Kendimi cok yanliz hissediyorum

cemre76

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2011
865
574
323
48
Merhaba kk guzel hanimlari
Beni bilenler bilir burada ic acici olmayan konularimdan.
Evimden ayrilali 7 aya yaklasti.

Tum cevrem aliskanliklarimi duzenimi
Degistirdim simdi tam bir bosluktayim.
26 yillik bir hayati bitirdim.sifirdan basladim.

Ilk zamanlar cok agliyordum.gerci yine
Agliyorum ama azaldi.kalp carpintim agrim vardi o da duzeldi.

Kizimla ayni evi paylasiyoruz.ama o cok
Yogun okulu cevresi arkadaslari var.
Ben sabah cikip aksam evdeyim.
Yoruluyorum gun boyu.uykumu almak icin erken yatiyorum.haliyle iletisimimiz
Cok olmuyor.bu sira depresyonda sanirim.cok ofkeli ve kizgin hayata bana karsi.ayrilik onu da etkiledi.babasinin ve abisinin sahip cikmayisi derinden yaraladi farkindayim.benim elimden tutacak kimsem yok maddi olarak kendim kazaniyorum.

Aldigim maas 1bin tl simdilik 2 ay sonra artacak idare etmeye calisiyorum.
Ama asil sorun icimdeki doldurulamaz
Bosluk ve yanlizligim koca sehirde kimseyi tanimiyorum.evden ise isten eve
Kasimda durusma var anlasmali bosanacagiz.o zaman hayatim biraz daha netlesecek.lutfen guzel seyler soyleyin.
Bu surec gececek ve ben bu gunleri gulerek hatirlayacagim degil mi.
Simdiden tesekkur ederim..

yalnız değilsiniz ki siz kızınıza o size sarılsın, birbirinizde şifa bulun. elbet geçecek bu günler de biraz daha sabredin. ileride geriye dönüp baktığınızda ne kadar güçlüymüşüm kızımla bugünleri de atlattık, diyeceksiniz.

Bu yaşadığın boşluk çok normal. Hayatın bir anda alt üst oldu. Atlatmak biraz zor gelebilir sadece. Ama kızın var bence kızınla güzel vakit geçirebilirsin. Arkadaş gibi. Anlaşılan genç bir kız çevresi çok demişsin. Bence onunla takıl dışarı çıkıp gezin,akşamları iş çıkışı kahve içmeye gidin ben olsa bara bile giderdim kızımla :)

Daha yeni ayrıldınız sanırım.Herşey zamanla düzelir.Yeter ki siz moralinizi bozmayın.

Ne güzel kızınız var.Siz ona destek olacaksınız anne olarak sonra inanın herşey geçince anlayınca o hayat

boyu size destek olacak.

Yavaş yavaş çevre edinirsiniz.Birden olmaz.Sabredin.

çok taze henüz...zaman herşeyin ilacı..kızınsa dende bu duruma alışacaksınız..

Tabi ki geçecek.Her gecenin ardından güneş mutlaka doğar.İmkanınız varsa kızınızla beraber profesyonel destek alın bu süreçte.Her şey gönlünüzce olsun.

Allah razi olsun bu guzel sozleri duymaya oyle ihtiyacim var ki cok sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…