Kendimi cok yanliz hissediyorum

Merve bozkurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
41
4
1
30
Daha onceki konularimda kocama guvenemedigimden ve kuzenimin beni bi yabanci gormesinden bahsetmistim bu olanlardan sonra insanlara olan guvenim kırıldı kendime yeni bi arkadaş edinmek istiyorum ama oturdugum apartmanda ki herkezin yaşları benden kat kat büyük bütün gün evde tek başımayım 1 oglum var 4 aylik onunla gunun nasil gectigini anlamiyorum ama yinede insan konusup dertlesegi bi arkadaşı olsun istiyo ama kimse yok ve bu yüzden kendimi çok yanliz hissediyorum cok sıkıntıliyim sanki koskoca dünyada bi ben kalmışım gibi ve bu yüzden bi sitede üye oldum ne yapmam gerektigini artik bilemez oldum çünkü kime guvensem hep yara aldim acaba ben mi yanlisim yoksa hep karsimdakiler mi bilmiyorum

Daha onceki konularimda kocama guvenemedigimden ve kuzenimin beni bi yabanci gormesinden bahsetmistim bu olanlardan sonra insanlara olan guvenim kırıldı kendime yeni bi arkadaş edinmek istiyorum ama oturdugum apartmanda ki herkezin yaşları benden kat kat büyük bütün gün evde tek başımayım 1 oglum var 4 aylik onunla gunun nasil gectigini anlamiyorum ama yinede insan konusup dertlesegi bi arkadaşı olsun istiyo ama kimse yok ve bu yüzden kendimi çok yanliz hissediyorum cok sıkıntıliyim sanki koskoca dünyada bi ben kalmışım gibi ve bu yüzden bi sitede üye oldum ne yapmam gerektigini artik bilemez oldum çünkü kime guvensem hep yara aldim acaba ben mi yanlisim yoksa hep karsimdakiler mi bilmiyorum
biz de bilemiyoruz sen mi yanlışsın, karşındakiler mi yanlış..Doğru insan seçmiyor olabilirsin, yanlış davranıyor olabilirsin. Şu an zaten bebeğin çok küçük günün çoğu uyuyarak geçiyor onun için o yüzden evden dışarı pek çıkman mümkün değil sanki. Evde yapabileceğin şeyler bulmaya çalışsan?
Kitap okuyabilirsin mesela...
geri dönüşüme merakın varsa evde değerlendirebileceğin bir şeyler mutlaka vardır.

17 yaşımdan sonra aslında kimselere güvenmeem gerektiğini acı tecrübelerle öğrendim...
sürekli aynı şeyleri yaptığın için daha da kötü hissetmen normal bu bir süreç
çocuğun büyümeye başladığında parka falan gittiğiniz de rahatlarsınız

Her zaman soyledigim gibi, bir sivil toplum kurulusuna gidip uye olsaniz pekcok yeni arkadas edinirsiniz. Aralarindan da iyi anlastiklarinizi secme sansiniz olur. Fikirlerinize, tarziniza uyan sizi gelistirecek bir sivil toplum kurulusu bulun ve ilk is oraya gidin..

Al benden de o kadar ya ..

Back
X