kendimi hasta hissediyorum

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Gunaydin kizlar

Kendimi cok kotu hissediyorum ve neyim oldugunu cozemiyorum. Gecen haftadan beri midem bulaniyo ayni zamanda bulanmioda gibi. Sabahlari iyiyim gun icerisinde kotuleniyorum. Cok yorucu bi isim yok ama yinede kotuleniyorum. Elim ayagim bosaliyo sanki. Biseyler yiyince az gecer gibi oluyo. Simdide dunden beri sanki heycan varmis gibi hissediyorum bende okadar moralim bozukki. Kan tahlinden ne cikacak diye galiba. Piskolojikmidir nedir anlamadim. Doktora gittim kanima bakcak bugun yarin sonuc cikacak. Hamile degilimdir umarim test yaptim negatifti korunuyorumda ama bileme yinede allahin isi.
Acaba diyorum son yilda cok uzuldugum seyler yasadim etkisi vucuduma mi gelio diye bilmiyorum.
Ee napalim falan demeyin paylasmak istedim oylesine. Saglikli normal hissettigim gunleri ozledim. Bi an iyi hissedince yine icim bunalacak daralacak diye korkuyorum. Belkide abartiyorum bilmiyorum resmen agliyorum kac gundur kendimi kotu hissettigimden dolayi

Anksiyete canim kesinlikle panik ataga donusmeden psikolojik ve gerekirse ilac tedavisi lazim. Heyecan ve mide bulantisi varmis gibi hissediyorsun ama beyindeki kimyasallardan kaynaklaniyor.

Ben kansızlık vardır diye düşünüyorum canım kan tahlilinde çıkar zaten

Hiç üzülmeyin aynısı ben de de olmuştu yemek bile yiyemiyordum. Doktora gidiyorum herşey temiz çıkıyor. Tevafuk komşumuzla karşılaştım ona halk arasında eş kalkması derler aynısı nişanlıyken bana da olmuştu bir teyze var ocak diyorlar ona git geçirir dedi 95 yaşında bi teyzeydi gittim karnıma masaj yaptı. 3 gün gittim ve geçti.. Hemen yemek yedim düzeldim sürekli uyumak isteyen ben açılmıştım.
Şuan burdan tepki gelicek belki koca karı şeyleri inanmayın diye öyle birşey yok ben de inanamamıştım ama teyze sadece karnıma masaj yaptı ve düzeldi onun dışında birşey yapmadı Allah razı olsun çünkü bunu tıp bilmiyor. Nörolojiye kadar gittim sonuçlar iyi çıkmıştı ve ben karamsar hep uyumak isteyen yemek yiyemeyen midem bulanan bi insandım, bir hafta böyle gezmiştim. Bi arkadaşım yanımda bayılmıştı ona korktuğum için olmuş.

Hiç üzülmeyin aynısı ben de de olmuştu yemek bile yiyemiyordum. Doktora gidiyorum herşey temiz çıkıyor. Tevafuk komşumuzla karşılaştım ona halk arasında eş kalkması derler aynısı nişanlıyken bana da olmuştu bir teyze var ocak diyorlar ona git geçirir dedi 95 yaşında bi teyzeydi gittim karnıma masaj yaptı. 3 gün gittim ve geçti.. Hemen yemek yedim düzeldim sürekli uyumak isteyen ben açılmıştım.
Şuan burdan tepki gelicek belki koca karı şeyleri inanmayın diye öyle birşey yok ben de inanamamıştım ama teyze sadece karnıma masaj yaptı ve düzeldi onun dışında birşey yapmadı Allah razı olsun çünkü bunu tıp bilmiyor. Nörolojiye kadar gittim sonuçlar iyi çıkmıştı ve ben karamsar hep uyumak isteyen yemek yiyemeyen midem bulanan bi insandım, bir hafta böyle gezmiştim. Bi arkadaşım yanımda bayılmıştı ona korktuğum için olmuş.
göbek düşmesi gibi sizinkisi ben de duymuştum bunu göbeği yerine getiriyorlar felan

Back
X