kendimi dar bir alana sıkışmış gibi hissediyorum bıktım artıkk.

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
nişanlıyım 3 ay oldu nişanlanalı ama hala bir tat alamadım..nişanlım aşırı ailesine düşkün ne yaparsam yapayım anlamıyor ..kendimi parçalıyorum dayanamadığım yerde artık istemeden ağlıyorum ama hayır yok annem babam diyorda birşey demiyor...kaç kez ayrılalım anlaşamıyoruz dedim onuda kabul etmiyor..herşeyi nişanlım kendisi yapacak düğün vs..nişanda hiçbirşey almadılar aldıkları varsada hep ne gerek vardı diye söylendi durdular..çok yıprandım benim herşeyi yanlış anladığımı söylüyor..bana bir akıl verin düğünüme 5hafta var ...

mrb öncelikle sakin evlenmiş ve boşanmış biri olarak sana tavsiyelerim olacak canım.öncelikle gerçekten evlenmeye hazırmısın,nişanlını gerçekten seviyormusun bunlar çok önemli hususlar evlenmeye hazırsan ve nişanlını gerçekten çok seviyorsan herşeyle başedebilirsin önemli olan doğru insanı bulmak
ve çok iyi tanımak eğer kendinden emin değilsen sakın ha derim emin oluncaya kadar evlenme ara verin evliliğe nebilim kendine zaman tanı hayat gerçekten çok zalim geçmiş geri gelmiyor gençlik te öyle ne olur bu zamanların kıymetini bil ve ona göre karar ver.ailesine çok düşkünse işin zor bunuda söylim aranızda iyice konuşmadan anlaşmadan evlenmeyin iyi geceler...

nişanlılık en güzel dönemdir. siz daha buzamanda bukadar yıprandıysanız evlenince ne yapacaksınız bence evlenmeden önce bikez daha düşünün nişanlınızla konuşsanız anlatsanız durumu. değişmezsede bırakın ozaman otursun ailesiyle. bence boşuna yıpratmayın kendinizi.

şimdi böyleyse evlenince buraya açabileceğin konuları tahmin etmek zor olmuyor..

ne kadar seversen sev ailesine düşkün bir erkekle olmuyor

eşinle aranda hep ailesi olacak bir süre sonra dayanılmaz bir hal alacak..

sen bu kafa karışıklığıyla evlenme bacım
şimdiden bu kadar kötü hissedersen evlenince daha kötü olur
az biraz uzatmaya bak su nişanı
5 hafta yetmez emin olmana. :50:

aılesıne duskun erkek le uğrasmak gercekten zor oluyor.sankı bırtek kendı aılesı varmıs gıbı davranır sızı ve aılenızı gormez bıle.hep onları haklı bulur ezılen hep sız olursunuz.cok ıyı dusunun derım .nısanlınız değişmez hıc beklemeyın yanı .zararın neresınden donersen kardır derler.evlendıkten sonra hersey daha cok cıkmaza gırer oyuzden az da kalmıs duğune oturun adamakıllı konusun nısanlınızla.

arkadaşların yazdığından farklı birşey yazamayacagım bende maalesef..
henüz sevdiğinizden bile emin değilsiniz, inan evlilik hiç birşeye benzemiyor şimdi hoş gördüğün davranışları bile evlenince batıyor insana ki senin şimdiden belli durumun inan uzatmana gerek yok al karşına konuş böyle gidemez görünen köyde kılavuz istemiyor şimdiden ağlıyosan ki nişanlılık dönemi en güzel dönemdir benim bildiğim kendini üzdüğüne değmez canım...

nişanlınla konuş diyorum fakat şunada emin ol ki huylu huyundan vazgeçmez, bir erkek asla ama asla değişmez hele ki bu ailesi ise asla taviz vermeyecektir...
evlilik için uzun bir süre bekleseniz yeridir .....

nişanlıyım 3 ay oldu nişanlanalı ama hala bir tat alamadım..nişanlım aşırı ailesine düşkün ne yaparsam yapayım anlamıyor ..kendimi parçalıyorum dayanamadığım yerde artık istemeden ağlıyorum ama hayır yok annem babam diyorda birşey demiyor...kaç kez ayrılalım anlaşamıyoruz dedim onuda kabul etmiyor..herşeyi nişanlım kendisi yapacak düğün vs..nişanda hiçbirşey almadılar aldıkları varsada hep ne gerek vardı diye söylendi durdular..çok yıprandım benim herşeyi yanlış anladığımı söylüyor..bana bir akıl verin düğünüme 5hafta var ...

canım ߀nimmmm ßenimkide böyleydi maalesef daha 1 yıldır felan anca düzeldi işte. şimdi çok iyiyiz. oda hep annem babam derdi ama şimdi annemdir babamdır ama sende eşimsin önce yuvam diyebiliyor artık . banada pek bişey almamışlardı önceleri sonra benm istemediğmii görünce almadıkları herşeyi almaya basladılar çünkü hiçbirşey istemedik ve suratta yapmadım almadılar diye.
çook ağladım hastalandım kaçkez ayrılık safasına geldik çok büyük kavgalarımız oldu filan .... ama düzeldi .

umarım seninkide düzelir :( 5 hafta kalmış ne desek bilmiyorum ayrıl arkadasım nuh diyor peygamber demiyor hep onları haklı görüyor diosun zor bi durum bilmem değişir mi ? yaşı kaç nezamandır birliktesin ?

çok iyi düşün konuyu okuyunca nişanlılık dönemim geldi aklıma aynı şeyleri yaşattı nişanlımda bana
nişanlıyken gördüklerinin 10 katını evlenince yaşayacaksın aile ile ilgili hiçbişey değişmicek bizdede öle oldu
ailesi senden hep önce gelicek

Back
X