- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
:)))) çok tatlisinGuzel hissetmenin caresini beraber bulcaz artik.kirmizi rujdan baslayalim )))
Moral verdin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) çok tatlisinGuzel hissetmenin caresini beraber bulcaz artik.kirmizi rujdan baslayalim )))
Ben okudum karsinda mühendis var ama sen bayaga bir cahilsin belli ah canim dini karisitirim karistirmam sanami sorcam geri zekali...hadinisine haddini bilmezAh Can'ım, gelişmiş ülkede yaşarmış havasını basarmışmış, sağlık problemi oluştuğunu yazdığım halde, o kısmı okumadan, sadece koca karı dedikodusuna dayanarak yorum yapıyorsun, bir de aldığın cevabı beğenmiyorsun. Her şeye dini karıştırmayın hanfendi, benim kızdığım noktanız bu oldu, bir arkadaş daha söyledi aynı topikte, ben ondan bıraktırmak için yardım istedim, size niye böyle çemkirdim hiç düşündünüz mü?
Hz. Muhammed (s.a.v) ilk oku denilmiştir, okuyun hanfendi okuyun.
Evet tatliymisim bak yavas yavas oz guven gelmeye basliyor))eminim sen de cok guzel bi kizsin.yakti bu evde oturmak bizi)))):)))) çok tatlisin
Moral verdin
Ben gelismis ülkede yasiyirum diye birdey mi yazdim... bayaga kompleskisin bayan kocandan fazla ilgi görmüyorsun galiba insanlara saldiriyorsun burda. Dini karidtirmak ne alaka bir tek 2 yasina kadsr yazdim dinimizde makbul olani istedigimide yazarim sanami sorcam şilik sen önce insan olmayi ögren bayaga terbiyesizsin ve seviyesiz.Ah Can'ım, gelişmiş ülkede yaşarmış havasını basarmışmış, sağlık problemi oluştuğunu yazdığım halde, o kısmı okumadan, sadece koca karı dedikodusuna dayanarak yorum yapıyorsun, bir de aldığın cevabı beğenmiyorsun. Her şeye dini karıştırmayın hanfendi, benim kızdığım noktanız bu oldu, bir arkadaş daha söyledi aynı topikte, ben ondan bıraktırmak için yardım istedim, size niye böyle çemkirdim hiç düşündünüz mü?
Evet iltifat edecek kimse yok ki ondan...Evet tatliymisim bak yavas yavas oz guven gelmeye basliyor))eminim sen de cok guzel bi kizsin.yakti bu evde oturmak bizi))))
Bosanmis 2 koca zor tabi dengesizlesmisin bayagada komplekslisin ☺☺☺☺Hadi bıraktık dendiğinde, çocukta tamam annecim mi diyor? Faydası olmadığını bende düşünüyordum, aksi gibi faydası saymakla bitmiyormuş.
Boşanma davan seni fazla germiş belliAh Can'ım, gelişmiş ülkede yaşarmış havasını basarmışmış, sağlık problemi oluştuğunu yazdığım halde, o kısmı okumadan, sadece koca karı dedikodusuna dayanarak yorum yapıyorsun, bir de aldığın cevabı beğenmiyorsun. Her şeye dini karıştırmayın hanfendi, benim kızdığım noktanız bu oldu, bir arkadaş daha söyledi aynı topikte, ben ondan bıraktırmak için yardım istedim, size niye böyle çemkirdim hiç düşündünüz mü?
Hakkı'nda yasal işlem başlatıyorum.Ben okudum karsinda mühendis var ama sen bayaga bir cahilsin belli ah canim dini karisitirim karistirmam sanami sorcam geri zekali...hadinisine haddini bilmez
Umarım farkındasındır, giriş yaparken kim olduğunu siteye bildiriyorsun:)Bosanmis 2 koca zor tabi dengesizlesmisin bayagada komplekslisin ☺☺☺☺
Boşanma davan seni fazla germiş belli
2 kocam varmış:) onu bulmazsan yüklü tazminat ödettiricem sana:)Bosanmis 2 koca zor tabi dengesizlesmisin bayagada komplekslisin ☺☺☺☺
Din kisvesi altına saklan umarım ömür dünyaya kul hakkıyle da gidebilirsin:)Bosanmis 2 koca zor tabi dengesizlesmisin bayagada komplekslisin ☺☺☺☺
Çok düşündüğün, adını ağzından düşürmediğin Allah dilerim senin çocuğunu paramparça eder. Öyle bir acı yaşa ki benim boşanma davamda yaşadığım sana hafif gelsin.Bosanmis 2 koca zor tabi dengesizlesmisin bayagada komplekslisin ☺☺☺☺
Kime yaziyosunuz bunlari...ben sadece sizin yazilari görüyorum da...Çok düşündüğün, adını ağzından düşürmediğin Allah dilerim senin çocuğunu paramparça eder. Öyle bir acı yaşa ki benim boşanma davamda yaşadığım sana hafif gelsin.
Yazdığın yorum belli zırcahil. Utanmaz. Dilerim insan içine çıkacak yüzün olmaz.
Dini konular dini yorumlar polemik hakaret tartisma yasaktir!
Bu konu yoneticiler inceleyene kadar kapali kalacaktir
Mune Abla agir yorumlar elestiriler var her birini rapor edecegim sana. Bilginize.