Kendimi dağlara taşlara vurucam !

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Ne kadar güçsüz bi kişiliğim varmış benim ya. Burayı da günlük belirledim durup durup konu açıyorum sıktım artık :KK14:

İş bulamamam, ''olumlu olur'' diyen insanlar birden belli değil sen yine ufaktan başka yönlere yönlen oldu. Peşinide bıraktım artık olursa olur, olmassada olmaz kafasındayım. Kendimi tüketemeyeceğim. En sonda yaptığım iş görüşmesinde zaten iyice beklentilerim düştü. Kadın resmen bana '' sen çok hırslı bi insansın beklediğin yükselmeyi yakalayamazsan hayata küser bizim de burada ki işlerimizle ilgilenemezsin'' dedi.

7 senelik arkadaşlarım bir kere bile arayıp sen ne yapıyorsun nasılsın demedi. Kırıldım, üzüldüm. Birisinin sözünde kendimi yırttım resmen kendi ablalarından daha çok öne atıldım ilgilendim yanında oldum, destek bekledi benden sonuna kadar helal olsun beklediğim bir karşılık yoktu ama insan bir telefon açar be arkadaşım.

2 hafta önce çok saygıdeğer kıymetli sevgilimle ilişkim bitti. O kadar çok özlüyorum ki. Artık ona da yapacak bir şeyim yok. Zamanla geçecek ama keşke o zaman şimdi olsa.
Sanki birden batmışım gibi hissediyorum, yemek yiyemiyorum 2 ye kadar zaten uyuyorum. Yaptığım tek şey bütün gün sigara kahve içmek.
Abartıyorum galiba bilmiyorum ama genel olarak hayatımda ki olan kişilere çok kırgınım. Yanımda olduğunu ileri ki yaşamımda destek olacağını söyleyen insanlar fos oldu.
Biraz uzaklaşayım İstanbul'dan diyorum gözüm almıyor sanki buraya çivilenmişim, ya olumlu bir dönüş olursa ya görüşmeye gidemezsem diye takıyorum kafaya.
Kedime sarılıp beni terketme diye ağlamaya başladım daha nasıl anlatabilirim ki durumumu :KK42:

Şöyle düşün o zaman;
Diyelim ki yarın öleceksin ( Allah gostermesin ) bu durumda ne yapmak isterdin? Iste o aklina gelenleri yap. Gerisi boş, hayat çok kısa. ..

Şöyle düşün o zaman;
Diyelim ki yarın öleceksin ( Allah gostermesin ) bu durumda ne yapmak isterdin? Iste o aklina gelenleri yap. Gerisi boş, hayat çok kısa. ..
O zaman baya bi s.çıp sıvarım heralde :)
Eski sevgilime baya bir kin kusarım bunuda yapmak istemiyorum çünkü beni terkettiği zaman baya havalı ve cool şekilde çavvv o zaman beybi dedim adama şimdi ölüyorum bitiyorum demek beni yerin dibine sokar.
İşsel olarakta çokta tın modunda gezerdim heralde :)

O zaman baya bi s.çıp sıvarım heralde :)
Eski sevgilime baya bir kin kusarım bunuda yapmak istemiyorum çünkü beni terkettiği zaman baya havalı ve cool şekilde çavvv o zaman beybi dedim adama şimdi ölüyorum bitiyorum demek beni yerin dibine sokar.
İşsel olarakta çokta tın modunda gezerdim heralde :)

Ya ahahah :)))) öyle degil yani Istanbuldan gidip kafa dinleme durumun varsa git diyorum :))) Iyi gelir bence.

terslikler hep böyle üst üste gelir zaten hem işte hem aşkta hem arkadaşlıkta iyi giden bir şeyin yok :) Allah saglık versin bence beslenmene dikkat et bari saglıgından da olma, çabalamayı bırakmazsan illa ki olur bir şeyler

Tek gelen derdin.....
İşte bunlar hep dolunaydan :KK53:
Bir geliyor pir geliyor.
Az kaldı sabır.
Bir çok arkadaşım aynı hislerle mücadelede şu an,kısmen ben de dahilim bunlara.

terslikler hep böyle üst üste gelir zaten hem işte hem aşkta hem arkadaşlıkta iyi giden bir şeyin yok :) Allah saglık versin bence beslenmene dikkat et bari saglıgından da olma, çabalamayı bırakmazsan illa ki olur bir şeyler
İşsel olarakta baya çabaladım ama herkes olumsuz ! Valla onuda bıraktım gibi bi şey çünkü bi yorgunluk geldi...

Tek gelen derdin.....
İşte bunlar hep dolunaydan :KK53:
Bir geliyor pir geliyor.
Az kaldı sabır.
Bir çok arkadaşım aynı hislerle mücadelede şu an,kısmen ben de dahilim bunlara.
Ciddi mi ?
Astrolojiyi takip ederdim amma velakin şuan onu da pek iplediğim yok bütün gün malak gibi yatıp düşünerek kafa yiyorum genelde ben.:KK53:
Ne zaman geçecek yahu ?

iş bulamadıgım donemde bende herseyı kendımde kusur bulurdum sonra buldum suanda calısıyorum ve yakın bı tarıhte ayrılmayı dusunuyorum evde oturdugum gunlerımı ozledım:temizlik: rahat rahat tv ızlemesını,erken kalkmamayı :uykucu::uykucu:galıba sıkıntı bende :işsiz::işsiz:bız ınsanoğlu nankoruz bıraz :KK71:

iş bulamadıgım donemde bende herseyı kendımde kusur bulurdum sonra buldum suanda calısıyorum ve yakın bı tarıhte ayrılmayı dusunuyorum evde oturdugum gunlerımı ozledım:temizlik: rahat rahat tv ızlemesını,erken kalkmamayı :uykucu::uykucu:galıba sıkıntı bende :işsiz::işsiz:bız ınsanoğlu nankoruz bıraz :KK71:
Vallahi bugün bi yerle görüştüm 1.mulakati gectim. 2. Mulakat sonucumu bekliyorum. Sonra olursa eger 3. Mulakata giricem. Mulakat mulakat mulakat. Tum cabalarima ragmen of ben yapamiyorum cikacam dersem ilerde kendimi doverim vallahi:)

Back
X