- 4 Aralık 2016
- 147
- 185
- 103
- Konu Sahibi Fazla fazla
Yillarca çeşitli sorunlarla boğustum ailevi olarak eğitim olarak hep bi şeylerle mücadele ettim.Cok düştüm çok tekme yedim,her seferinde direk ayağa kalkamasamda en azından emeklemeye çalıştım.Şu an cok daha iyiyim en azından derin bi nefes alıp"Yarinim için ne yapabilirim?"diye soru soruyorum.Ama bu esnada kendimi zihnimi çok boslamışım hic mi hiç egitememisim bunu fark ettim.
Öyle akılsız bi insan değilim ancak dolu bi insan olmadigimida biliyorum hal böyle olunca insanlar içinde bi cekingem oluyor konuşmaktan fikrimi ortaya koyup tartismaktan.Kendimi çok eksik görüyorum haliyle.
Yaşım daha 21 ne yapabilirimde kendimi gelistirebilirim?
Ne yapmalı nerden başlamalı?Ablalarim kardeşlerim nedir tavsiyeniz??
Malesef okul hayatım ppek karışık pek kötü.
İıbf de bi bölüm okuyorum iyide bi okul deği.Geleceğe yönelik oyle yüksek hedeflerim yok ayaklarımın üstüne basayim kimseye muhtaç olmayayım(ki bunun garantisi yok biliyorum) bana yeter.Mutlaka şunu yap dedikleriniz nelerdir.Cidden bu aralar canım buna cok sıkkın
Öyle akılsız bi insan değilim ancak dolu bi insan olmadigimida biliyorum hal böyle olunca insanlar içinde bi cekingem oluyor konuşmaktan fikrimi ortaya koyup tartismaktan.Kendimi çok eksik görüyorum haliyle.
Yaşım daha 21 ne yapabilirimde kendimi gelistirebilirim?
Ne yapmalı nerden başlamalı?Ablalarim kardeşlerim nedir tavsiyeniz??
Malesef okul hayatım ppek karışık pek kötü.
İıbf de bi bölüm okuyorum iyide bi okul deği.Geleceğe yönelik oyle yüksek hedeflerim yok ayaklarımın üstüne basayim kimseye muhtaç olmayayım(ki bunun garantisi yok biliyorum) bana yeter.Mutlaka şunu yap dedikleriniz nelerdir.Cidden bu aralar canım buna cok sıkkın