bir husumetimde olmadi.ben ilk yazdigimda o kisi oldugunu bilmeden yazdim.icimde beynimde kin tutmam.neyse icimden ne geliyirsa onu yazarim.bu sekilde savunmaya gececegine yazini duzenleyebilirdin.neyse uzamasin daha fazla.Valla napiim birsen arkadasta sevilseydi onada torpil gecilirdi evet bu sabah biraz daha iyiyim gitmedim cunku sabahin korunden beri gurultuye kaldiklari yerden devam ediyolar sanirim evde degiller evde ustalar var...
Bak bi onceki yazdiklarini gormezden geldim sirf uzamasin diye ama sen giciklik olsun diye benim kpss den kac soru cozmem gerektigine kadar yorum yapmissin uzamasin istiyorsan cik konumdan okuma sen istedin diye duzenleme falan yapmiycam ben bb.Senin tarafindan sevilmiyor olmam sevilmedigim anlaminami geliyor tolin.gayette iletisimde oldugum bircok kisi var sevdigim sevildim.ayrica torpil gerektirecek bir husumetimde olmadi.ben ilk yazdigimda o kisi oldugunu bilmeden yazdim.icimde beynimde kin tutmam.neyse icimden ne geliyirsa onu yazarim.bu sekilde savunmaya gececegine yazini duzenleyebilirdin.neyse uzamasin daha fazla.
Bos verMerhaba aslinda bu dertmi degilmi bilmiyorum ama kendimi cok kotu hissediyorum son 2 yildir hem ozel hayatimdaki sorunlardan hemde evde kardesimin surekli kayirilmasindan ve benim hakkimin yenmesinden dolayi zor zamanlar gecirdim ve evdekilerle cok gurultulu kavga ettim alt komsudan bir kere sikayet geldi tabiki haklida eyvallah sonucta benim ozel durumlarimi bilmek zorunda degiller son iki haftadir bizde onlarin evindeki tadilati dinledik onada eyvallah ses etmedim ailemde etmedi zaten hakkimizda yok ya ben bu yaptiklarimdan son bikac gundur cok utaniyorum surekli bunu dusunuyorum gidip ozur falanda dileyemem offf cok kafama taktim ya![]()
Valla napiim birsen arkadasta sevilseydi onada torpil gecilirdi evet bu sabah biraz daha iyiyim gitmedim cunku sabahin korunden beri gurultuye kaldiklari yerden devam ediyolar sanirim evde degiller evde ustalar var...
Güldüm ama kusura bakmayınDert ettiğin şeye bak Tolin, biz de evliliğimizin ilk ayı büyük bi kavga etmiştik hatta kapıya biri geldi ama hararetten kapıyı açamamıştık, çaldı çaldı gitti. Ben de utanmıştım ama şimdi sorsan kimse hatırlamaz. Her evde olur böyle şeyler. Tabi arada sırada olmak şartıyla.
Bosver tolinimDerdim ailem degil onlarla bu sorunlari zaten cozemiyoruz saldim gitti artik ama komsulara ayip oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum ya niye bu kadar taktim onuda bilmiyorum ders calismam lazim odaklanamiyorum![]()