Kendimi güzel bulmuyorum, çok değersiz hissediyorum..

Kendimi hiç değerli hissetmiyorum, kendimden güzel kızları gördükçe nefret ediyorum hayattan.boyum çok kısa 1.50.yüzüm de öyle çok güzel değil, burnum kemerli biraz.giydiğim hiçbişey yakışmıyo sanki.özellikle sevgilimin birbirinden güzel kuzenleri karşısında çok değersiz hissediyorum.biz çıkarken 2 sene önce bu kuzenlerinden biri sevgilime sarkmıştı, sevgilim de ona yüz vermişti resmen.o kızın benden daha güzel olduğunu düşündükçe içim içimi yiyor, bu yüzden ayrılmak istiyorum bazen sevgilimden.kızın boyu 1-64 felan.yüzü de çok güzel.bense kendimi çok ezik hissediyorum.boyumuz felan aynı olsa hadi yine biraz kurtarırım ama boy kısalığı yüzünden ömür boyu bu ezikliği yaşayacağım biliyorum..ben de artık kendimi sevmek istiyorum ama olmuyor sevemiyorum.siz de hiç sevgilinizin ve ya eşinizin akrabalarını arkadaşlarını felan kıskanıyormusunuz?.dinlediğiniz için teşekkürler.

Benim de bi ara kendimi değersiz hissettiğim olmuştu.Sanki sevgilimin yanına yakışmıyormuşum gibi düşünmeye başlamıştım.Kıyafetlerim hoşuma gitmemişti o ara,herşeyden nefret eder hale geldim.Baktım kendimi yıpratıyorum,hemen koyuldum işe.Önce saçlarımdan başladım.Yıllardır rapunzel gibi uzattığım o güzelim saçlarımı omuz hizamda kestirdim ve kızıla boyadım.Makyaj pek yapmam,sadece eyeliner çekerdim,şimdi pudra allık rimel felan sürüyorum.Tırnaklarım hep ojesizdi,şimdi manikürüne dikkat ediyorum ve parlatıcı sürüyorum.Kıyafetlerim hala aynı ama farklı kombinler yapmaya başladım,takı kullanıyorum artık.Kulaklarımda birer tane delik vardı,gittim birine 3 diğerine 2 delik açtırdım.Burnuma hızma taktırdım.Şimdi kendimi gayet iyi hissediyorum.Sevgilinin akrabaları konusuna gelince de,bunları hiç düşünme bence.Sen bu dünyada bi tanesin ve hiç kimse senin sahip olduğun değere sahip olamaz.Herkes kendince güzeldir.Biraz bak kendine,bi değişim yap,inan iyi gelecek :)

" Ya bu ne biçim aile kuzenler birbirine sırnaşıyo başlarım güzelliğinize " diyip ayrıl canım. Senin kafan rahat, kuzen rahat olsun. Sonra da kendini iyi hissetmek için bol bol kitap oku, araştırma yap. Güzellik kitaplarından bahsetmiyorum. Ne bulursan oku. Kafanı çok gereksiz şeylerle meşgul ediyorsun. Böylelikle başka şeylere yoğunlaşabilirsin. Boyun mu kısa? Yaz google a ya, yaz allah aşkına, boyunu uzun göstermek için nasıl giyinmen gerektiğini öğren, kendine kıyafetler al. Bunalıma girme gözünü seveyim.

Back
X