kendımı cok yalnız hıssedıyorum :(

senem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
126
0
96
42
İstanbul
selam arkadaslar,

malesef arıfe gunu bebegımı kaybettım 1 hafta oncesıne kadar hersey normaldı dusuk onleyıcı olarak aşı bıle oldum,ama beklemedııgm kanama ıle kurtaj oldum.bebek olmus.bu benım ıkıncı dusugum canım cok sıkkın moralım bozuk kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum,hersey ruya gıbı sankı,hep 5-6 haftalıkken dusuyor. 3 ay oncesınden aspırınde kullandım ama fayda etmedı doktor bu hafta sonu kan testı yapacak ıstersen bır dahakı ay yenıden dusunebılırsın dedı,sanırım hamılelık boyunca aşı olucam, ucuncude boyle olursa psıkolojım daha da bozulacak cok korkuyorum. neden duser bılemıyorum kafam cok karısık hep aklıma geldıkce aglıyorum,bunu nasıl atlatıcam Allahım yardım et..

canım bende bu düşük olayını bi türlü anlayabilmiş değilim..öncelikle geçmiş olsun tabi..üzülme lütfen elbet bi gün olucak canım..RABBİM hayırlısını versin..
ama neden düşer anlamadımki bende

sankı hepsı boyle olacak gıbı ınsanın psıkolojısı bozuluyor,bırde ben cok duygusal bır ınsanın uzun sure aglarım artık,toparlanmam bıraz gec olcak,Allahın gonlune guc gıtmesın ama aglamadan da rahatlayamıyorum.ya kan pıhtılasması yada bagısıklık sıstemımle alakalı belkıde bılmıyorum yada eşle alakalı bısey varmıdır bılemıyorum bunlar dusuk sebeplerı dıye bılıyorum,Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah,dusmesınde bıle bır hayır vardır dıyerek tesellı edıyorum kendımı..

öyle canım vardır bi hayrı...RABBİM en kısa zamanda hayırlısını versin sana..bebeğine kavuşursun umarım...
herşey gönlünce olsun cnm

çok geçmiş olsun arkadasım..mutlaka bir sebebi vardır olanların..kusurlu olacak bebekler düşermiş..vücudumuz öyle sistemli yaratılmış ki rabbim tarafından herhangi bir problemi olacak bebek düşüyor..
bunu söylemek çok kolay dışardan belki ama bende bebeğini kaybetmiş bir anne olarak yazıyorum bunu size..
çok zorlu bir süreç..burda duygularınızı paylaşmak sizi rahatlatabilir.fac.... sitesinden melek anneleri grubuna katılarak ta paylaşımlarda bulunabilirsiniz.sizin durumunuzda olan;aynı şeyleri yasayan bir sürü insan göreceksiniz orda..
tekrar geçmiş olsun..bol sabır diliyorum.Hoşçakalın...

öncelikle geçmiş olsun bende bayramın 2. günü düşük yaptım

seni cok iyi anlıyorum bende bıktım artık düşük yapmaktan

benimde 3 veya 4 haftalıkken kendisi düşüyor

kürtaja gerek kalmadan

bayramım zehir oldu ağlamaktan gözlerim davul gibi oldu

sdayanılır birşey değil...

RABBİM kimseye yaşatmasın..

acım dinmedi hala çekiyorum

mutlaka bır sebebı var canım,arastırılma yapıdımı senın..benım bu hafta sonu kan testlerım yapılcak ama ıkıncı bır doktora daha goruncem bu sefer...

arkadaşlar bende 2 kere yaşadım kalp atışları durdu.benimde araştırılacak.acaba hangi testler yapılıyor tam anlamıyla lütfen paylaşın benimle......

hastanelerin genetik bölümüne gidiyorsunuz kızlar.kan pıhtılaşması testi yapıyorlar.
eşinin ve senin kromozom analizi yapılıyor. onun dışında rutin hormon tahlilleride yapabilirler.onlarda adetin 3. günü kadın doğum polikiliniğinde yapılıyor.
benim bildiğim bunlar.
daha tecrübeli arkadaşlarda var forumda.

cnm öncelikle geçmiş olsun... gerçekten insan çok yıpranıyo ve üzülüyo bu duyguyu en iyi sen yaşaya bilirsin çevrendikiler bile bi yere kadar... ama her ŞERDE bi hayır vardır die düşün.. sorun illaki bulunacak ve tedavi olacaksın.. belki ona bile gerek kalmıcak.. sağlıksızdı belki 2 . defa die farklı bişey düşünme..RABBİMZ EN GÜZEL ZAMANDA SANA GÜZEL Bİ YAVRU NASİP ETSİN İNŞ..

ben 3 kere yaşadım o hayal kırıklıklarını ama iyice araştırın rahimde bir sıvı vardır oda bebegin yaşamasına izin vermez ve anne karnıda zehirleniyorda ola bilir bende polip varmış meyersem ondan düşüyormuş bebişlerim ve bunu ancak 8 sene sonra bir dr anladı ve amaliyat oldum ve tüp bebek yaptırdım ve bu 3 tüpbebekti kimse anlamadı ve dr sayesinde ogluşum kucagım allahım nazarlardan saklasın allah gönlüne göre versin ama kendini bırakma canım

SENEM1 öncelikle çok geçmiş olsun.düşük araştırmasından bahsetmişsin.
-genetik polikliniği( kromozom analizi,pıhtılaşma bozukluğu )
-tanısal histeroskopi( kamerayla rahim içine bakılıyor,yer kaplayan myom ya da polip varmı bakılıyor,varsa gebe kalmadan ameliyatla bunun tedavisi yapılıyor.)
bu tanısal işlem narkoz almadan ofis şartlarında yapılabiliyor.mutlaka baktır derim ben.
hemen her kadın en az bir kez düşük yaşar.çoğumuz adet gecikmesi zannederiz.üst üste geçirmek biraz talihsizlik.umarım bir daha gebelik kaybı yaşamazsın.
pıhtılaşma bozukluğu çıkmasa bile çoğu doktor bir dahaki gebelikte kan sulandırıcı tedavi uyguluyor.ayrıca folik asit (folic plus tablet)kullanmayı ihmal etme.

teşekkür ederim arkadaşlar.bugun doktora gıttım bagısıklık sıstemıme daha onceden bakmıs,kan testınde ısmı ne dıye gecer acaba?kan pıhtılasması ıle ılgılı proteın c ve s testı yapıldı,salı gunu cıkıcak onda da bısey cıkmazsa sırayla baska seylere bakacak..hayırlısı artık.en kolayı kan pıhtılasması tedavısı sanırım ,aşı tedavısı olunuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…