Kendimi Çok Yalnız Hissediyorum Nasıl Arkadaş Edinebilirim

busu54

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
326
-99
98
27
Merhaba ben 20 yaşında üniversite okuyan şu anda da yaz stajı gören evli bir bayanım.Yeni evliyim ve hiç görüşebileceğim arkadaşım yok.Çünkü üniversitedeki arkadaşlarım memleketlerine gittiler.Krndi memleketimde ise arkadaşım yok.Kendimi yalnız hissediyorum ve ara ara çok duygulanıyorum.Ne yapmam lazım nasıl arkadaş edinebilirim?Fikir verirseniz çok sevinirim.

Staj ortamında edinebileceğiniz arkadaşlarınız var mı? Ya da bir hobiniz spor yapmak gibi yüzmek vs gibi? Kursa gidip hem hoşlanacağiniz şeyler yaparsınız hem arkadaş edinirsiniz vaktiniz varsa tabii

Merhaba ben 20 yaşında üniversite okuyan şu anda da yaz stajı gören evli bir bayanım.Yeni evliyim ve hiç görüşebileceğim arkadaşım yok.Çünkü üniversitedeki arkadaşlarım memleketlerine gittiler.Krndi memleketimde ise arkadaşım yok.Kendimi yalnız hissediyorum ve ara ara çok duygulanıyorum.Ne yapmam lazım nasıl arkadaş edinebilirim?Fikir verirseniz çok sevinirim.
11 aydır farklı bir şehirde yaşıyorum. Bu süre zarfında çalıştım da. İş arkadaşlarımla samimi olmamıza rağmen iş arkadaşı olarak kaldılar. Dışarda hiç plan yapamadık. Ve yalnızca eşimin iş arkadaşlarıyla görüştük. Onların da çocukları olduğu için yine birbirimize ayak uyduramadık. Velhasıl kelam, olmayınca olmuyor. Kendi arkadaşlarımla bile, eskiden yaşadığım şehre gidince yalnızca bir kere görüşebildim. Çünkü onlar da farklı şehirlerde çalışıyorlar ve hepimizin aynı anda o şehirde olabilmesi bir mucize oluyor :) Ama yalnızlığa ve herşeyi yalnızca eşimle paylaşmaya alıştım. Bazen elindekiyle yetinmeyi öğrenmek gerekiyor :)

7 aydır ailemden uzaktayım. Bir iki defa eşimin iş arkadaşlarıyla oturduk ama ben samimi olmak, ayrıca buluşmak, planlar yapmak istemedim. Kapımı çalan yok. Komşularla muhabbetim yok. Kahve içmeye davet eden yok :) 7 aydır tek arkadaşım eşim. Evime kimseyi almak istemiyorum açıkçası. Ailece görüşülürse kabul ediyorum zaten. Zaman kötü neler neler okuyoruz burda gözüm korktu :) yalnızlık iyidir. Arada memlekete gider gelirim. Eşimle sürekli gezeriz. Alışmaya bak. Ben bol bol film izliyorum. Büyük bir kütüphanem var. Kitap okuyorum sürekli. Örgü örmeyi seviyorum. Çok güzel bebekler örüyorum. Yemek, temizlik derken zaman geçiyor. :)

benim de hiç arkadaşım yok. gerçi arkadaşım var da hadi buluşalım dediğim dostum yok. ama sevgilim bu eksikliği hep kapadı. eşinizle takılsanız bol bol? aa şimdi geldi aklıma. sosyal sorumluluk projeleri var aktif olarak katılabiliceğiniz. orda birbirinden güzel insanlar tanıyabilirsiniz.

Benim de yok.eşimin memleketindeyiz kv ve gorumceme gidiyorum.bana yetiyor.bu zamana kadar ki arkadasliklarda dedikodu birbirini cekiştirmeden başka bişey görmedim.kimbilir yalnız kalınca benim hakkımda neler konuşuyorlar diyorum.böyle iyi :KK66:

Ben de liseden itibaren disardan okudugum icin memlekete dönunce sıkınti cekmistim. Evlendim komsularim falan derken oldu az cok bi cevrem. Cocugum krese baslafi ordan arkds edindim. Bence genclerin ragbet edebilecegi kursalara gidebilirsin.

Back
X