• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi dışlanmış hissediyorum

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
merve aylin berrin irem diye 4 kişi vardı sıınıfta ve ben başlarda başkalarıyla takılıyordum sonra onlarla takılmaya başladım. Merveyle oturduk ve cok yakın olduk.Bu yakınlıgı aylin kıskandı.1sene sonra aylinle oturduk cok yakın olduk.bu yakınlıgı berrin ve merve kıskandı.Yani surekli kimle yakın olsam bırısı kıskanıyo fakar işin garibi biz 5 kişi olarakta zaten en yakın arkadaşlarız.bırbırmızden hıc bısey gzlemeyız her seyımızı paylasırız.Fakat nıye bırılerı benımle takıldıgı zaman o kısılerı benden kıskanıyolar?

himmm sende 1 yıl boyunca sureklı aynı kısıyle oturma ozaman..
haftada yada ayda değiştirin 4kız olarak oturma düzeninizi :28:
ozaman sorun hallolur gibi geliyor :34::34:

Derdin de pek büyükmüş canım ya :)
Neyse şaka bi yana kuzenlerimle ben 4 kişiyiz önceden yaşımız biraz ufakken kıskanılan hep ben olurdum

Kimle konuşssam yakın olsam diğerleri kıskanırdı herkeste derdini en çok bana anlatırdı

Demekki aralarında gözde olan sensin....:51:

canım benim normalde 3 kız geçinemez siz 5 kişi kanka olmaya kalkışmışsınız çok normal...üstelik sen de kiminle oturduysan onunla samimi olmuşsun olmaz ki ama...gelen ağam giden paşam misali (geyik bir yana kızlar arasında olur öyle şeyler çok düşünme)

Back
X